Kavbojke
-
- Sramežljivka
Reklamacija - kavbojke
Zdravo punce,
rabila bi vaše mnenje. Cca tri tedne nazaj sem kupila kavbojke znamke Gas, ker so mi jih skrajšali sem jih prevzela šele ta torek. Včeraj sem jih prvič oblekla in me nekaj zelo moti in sicer leva hlačnica sem mi kar nekam čudno obrača, šiv mi pride skoraj na sredini noge (vem tole se mogoče mal čudno sliši ne vem točno kajo naj napišem) in to me zelo moti. Ali mislite da lahko kavbojke glede na to da sem za njih plačala 130,00 EUR reklamiram? Prosim za vaše mnenje .....
Hvala
rabila bi vaše mnenje. Cca tri tedne nazaj sem kupila kavbojke znamke Gas, ker so mi jih skrajšali sem jih prevzela šele ta torek. Včeraj sem jih prvič oblekla in me nekaj zelo moti in sicer leva hlačnica sem mi kar nekam čudno obrača, šiv mi pride skoraj na sredini noge (vem tole se mogoče mal čudno sliši ne vem točno kajo naj napišem) in to me zelo moti. Ali mislite da lahko kavbojke glede na to da sem za njih plačala 130,00 EUR reklamiram? Prosim za vaše mnenje .....
Hvala
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
^^ AMPAK- tole je vseeno vprašljivo.
krajšanje je bila njena želja.
če s krajšanjem ni zadovoljna, oni pa ocenijo, da je narejeno kot je treba (po njihovem seveda), ne vem če ji bodo upoštevali reklamacijo.
KER- bodo ocenili, da ni nič narobe.
če bi se njej razparale na riti je drugo.
vseeno bi pa jaz šla tja in če ne bi šlo zlepa, bi mi zgrda morali zamenjati, sicer jih prijavim na varstvo potrošnikov. ne ne. takih for se več ne grem.
(lahko zahtevaš tudi vračilo denarja!)
če s krajšanjem ni zadovoljna, oni pa ocenijo, da je narejeno kot je treba (po njihovem seveda), ne vem če ji bodo upoštevali reklamacijo.
KER- bodo ocenili, da ni nič narobe.
če bi se njej razparale na riti je drugo.
vseeno bi pa jaz šla tja in če ne bi šlo zlepa, bi mi zgrda morali zamenjati, sicer jih prijavim na varstvo potrošnikov. ne ne. takih for se več ne grem.
(lahko zahtevaš tudi vračilo denarja!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
claire napisal/-a:^^ AMPAK- tole je vseeno vprašljivo.
Glede na to, da krajšanje hlačnic nudijo v sklopu trgovine, kjer je kavbojke kupila, lahko upravičeno pričakuje, da bo tudi krajšanje opravljeno brezhibno. Če temu ni tako, ima po mojem mnenju vso pravico do zamenjave hlač in do ponovnega krajšanja. Če ne morejo garantirat ustrezno skrajšanih hlač, pol je brezveze, da krajšanje sploh nudijo. To je potem neka dodatna storitev, ki je sama sebi namen. To sploh nima smisla.
Če že da za hlače 130 evrov, ja, potem ji v trgovini definitivno morajo ugoditi, sploh če je napaka z njihove strani.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Kavbojke Push-UP
Push up kavbojke
Živjo! Zelo rada bi nabavla push up kavbojke pa se mi ne sanja kje se jih da dobit. Če katera ve za kakšno dokaj ugodno trgovino v city centru (celje) kjer jih imajo naj prosim pove.
Hvala in LP
Živjo! Zelo rada bi nabavla push up kavbojke pa se mi ne sanja kje se jih da dobit. Če katera ve za kakšno dokaj ugodno trgovino v city centru (celje) kjer jih imajo naj prosim pove.
Hvala in LP
- sarchika09
- Komunikatorka