SUpermodel Slovenije je kao plod naše produkcije (tudi ideja ). Sicer nisem še gledala, ampak očitno ni lih izvirno :-)
Js bolj pričakujem Slovenski top model.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst sem mislila, da je SS letos prvič, pa bojda ni, ker sem brala en intervju z voditeljico in je povedala, katera je bila lani Supermodel Slovenije Drgač pa mene tud to ne zanima, STM bom pa pokukala kdaj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jst sm bla v drugem delu pozitivno presenečena nad žirijo. dajali so res konstruktivne kritike pa nika jim je ful pomagala med slikanjem. tko da "strokovna žirija" je kr upravičeno poimenovanje.
Vsaj ločiš lahko med Supermodel Slovenije in Slovenski top model Drugo še ni na TV (datum podan zgoraj), za supermodel imamo pa svojo temo.
ss me prehitela
Samo en mali predlog - kaj če bi spremenile naslove tem, pa bi pač tukaj dodale v oklepaju TV3, pri supermodelu pa POP BRIO ... se pravi, da bi pač naslovi bli SLOVENSKI TOPMODEL (TV3) in pa SUPERMODEL SLOVENIJE (POP BRIO) .. za lažjo orientacijo ... ker mislim, da je še kar nekaj punc, ki mešajo ti dve oddaji ali pa mislijo, da je vse eno in isto
blue coctail napisal/-a:šit šit šit vem!!! zasrala sem.
hahaha šit šit! tega že ful dolg nism slišala. šit! zdj je aktualen fak.
Okej! torej, to je danes? Ob devetih naaa..tv3? Bomo gledal! Dj nj ena spomne, pa ob 10 do dvetih napiše kej sm v to temo. Komi čakam uno lepotičko s pirsom. :>