Lep pozdrav od Horusa 
Amaya_91 napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Govorite kot da prvič ne moreš znati, potem se pa naučiš. To ni stvar učenja. Kasneje je boljše samo zato, ker se sprostiš in ne razmišljaš, samo uživaš.
Se strinjam... sploh pa če te je zabil, češ da ne znaš, niti ne poskušaj ponovno z njim in najdi nekoga, ki te bo znal ceniti.
Mi je rekel; dej mi no lubčka, jaz pa mona njemu dam pač poljub na ustnice in voila... ga gledam, on pa; dej še enga no za lahko noč... In potem ah shit, ker občutek je bil to, tuj jezik v ustih
meni je bilo prvič smešno in sem se tudi vprašala tko sama pri sebi, če se je čutilo da je bilo zame prvič.

...in še prov je tako. Ženske lahko kritiziramo slabo znanje (neizkušenost) tipov pri poljubih, v postelji ipd, ker moški si pač lahko privošči izkušnje. Obratno pa se moški ne smejo sprdat čez neizkušenost žensk (in so prasci, če to nardijo), ker konec koncev ženske naj ne bi bile preveč "izkušene", in je neizkušenost nekakšna prednost.barbie_girl_85 napisal/-a:Ne, to ženske počnemo (sčvekamo kolegicam)![]()
Drugač pa....ja....double standards...in še prov je tako. Ženske lahko kritiziramo slabo znanje (neizkušenost) tipov pri poljubih, v postelji ipd, ker moški si pač lahko privošči izkušnje. Obratno pa se moški ne smejo sprdat čez neizkušenost žensk (in so prasci, če to nardijo), ker konec koncev ženske naj ne bi bile preveč "izkušene", in je neizkušenost nekakšna prednost.
neznankan napisal/-a:Ne poznam žensk, ki kritizirajo, oziroma sploh govorijo o tem kakšni so moški v postelji. Sploh pa ne vem zakaj bi bili moški bolj izkušeni.

katy. napisal/-a:Me blazno zanima če se to res tak strašno pozna kdo se prvič poljublja in kdo ne, meni se nikoli ne zdi slabo.