*mala* napisal/-a:Drugače pa nikol več ne bom s fantom tega gledala.
Zakaj pa ne?

) ... V glavnem, nikoli več
(pa drugače ni oseba, ki bi komentiral med kakšnim gledanjem filma, ampak dons je mel očitno dan)
Sem pa presenečena da tolk to Nastjo gurajo naprej, men je kr neki že od začetka. Naje mi je pa mal žal, čeprav mi ni bla nič posebnega, ampak mi je danes všeč postala. Preobrazbe sploh niso preobrazbe, ker jih je večina enakih kot so bile prej. Razen Teje
Ko sem si vidla sem si tud jst mislila "O šiiiit!" Punca res nima sreče v tej oddaji
Pa sej jo čist zastopim da je nezadovoljna, sam je pa tud mal pretiravala, no. Pa kake je ven metala ... Fotošuting mi ni bil kej posebnega ... Niti ne vem, katera mi je bla najbolj všeč. Vem pa, da sem se jst tresla, ko sem pajka samo preko ekrana gledala, brrrr

. v naslednji oddaji je namreč spet blond.*mala* napisal/-a:Ker mora vse pokomentirat.
po n-tih sezonah ANTM in podobnega imam že malo deformacije in se zraven derem "no-neck monsters" in podobno
Sej kšni komentarji so zabavni, ampak me pol moti ker ne slišm kaj se dogaja na tv

*mala* napisal/-a:Drugače pa nikol več ne bom s fantom tega gledala.

*mala* napisal/-a:Ker mora vse pokomentirat. Pa kak je ta oblečen (Matjaž), zihr je gej; pa kak ni nobena luštna, da v kaj so jih to oblekl, zakaj se tak pametne delajo, a gre Nika v maškare, fuj pajek, da je Danaja kot strašilo, (+ ko rekli Nastja in Dijana je razumel da je eni ime Indijana) ... V glavnem, nikoli več
(pa drugače ni oseba, ki bi komentiral med kakšnim gledanjem filma, ampak dons je mel očitno dan)
sem se nasmejala