Horus napisal/-a:Tudi jaz obožujem pečenega piščanca, pa to še ne pomeni, da se mi vsake kvatre ne zalušta puran.
In če se vama nikoli ne zgodi, da vaju ob pogledu na kakega (stereotipno omenjam) Brada Pitta zaščemi ideja, kako bi bilo z njim, blagor vama. Nekateri pač moramo zavestno kontrolirati svoje nagone.
Btw, če trdita ^ in sta v zvezi vsaj že kaki 2 leti, vama ne verjamem

V zvezi z monogamnim dekletom bi si pa želel biti zato, ker se vanjo zaljubiš in jo nato tudi ljubiš. As simple as that. Čustva pa to ne? In ne. Ljubiš lahko kogarkoli. Norcev je na tem svetu čisto dovolj, sploh ko se gre za ljubezen. Npr. večina žensk, ki jih moški vsakotedensko pijani prebutajo.
Samokontrola nima veze z brezčustvenostjo ali gonjenjem okoli. Tudi jaz ne verjamem, da komu samokontrola lahko toliko prepusti. Strogo trdim, da je varanje zmeraj prostovoljno (sicer je to posilstvo

).
Zadovoljstvo v smislu užitka? Zakaj pa ljudje (zlasti ženske) jedo čokolado? Od čokolade (vsaj te, ki jo je večina) nimaš prav nobenega pozitivnega učinka... razen endorfinskega rusha v glavi. Ist princip.
Potrebnost in strast pa nikakor nista isto, tako da govoriti o brezčustvenem sexu iz strasti ne moreš ravno govoriti. Lahko pa govoriš o brezčustvenem sexu iz potrebnosti.
In sex v dandanašnjem svetu ne more biti češnja na vrhu torte v zvezi. To je bilo mogoče, dokler so se ženske šparale do poroke. Pač, sexu vrednost določate ženske in ve ste ga zreducirale na neko cheapass zadevščino

Btw, jazst nimam nobenga prijatelja, ki bi varal. Imam pa prijatelje, ki so bili prevarani.
zato sem govorila samo zase, ne pa o vseh, ali celo, da bi tako morali vsi čutiti. vem, da sem lahko srečna zaradi tega.

sej ne, da ne opazim drugih moških, samo nikoli me ne zamika, da bi z njimi seksala ali kaj podobnega.
itak pa je dovolj, da tudi če bi to rad, da se znaš zadržati in da tega ne narediš.
pri ženskah, ki jih moški vsakotedensko prebutajo, je drugi problem (nesamozavest, nespoštovanje same sebe, misel, da ni vredna več kot to, kar ima, misel, da je ona vsega kriva itd.), tako da ne tega enačit.
čokolada.....glede na to, da sta kakav in mleko (iz česar je čokolada narejena), zdrava, imaš neko korist, če jo ješ.

da pa ti tudi energijo in baje je tudi afrodiziak (tako vsaj pravijo).
rekla je češnja na vrhu torte v zvezi, ne pa v zakonski zvezi. s tem se tudi jaz strinjam. dva, ki sta karakteralno kompatibilna, se privlačita in imata rada, vse to "okronata" še z dobrim seksom. seveda pa kaj komu seks pomeni je spet čisto osebno mnenje.
kvečjemu so nekatere ženske seks zreducirale na manjši pomen, ne pa vse ženske.

to, da je povsod golota, pa je zato, ker "seks prodaja". kar pa se tudi meni zdi čist podn, ampak kaj hočemo, tako je.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.