Odpustiti prevaro?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

točno tako vesna. samo mislim da so tipi že po naravi bolj plehki in seks dojemajo na dva načina, s čustvi in brez. za mene je to izgovor in bullshit-kaj za vraga pol ma drugo babo za lupčkat pa božat pa bit nežn do nje če kao seksa sam iz potrebe?!? i don't get it. čim si nežn, so poleg čustva.

drgač pa horus...men se to tut dogaja. midva z mojim sva bla tri mesce narazn, oba sva mela druge, jst celo več kot on. on baje z uno ni seksu, ampak ne verjamem. še zdej, en let po tem, se včasih spomnem kak se je cedila po njegovem tiču, pa mu ga vlekla, kak je on njo šlatu pa lizaru...fuj, ga kr zasovražim. ŠE ZDEJ ME TO MATRA! takrat je on mene na ful grd način pustu in me je čist sesul in me najbrž zato zdej to še včasih špikne. se tolažim s tem, da sm bla jst velik bolj razuzdana tisti samski čas :)

pa horus no, seks ne more bit brez čustev! čim nekoga lupčkaš in si nežn, so to čustva!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

rebelgirl napisal/-a: oba sva mela druge, jst celo več kot on.

To ni presenetljivo, saj je mediana stevila spolnih partnerjev pri zenska tok visja kot pri moskih, da kr glava pece od tega.
rebelgirl napisal/-a: on baje z uno ni seksu, ampak ne verjamem. še zdej, en let po tem, se včasih spomnem kak se je cedila po njegovem tiču, pa mu ga vlekla, kak je on njo šlatu pa lizaru...fuj, ga kr zasovražim. ŠE ZDEJ ME TO MATRA!
A ce bi se cedila po njegovem ticu preden sta bla skupi bi blo pa kul? Al mora pac tip bit junfr zate?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
senjorina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a senjorina »

Od kdaj pa sta nežnost in lupčkanje nujno povezana s čustvi? :? Saj so tudi taki, ki nimajo resnih namenov, nežni in (ne boš verjela) tudi kakšno lepo besedo povedo in bejbo, ki so jo spravili v posteljo, tudi pobožajo po laseh. :wink: Itak obstaja tudi seks brez čustev. Jaz osebno tega sicer ne bi mogla več narediti, ker odkar imam ob sebi nekoga, do katerega me veže toliko enih čustev, sploh pomisliti ne morem na to.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

senjorina napisal/-a: Itak obstaja tudi seks brez čustev. Jaz osebno tega sicer ne bi mogla več narediti, ker odkar imam ob sebi nekoga, do katerega me veže toliko enih čustev, sploh pomisliti ne morem na to.

Tocno....tudi sama se to sprasujem oz. nikakor ne vem, zakaj folk vara, ce ima ob sebi partnerja...noben odgovor na to vprasanje zame ni sprejemljiv, zato lahko, ce me prevara, tip kr gre in midva sva koncala.
Horus

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

Horus napisal/-a:Po isti logiki se lahko tip sprašuje, če me ima res rada, zakaj mi torej ne privošči, da seksam tudi z drugimi ženskami, če si to želim?

ker gre za monogamno zvezo. :wink:

vprašanje, zakaj folk vara, če ima ob sebi partnerja, je postavljeno zato, ker se nekateri sprašujejo, zakaj nekdo čuti potrebo po varanju oz. po seksu z nekom drugim, ki ni tvoj partner, če pa ima partnerja rad oz. reče, da ga celo ljubi.

podpiranje možnosti seksa s čustvi in brez je čisto osebna izbira, ni pa odraz neke višje ali nižje razvitosti.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

mahagonij:

glede št. spolnih partnerjev ne veva ziher ne jst ne ti. mam kolege, ki so podrl vsako, kolegice, ki majo resne tipe že več let, kolegico, ki jih je mela že okol 50... svašta se najde.
moj ni bil nedolžn. veš, najina situacija je malo bolj zapletena in se mi ne da vsega tukaj pisarit... je pa pač tako, da se spomnem na njo in njega, ker me je bolelo to, da me je pustil in se takoj ZALJUBIL vanjo. jst se nism v nikogar zaljubila ko sva bla narazen, on se je pa, in zato se tolikokrat prikradeta v moje misli. on je mel čustva do tiste bejbe, to je bolelo, zato me zbode še zdej.
sicer pa ni treba samo mene napadat, daj še horusu zatež če se že nataknjeno počutiš, je napisal nekaj podobnega kot jst.

mene je bolj zanimalo to, zakaj moški kot izgovor za varanje rečejo, da je bil itak samo seks brez čustev. ko izkazuješ nežnost, se lupčkaš, božaš, je to zame izkazovanje čustev, sej nisi kot robot BREZ ČUSTEV in ne ležiš tam kot klada.
poleg tega, če greš varat in pol rečeš da je bil seks brez čustev-halo, ni to rahlo brezveze, če pa imaš doma punco s kero lahko seksaš, fukaš, se ljubiš, vse na sto in en način. al ste tipi tako nagnjeni k zbiranju črtic?? btw- a mislte da strast je al ni čustvo? ha?

horus, ljudje smo egoisti.delamo to, kar nam paše. ljudje varajo, ker jim paše seksat.
in valda da če se mata dva zares rada, potem ne čutita potrebe da seksata še s kom drugim (če sta v monogamni vezi, to je ja logično-tko kot je rekla serena86).
Horus

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

Horus napisal/-a:Vesna, ampak ne razmišljaš pa, kako mu je bilo z bivšo, kaj sta počela, ne vrtijo se ti med sexom taki in podobni filmi?

zato pa ženske hočemo vse zvedet o bivših našega partnerja (da zvemo, kaj išče pri ženski (glede zunanjosti in karakterja), zakaj so šli narazen (torej kaj ga pri ženskah moti) itd.), nočemo pa teh bivših tudi spoznati v živo (da se nam ne bi ti "filmi" vrteli pred očmi). :D
razlika pa je ta, da ko je bil z bivšo, ni poznal še trenutne partnerke oz. nista bila zaljubljena in nista bila par, ko pa vara, naj bi bil zaljubljen vanjo, če je z njo par, ampak vseeno ga nekaj žene k drugim ženskam oz. očitno ni vse v redu v paru.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

serena86 napisal/-a: zakaj nekdo čuti potrebo po varanju oz. po seksu z nekom drugim, ki ni tvoj partner, če pa ima partnerja rad oz. reče, da ga celo ljubi.

podpiranje možnosti seksa s čustvi in brez je čisto osebna izbira, ni pa odraz neke višje ali nižje razvitosti.

ampak, če kje sex brez čustev osebna izbira, potem je to čisto združljivo z možnostjo prevare, kljub ljubezni do partnerja. pač partnerja ljubiš in z njim sexaš s čustvi. druge osebe pa ne ljubiš, ampak z njo pač sexaš brez čustev.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 20. Sep. 2010 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

sem našla na netu, naj me kdo popravi če se motim:
strast (spolna, strast do kockanja), radost, zaljubljenost je privlačno čustvo.

vse kar čutiš, je čustvo.
torej tudi strast.
če greš seksat samo zato, ker te nekdo tako močno privlači, so vmes čustva.
ne globoke ljubezni, ampak strasti.
je pa to seks s čustvi.

dečki, oglaste se.
Horus

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

serena86 napisal/-a:
Horus napisal/-a:Po isti logiki se lahko tip sprašuje, če me ima res rada, zakaj mi torej ne privošči, da seksam tudi z drugimi ženskami, če si to želim?

Zakaj pa bi si zelel sexa tudi z drugimi?
Bodi sam pa sexaj s komerkoli hoces, koliko te je volja....simpl.

Po isti logiki bi se jaz sprasevala, kako me ima lahko nekdo sploh rad (oz. ali me sploh ima? jaz mislim da ne) ce si zeli sexat tudi z drugimi?

serena86 napisal/-a:vprašanje, zakaj folk vara, če ima ob sebi partnerja, je postavljeno zato, ker se nekateri sprašujejo, zakaj nekdo čuti potrebo po varanju oz. po seksu z nekom drugim, ki ni tvoj partner, če pa ima partnerja rad oz. reče, da ga celo ljubi.

No tocno..in mene zdaj zanimajo predvsem moski odgovori na to vprasanje :D
Horus

Odgovori