namreč, imela bi fanta, ki:
- mi je fizično privlačen (pri meni zelo ohlapna kategorija, vsekakor pa ne iščem nekega manekena)
- ima zdrav odnos do špotra, t.j. ni obseden z njim, vseeno pa ni preveč len, da ne bi šel parkrat na teden malo pokolesarit/na izi turo v hribe/teč
- ima zdrav odnos do svojega telesa, se pravi ni obseden z njim, prav tako ga ne zanemarja
- je komunikativen, ampak ne na način, da govori naprej in nazaj 24/7, ker če kaj, potem ne maram ljudi, ki se ne ugasnejo in "vejo" čisto vse
- je finančno in "gospodinjsko" samostojen => se ne zanaša na pomoč staršev in pospravlja za sabo, prav tako zna vsaj približno kuhat (itak bi si delila skrb za gospodinjstvo, nikakor pa ne bi hotela bit v.d. služkinje nikomur)
- se zna pogovarjat o težavah v razmerju brez tendence, da bi vso krivdo prevalil name že v drugem stavku
- je občasno romantičen
- je razgledan in ga zanimajo svetovna politika, kultura, umetnost
- je brez predsodkov do drugače mislečih, drugih narodnosti/veroizpovedi/spolne usmerjenosti... (ok, to bi sicer lahko dala tudi pod razgledanost)
- ima rad živali
- njegov avto =/= njegovo življenje
- je zmerni pivec (torej ne pije vsak dan, ga pa zna pošteno zažurat, pri meni abstinenti ne pridejo v upoštev

- ah ja, kot je že ena omenila, je zdravo samozavesten
- ni goreče veren
- (verjetno bi se še kaj našlo)
too much?