Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

hm, ob tejle temi sem začela razmišljat kakšnega partnerja bi imela jaz in sem ugotovila, da v bistvu iščem nekega povprečneža :gruebel:

namreč, imela bi fanta, ki:
- mi je fizično privlačen (pri meni zelo ohlapna kategorija, vsekakor pa ne iščem nekega manekena)
- ima zdrav odnos do špotra, t.j. ni obseden z njim, vseeno pa ni preveč len, da ne bi šel parkrat na teden malo pokolesarit/na izi turo v hribe/teč
- ima zdrav odnos do svojega telesa, se pravi ni obseden z njim, prav tako ga ne zanemarja
- je komunikativen, ampak ne na način, da govori naprej in nazaj 24/7, ker če kaj, potem ne maram ljudi, ki se ne ugasnejo in "vejo" čisto vse
- je finančno in "gospodinjsko" samostojen => se ne zanaša na pomoč staršev in pospravlja za sabo, prav tako zna vsaj približno kuhat (itak bi si delila skrb za gospodinjstvo, nikakor pa ne bi hotela bit v.d. služkinje nikomur)
- se zna pogovarjat o težavah v razmerju brez tendence, da bi vso krivdo prevalil name že v drugem stavku
- je občasno romantičen
- je razgledan in ga zanimajo svetovna politika, kultura, umetnost
- je brez predsodkov do drugače mislečih, drugih narodnosti/veroizpovedi/spolne usmerjenosti... (ok, to bi sicer lahko dala tudi pod razgledanost)
- ima rad živali
- njegov avto =/= njegovo življenje
- je zmerni pivec (torej ne pije vsak dan, ga pa zna pošteno zažurat, pri meni abstinenti ne pridejo v upoštev :D )
- ah ja, kot je že ena omenila, je zdravo samozavesten
- ni goreče veren
- (verjetno bi se še kaj našlo)

too much?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

softTouch napisal/-a:hm, ob tejle temi sem začela razmišljat kakšnega partnerja bi imela jaz in sem ugotovila, da v bistvu iščem nekega povprečneža :gruebel:

namreč, imela bi fanta, ki:
- mi je fizično privlačen (pri meni zelo ohlapna kategorija, vsekakor pa ne iščem nekega manekena)
- ima zdrav odnos do špotra, t.j. ni obseden z njim, vseeno pa ni preveč len, da ne bi šel parkrat na teden malo pokolesarit/na izi turo v hribe/teč
- ima zdrav odnos do svojega telesa, se pravi ni obseden z njim, prav tako ga ne zanemarja
- je komunikativen, ampak ne na način, da govori naprej in nazaj 24/7, ker če kaj, potem ne maram ljudi, ki se ne ugasnejo in "vejo" čisto vse
- je finančno in "gospodinjsko" samostojen => se ne zanaša na pomoč staršev in pospravlja za sabo, prav tako zna vsaj približno kuhat (itak bi si delila skrb za gospodinjstvo, nikakor pa ne bi hotela bit v.d. služkinje nikomur)
- se zna pogovarjat o težavah v razmerju brez tendence, da bi vso krivdo prevalil name že v drugem stavku
- je občasno romantičen
- je razgledan in ga zanimajo svetovna politika, kultura, umetnost
- je brez predsodkov do drugače mislečih, drugih narodnosti/veroizpovedi/spolne usmerjenosti... (ok, to bi sicer lahko dala tudi pod razgledanost)
- ima rad živali
- njegov avto =/= njegovo življenje
- je zmerni pivec (torej ne pije vsak dan, ga pa zna pošteno zažurat, pri meni abstinenti ne pridejo v upoštev :D )
- ah ja, kot je že ena omenila, je zdravo samozavesten
- ni goreče veren
- (verjetno bi se še kaj našlo)

too much?

a-a ni too much :D iščeš čist normalnega tipa... neki zelo podobnega bi js napisala :D
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

^^ meni je uspelo najti en tak model :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

sm vedla, da sm nekaj pozabila

se pravi, pomembno mi je tudi, da:
- ni kolerik
- ni godrnjavec (saj veste, ljudje, ki se konstantno pritožujejo)
- ni skopuh in obenem ne prevelik razsipnež
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

softTouch napisal/-a:
too much?

Ene stvari so too much.Kaj je narobe, če je abstinent?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Sicer odvisno od osebe, ampak znajo abstinenti precej obsojat tiste, ki kdaj pijejo alkohol. (govorim iz izkušenj, ampak se seveda zavedam da niso vsi taki :P).

Bolj me zanima, če lahko abstinent sploh ima punco, ki kaj spije občasno? Oz. če je pri tistih ki to ste, nujen pogoj abstinence pri partnerju?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*mala* napisal/-a:Sicer odvisno od osebe, ampak znajo abstinenti precej obsojat tiste, ki kdaj pijejo alkohol. (govorim iz izkušenj, ampak se seveda zavedam da niso vsi taki :P).

Jp, tole tudi jaz poznam iz izkušenj.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

*mala* napisal/-a:Bolj me zanima, če lahko abstinent sploh ima punco, ki kaj spije občasno? Oz. če je pri tistih ki to ste, nujen pogoj abstinence pri partnerju?

H. recimo sploh ne pije, nikoli. Torej se šteje pod abstinenta. Moja malenkost rada spije kaj občasno, recimo 2x na mesec se napijem do rozastih žirafic, vmes pa komot pivo/vino/koktejl. Baje da nima nič proti, torej tudi taki pari lahko čisto lepo obstajajo...
Moram pa priznat, da preferiram fanta, ki ne pije, ker so mi nažgani tipi ogabni že zaradi dejstva samega in preteklih izkušenj.
Because I can.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Jaz imam obratne izkušnje.Ne pijem praktično nič.In vedno se je našel pametnjakovič, ki mi je težil, zakaj sem na kokakoli, ne na piru.Z leti sem moral razvit prav obrambni mehanizem proti takim, zdaj jih hitro zabijem.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Jaz ne pijem, me pa ne moti če občasno moj kaj spije, pa tudi če pije ve kje je njegova meja (do zdaj se je to zgodilo samo 1x v štirih mesecih)
Obvezno pa ne sme kadit, tega pa ne prenašam.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

meni bi bilo pa super, če je abstinent. se vsaj ni potrebno dogovarjat, kdo se bo 'žrtvoval' in vozil :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni tudi ne bi bilo všeč, če tip ne bi pil alkohola spljoh. Ni treba, da pije kot krava, ampak 0,0 je pa zame prevelik ekstrem. To bi potem še na ohceti s pomarančnim sokom nazdravljal... kako bi pa to na fotografijah izgledalo? :D
To je pri meni nekako v isti kategoriji z nepitjem kave. :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Sem tudi sama mislila, da bo rahlo zateženo, če je on totalno trezen, js pa v rožicah. Ampak je super, najbrž je odvisno čist od človeka do človeka.
In na porokah ni hujšega kot nažgani svatje, vsaj zame. Nazdravljaš v namen nazdravljanja pa lahko tudi s sokom, kaj je s tem narobe?
Because I can.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnjaL »

in Džeki, s čim jih zabiješ? :)
Odgovori