Ne razumem nečesa, kako sploh kaj čuti, če ima vseskozi kožico čez glavico penisa?
Mahagonij napisal/-a:Malo boli? Bojda boli kot svinja. Par tednov skupaj. Jst se ze ne bi sel, ce bi mi dohtar rekel, da lahko z vsakodnevno vajo popravim stanje.
Baje res boli kot hudič, je razlagal kolega, ki je bil na takšni operaciji. Še posebej, ko je penis v trdem stanju, zjutraj je baje velik problem.
novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?
novakrudi napisal/-a:Imam sledeč problem. ko je moj penis v normalnem stanju gre kožica zlahkoto čez glavico, ko pa je v trdem stanju pa nikakor. kako naj rešim ta problem, če to sploh je problem. Je imel gdo že podobne težave? kako pa je pri sexu s tem?
si ne predstavljam, kako fantom ne potegne, da morajo k zdravniku, če majo takle. sej si tiča niti umit ne moreš normalno! smegma, ki se nabere pod kožico je poleg smradu tudi potencialno kancerogena zarad vse umazanije, svinjarije, bakterij.