:gut: (pa vse ostalo tud, sam tole sploh)Džeki napisal/-a:Zdrava samozavest ne rabi siljenja v ospredje za vsako ceno.
Karakterji za trajno zvezo
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
hm... dejstno je da se lažje razumeš z nekom, ki so mu zanimive iste stvari... in sta tako en kvantni fizik pa enopredmetni zgodovinar dost nekompatibilna... ne rečem pa, da taka zveza ni mogoča...
tudi sama sem trdila, da se ne grem z družboslovci... pa zdej za... am... diplomiranim teologom letam...
tudi sama sem trdila, da se ne grem z družboslovci... pa zdej za... am... diplomiranim teologom letam...
Sicer je pa Alwaleedov uvodni post odličen in se čisto strinjam.
Sam opažam:
Copatasti tipi imajo karakterno dominantne glasne ženske.Pogosto že agresivne.Pa ne zato, ker bi jim bili najlubša izbira, ampak ker si noben drug tip moškega ne želi takšne ženske.
Dominantni močni moški (v kakršnemkoli smislu, skratka, dedci) imajo ženstvene ženske, to je, iščejo milino.Ženstvena ženska je lahko samozavestna, ali tudi ne.
Ni naključje, da imajo največ težav z iskanjem partnerja šibki moški (tu mislim karakterno šibki) in glasne ženske, ki želijo biti vedno v centru pozornosti.Prvi se tolažijo "da ženske padajo na barabe, oni so pa predobri", druge se pa tolažijo, da "se jih moški bojijo, ker so preveč samozavestne".
Sam opažam:
Copatasti tipi imajo karakterno dominantne glasne ženske.Pogosto že agresivne.Pa ne zato, ker bi jim bili najlubša izbira, ampak ker si noben drug tip moškega ne želi takšne ženske.
Dominantni močni moški (v kakršnemkoli smislu, skratka, dedci) imajo ženstvene ženske, to je, iščejo milino.Ženstvena ženska je lahko samozavestna, ali tudi ne.
Ni naključje, da imajo največ težav z iskanjem partnerja šibki moški (tu mislim karakterno šibki) in glasne ženske, ki želijo biti vedno v centru pozornosti.Prvi se tolažijo "da ženske padajo na barabe, oni so pa predobri", druge se pa tolažijo, da "se jih moški bojijo, ker so preveč samozavestne".
-
- Sramežljivka
Ne vem, če res nasprotja najbolj funkcionirajo... Mogoče zaradi zveze v kateri sem trenutno - sicer si načeloma nisva ful različna, razen kot pride do odločnosti (hrbtenice?). Jaz sem odločna, jaz se ne vdam kar tako in ne obupam pri prvem padcu. On pa. On se ne bori, on raje zbeži pred problemi in čaka, da bo bolje. Skupaj sva že več kot 6 let... In jaz sem počasi že vseg sita - da se on ne sooča z najimi problemi, da sem jaz tista, ki mu moram vsakič znova razlagati kako se je potrebno boriti.... Bomo videli, če bova prebrodila to...
Poma_rancha napisal/-a:Ne vem, če res nasprotja najbolj funkcionirajo... Mogoče zaradi zveze v kateri sem trenutno - sicer si načeloma nisva ful različna, razen kot pride do odločnosti (hrbtenice?). Jaz sem odločna, jaz se ne vdam kar tako in ne obupam pri prvem padcu. On pa. On se ne bori, on raje zbeži pred problemi in čaka, da bo bolje. Skupaj sva že več kot 6 let... In jaz sem počasi že vseg sita - da se on ne sooča z najimi problemi, da sem jaz tista, ki mu moram vsakič znova razlagati kako se je potrebno boriti.... Bomo videli, če bova prebrodila to...
Z brezhrbteničarji in strahopetci pač ni moč furati uspešne zveze, če si kolk tolk karakter.Mislim, da je to omenil Alwaleed in jaz se zelo strinjam.
Spet pridemo do osnove: če je tip pizdek, zveza ne funkcionira.
-
- Sramežljivka
Če ne bi bila v situaciji v kateri sem, bi se strinjala s teboj Džeki. Tako pa si odkrito priznavam, da ne vem točno kaj naj storim. Nisem ziher al nej popokam kufre, upam na boljše čase ali se še naprej borim. Načeloma sem mu jasno dala vedeti, da je sedaj usoda najine zveze v njegovih rokah - če bo kaj naredil super, če ne - it is over. Ampak ker se poznam, vem da temu ni nujno tako.
Ne vem, že sama sebi grem na živce - kakor, da bi čakala na razsvetljenje.
Ne vem, že sama sebi grem na živce - kakor, da bi čakala na razsvetljenje.
Džeki napisal/-a:Copatasti tipi imajo karakterno dominantne glasne ženske.Pogosto že agresivne.Pa ne zato, ker bi jim bili najlubša izbira, ampak ker si noben drug tip moškega ne želi takšne ženske.
Po raziskavah pa imajo zelo uspešni moški dominantne mame, ki jih ženejo naprej in zahtevajo, da dajo vse od sebe. In moški, potomci dominantnih mam, imajo (po raziskavah) uspešno življenje na vseh področjih. Ni ravno slabo no