Lep pozdrav od Horusa 

Horus napisal/-a:Isto kot laž. Če ne vem, da mi laže, mi komot laže, pa bom happy. Isto velja tule. In isto velja za vse ljudi na svetu, pa če vam je všeč ali ne xD
In bom vedela, da ne smem kaditi, v kolikor želim še naprej biti v zvezi z dotičnim gospodom. Potem se bom pa samo še odločala, ali se mi splača odpovedati kajenju zaradi njega, ali ne

. Sem se pa tle na forumu izrazila s tem, da je to v najini vezi prepovedano....silly me barbie_girl_85 napisal/-a:Tananda napisal/-a:
In še vprašanje za genijalke, ki bi tipom kaj prepovedovale. Kaj pa če tebi tip prepove mu karkoli prepovedovati?
Odgovor za genialke. Tip, ki mi prepove, da mu karkoli prepovem, je preveč egocentričen, da bi se zanimal za tuja (moja) čustva. Če želi biti v vezi, v njej pa početi to, kar se njemu zdi pravilno, ne glede na moje želje in potrebe, je lahko v vezi, ampak ne z mano. Tisti, ki bo vreden moje ljubezni, bo vreden tudi mojih prepovedi. Egocentrikov ne rabim, rabim ljudi, ki ne vidijo samo sebe, ampak tudi mene (čeprav samo z kotičkom očesa).
Imeti samo mojo ljubezen in zaupanje, hkrati pa mi onemogočiti, da v zvezi zahtevam tudi kaj zase in me spravljati v položaje, v katerih ne želim biti, se ne da.
In bi ga poslala k tebi ali kakšni tebi podobni, ki bo klonila fantu in igrala izključno po njegovih pravilih. Moj fant bo igral tudi po mojih. In eno od mojih pravil je - ne spati pri prijateljicah, razen v primeru, ko si prepijan za vozit in pre "broke" za taksi ali hotel.
[mojca] napisal/-a:- da sva pač skupaj in on hodi naokoli z drugimi puncami na pijače (zdej pojem "sva skupaj" je relativen... dokler mi ne reče, da sem samo njegova, lahko delam kar hočem, on pa tudi) s tem seveda mislim dekleta, ki jih nanovo kje spozna; potem lahko to delam tudi jaz ane? In to potem ni nobena zveza tako da briši miško
Horus napisal/-a:In jaz konkretno sem obvestil Tanando, da ima pravico, da mi tekom življenja 3x primaže klofuto. Pač se zavedam, da imam kdaj res kakšn ubertečen dan, pri katerem se zdi povprečen ženski PMS kot blagoslov (ok, res da se meni tak dan zgodi recimo 1x na par let), in takrat pač toleriram, da me okol ušes. So pa pravila kot npr. obvezno odprta dlan, brez prstanov ipd. 3x ne nardim nič. 4. vrnem in grem. Dogovor see?
ker če imaš na par let tečen dan (t.j. recimo na 2 leti), klofuto za to pa ti lahko v tekom življenja primaže samo 3x, potem pa vrneš in greš, s tem že določaš čas trajanja vajine zveze.Tananda napisal/-a:Wtf? A zdaj če sta v zvezi, ne smeta na novo spoznavati oseb nasprotnega spola več kot ob naključnem srečanju? O.o
sej pomoje Horus ni ravno tako hudo mislil.....samo malo čudno je izpadlo
prav gotovo pa zveza ni smiselna, če eden od partnerjev drugemu ne zaupa in ga hoče stalno imeti pod kontrolo, s kom je, kaj dela ipd., ker tako uničuje živce sebi in partnerju. tako da glede tega se popolnoma strinjam s tabo. 
N1N0 napisal/-a:Jst mislim, da je najbolj splošna "definicija" tole: varanje je vsako dejanje, za katero veš, da bi z njim prizadel partnerja, če bi le-ta vedel zanj... Tukej niso le važne tvoje meje, ampak tudi ali predvsem tiste od partnerja...
Vsaj tako jaz gledam na to...
Če njega/njo ne moti, da si ti poljubljaš z drugim, in če maš ti isto mišljenje, zakaj pa ne... Če si ti proti, tega ne počneš... Če je proti ona/on, tega ne počni!