Supermodel Slovenije (POP BRIO)
-
- Cosmofrik
sončk napisal/-a:floribunda napisal/-a:To pač morš bit gej, da ti ratuje s takimi brki.
Al pa Brandon Flowers
Drugač tale Matjaž men ne deluje čist straight
ravno danes, sem ga videl v stari Ljubljani, ko se je sprehajal s svojo novo punco Anđo Marić. Zlo lep par, sam ta Anđa je mal anti
Live your life
Pogledala sem 1. del in mi je najbolj ostala v spominu Teja (mislim da ji je tako ime?), ki je "taglavna", čeprav je ne vidim ravno kot model, je pa vsaj zabavna.
Potem mi je še kar zanimiva tudi tista tiha punca, ki so jo najbolj pohvalili (ko se je predstavljala z lastnostjo zmedena) in pa Dijana, čeprav v kontra smislu, ker lahko gre kvečjemu kandidirat za miss česarkoližepač, nek priznan model pa bo težko kdaj.
Največ potenciala pa vidim v blondinki iz Velenja, ki je šla že pri 14 v Milano (Anela??).
Oh ja, imena so moja šibka točka.

Oh ja, imena so moja šibka točka.

Alta alatis patent.
-
- Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:res? mi smo bli v dvomih...in ko je prvi reku ' oh to je pa TOPS!'...smo ga za geja deklarirali (no, ne jaz, moj cimer gej
Sej tud moj best frend je gej in zato je moj gaydar precej izostren

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
men je najbolj všeč barbara - deluje mi tko za visoko modo. tut ajda se mi zdi, da se bo dobr znašla + ima svež in nevsakdanji obraz. o danaji ne bi zgubljala besed - ona je bolj primerna za kakšno miss tekmovanje. Teja je lušna, sam škoda k se preveč ven meče. tako kot je rekla žirija - ona ima že dovolj energije sama po sebi, ne rabi še poudarjat.
Nika Urbas ... halooooo ... kakšne komentarje ma včasih. upam, da v realnosti ni tok izumetničena.
Nika Urbas ... halooooo ... kakšne komentarje ma včasih. upam, da v realnosti ni tok izumetničena.
-
- Cosmofrik
Nekje zasledila finalnih 6. Če katero zanima, so to (z belo): Ajda, Anja B, Anela, Barbara, Dijana, Jasmina
Anjina preobrazba: KLIK (ne gledat, če nočte spoilerjev
)

Anjina preobrazba: KLIK (ne gledat, če nočte spoilerjev

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho