Ugg
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
Meni so Uggice lepe, ampak niso vredne toliko denarja. Glede materiala že, ampak kaj mi bo čez 200 eur vredna obutev, če bom morala pazit, da jih bom nosila samo v suhem vremenu, oz. še huje, če jih bom obula v lepem vremenu, na poti domov pa me bo ujel dež in bom "plavala" v njih.
Jih ima ena kolegica, original seveda, in se je že ene parkrat lani zaj...., da ne govorim o tem kakšne madeže je potem imela še mesec po tistem. Nepraktično vglavnem, ampak vsakemu svoje. 

Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
- hautehippie
- Komunikatorka
Uggice v južnem delu Evrope prodajajo po taki ceni samo popularnost; na večini nemških strani so po 80€, sicer nevem kakšne so, ampak vseen. Drugače jih majo v Celju v Maxi Rossiju - so 'zakoniti zastopniki' te firme v Sloveniji, so pa seveda krepko preko 200€. Js razmišljam o nakupu oziroma si jih ful želim, si jih bom pa verjetno s prjatlco naročila iz uggaustralia.com.
Tam pridejo 100€ + poštnina ene 50€, tko da je še vseeno cenej kot če jih kupiš v Sloveniji pa bolj varno, če jih naročiš s kr ene strani, moje mnenje. 

Jaz se (spet) strinjam s claire.
Zgledajo tko tko (meni osebno bolj ne kot ja), ampak premocijo pa res baje. Tako da jih lahko nosis itak samo v prehodnem obdobju, pa se to samo takrat ko ni dezja (beri: relativno malo). In so zato vredni toliko denarja???? Ne. Definitivno! (no ok....neki itak nobeni cevlji niso vredni toliko, da bi bila zanje pripravljena odstet par 100 evrov)

Zgledajo tko tko (meni osebno bolj ne kot ja), ampak premocijo pa res baje. Tako da jih lahko nosis itak samo v prehodnem obdobju, pa se to samo takrat ko ni dezja (beri: relativno malo). In so zato vredni toliko denarja???? Ne. Definitivno! (no ok....neki itak nobeni cevlji niso vredni toliko, da bi bila zanje pripravljena odstet par 100 evrov)