purple_rain napisal/-a:*ljudje na FB, katerim je "všeč" njihov status/komentar - ma nemoj?!
tud jz ne razumem, zakaj morš "lajkat" svoj link, izjavo, whatever... predvidevam, da ti je itak všeč, če si jo objavil enako mi grejo na živce tud ljudje, ki sebe kličejo (oz. v raznih albumih ipd.) s pomanjševalnico imena...
^^seveda morš lajkat svoj status! Če objaviš kak komad, ki ti je res za dol past dober al pa izjavo, na katero si dejansko ponosen. Občasno se poslužujem tega
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
- to da sem se zredila
- nenehno objavljanje statusov na FB za vsak najmanjši korak
- da se ljudje delajo da so neki kar sploh niso in da se ližejo u rit komu od katerega imajo koristi
- stare tete, ki hodijo nakupovat tedenske ali celo mesečne potrebščine ravno v času glavnega odmora, kakor da nimajo časa prej ali kasneje...
Ne grem mi ravno "na živce", mi je pa sitno: tale orto reklama(ozadje) tukej & tele njene packe, k vedno mislm, da je to kej na mojem ekranu zapackano.
Na živce mi gre moja "teorija": vedno preloži na jutri
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- da ta j...n folk na firmi tko zelo vpliva na moje počutje
- cela štala tle, ki ji ni vidt konca
- leni, nezainteresirani ljudje
- določena oseba, ki ne dojame kaj govorim že par mescev
tole orto odzadje, k vsakič ko slučajno kliknem nanj, se mi odpre orto stran. Pa navajena sm klikat na odzadje, da lohk pol s miško scrollam navzdol. Grrr...
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Punce, adblock si dodajte (če imate MFF), in gre odurna Orto reklama + vse ostale pasice kojci bek
- na živce si grem jaz, ker sn danes mela it namen šopingirat, ker zdaj sem pa res potrebna novih cunj in vsaj dvojnega para čevljev pa... pa.... sem tolk anti shopping babura da sem raje doma in se učim - en tip, ki me vztrajno pecari že dva meseca pa še do zdaj ni dojel mojega čist odkritega in direktnega ''ne zanimaš me, move along''