Libido. napisal/-a:ampak te nalepke so ful drage se mi bolj dopadejo tiste šablone, ki jih nalepiš na steno/pobarvaš z željeno barvo/odlepiš .. so bolj poceni .. a prometeju sm jih gledala
Te nalepe dobiš zelo poceni v Lesnini (je res da ni takoooo velike izbire, ampak za tisto nalepko ki jo imam jaz nad ogledalom sem dala slabih 10€, pa je zelo velika) in pa v Ikei, kjer maš kar dosti izbire. Tale stran se mi zdi en nateg.
Se strinjam. Sm pa mela eno kolegico v otroštvu, katere mama je bila ilustratorka in je njeno sobo zelo, zelooo lepo poslikala z liki iz risank. Moraš bit res profi, če se spraviš sam risat na stene, drugače lahko vse skupaj izpade grozno.
ja js znam kr risat, pa si ne upam sten lotit. in če bi se jih lotla, bi si najbrž sliko najprej na računalnik zrisala, si zrihtala projektor, projicirala vzorec in nato trejsala sliko na steno (za kompleksnejše zadeve)
al pa šablone za kake bolj enostavne vzorce. brez tega skoraj ne gre. vsaj če hočeš nek estetski vzorec.
O projektorju sem tudi že jaz razmišljala za kakšno bolj komplekno poslikavo. Tiste "nametane" črte v živo niso tako opazne, tako da bolš zgleda, pa tud niso vse stene barvne.
Jaz sm si pa enostavno sprintala par vzorčkov/slikic iz une spletne strani, pa prerisala na steno... Ful mi je všeč, ker mam celo sobo porisano čisto v svojem stilu... Če me bojo kdaj hotli vržt iz bajte, si bo naslednik moral najprej prebelit sobo. šala, šala.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Moja soba je super, velika, imam kavč, 2 pisalni mizi, dormeo jogi. Razmišljam pa tudi jst o poslikavi, ampak bi bila res odštekana, tak da bi to raje poklicno počela za folk, ki hoče imet waw omg not relaksing
Moja soba je bol mičkena in tudi ful natrpana, tako da učasih deluje kot da je neposprauljena, čeprau je(!) Čene mi je kul, edino si učasih želim da bi bla res mal večja, da bi kej bol svobodno skakala in plesala v njej in pa da nebi bla lih zraven starševe sobe, ker se sliši use