Modna svetovalnica
Ni, ni
Na sliki od Elle je Tanya, tukaj je pa Anja
Malce podobno ime, ampak ni ista oseba.
Slikce zato, ker sem se spomnila H&M oglasov s takimi pajkicami.

Slikce zato, ker sem se spomnila H&M oglasov s takimi pajkicami.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
To pa mnde sama veš kako štorasta si
Js se sicer izogibam svetlih plaščev, ker nikol ne veš kje se nasloniš kam, te kdo polije, itd... Bit skoz previden je pa spet presneto smotano.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mam bež trenč in bež plaš pa sem imela samo enkrat nesrečo, tko da če nisi prov velika neroda čist komot. Pa ni tko da morš zdej gledat res lih na vsako stvar. No, ravno žurat v center Lj za novo leto ne bi šla na tvojem mestu, drugače se da pa čist komot prit skozi brez nekih velikih madežev. Edino kar pazi so madeži od pudra.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Bella* napisal/-a:eno vprašanje: Zanima me kakšno je vaše mnenje glede belih plaščkov? Jaz mam nagledanega enga ful lepega... Samo me skrbi da bi staknila kak madež...
odvisn kakšen material je... jst sm mela enkrat enga tazga zlo pralnega (bombažni) in še vedno žalujem za njim... pa ni bla taka kriza glede madežev. samo na notranji strani se je vedno poznala barva od črnih kavbojk. ampak sj se ni vidlo.
jaz mam pa problem, da se mi vsi salonarji z mal višjo peto sezuvajo. sicer so mi čist prov, samo predvsem če mam najlonke gor sploh ne morem hodit, ker se mi vsak korak čevelj sezuje. na boso nogoje boljš, sam pol me pa ožulijo. kaj vem, pomoje mam take hecne pete, da nič ne držijo čevlja.
maste kak nasvet, kako bi to lahko odpravila? ker mam že ogledane lušne salonarčke, pa jih ravno iz zgornjega razloga ne morem nositi...
pa še nekej: v trgovinah tut v novi jesenski kolekciji prodajajo ful peeptoes salonarjev. manda ne mislijo, da bomo ob teh temperaturah to nosile na boso nogo? ali je zdej in, da se peeptoesi nosijo tudi na najlonke?
maste kak nasvet, kako bi to lahko odpravila? ker mam že ogledane lušne salonarčke, pa jih ravno iz zgornjega razloga ne morem nositi...
pa še nekej: v trgovinah tut v novi jesenski kolekciji prodajajo ful peeptoes salonarjev. manda ne mislijo, da bomo ob teh temperaturah to nosile na boso nogo? ali je zdej in, da se peeptoesi nosijo tudi na najlonke?
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
V Angliji grem v Roller Disco in naj bi se temu primerno oblekla, v stilu sedemdesetih. Res bi rabila vašo pomoč, ker nimam pojma kako in kaj. Gamaše, nogavice? Rajše bi krilo kot hlače, ampak nevem kakšno. Kaj je pa primerno da se oblečem zgoraj? Mogoče katera ve kje lahko dobim bele nadkolenke, ti imajo zgoraj 2 barvni črti (upam, da veste kaj mislim)?
Hvala za vse nasvete
Hvala za vse nasvete

V navalu ugodnega shoppinga sem si kupila tole krilo (dobra stran je visok delež volne).
Zdaj pa ne vem, kako ga skombinirati.Zraven bom imela najverjetneje črne žabe ter gležnarje (odtenki so skoraj isti kot na krilu, krilo je bilo slikano z mobitelom zato čudne barve), čez vse plašč, pojma pa nimam kaj naj imam kot zg del in kakšen če sploh nakit.
Any ideas?

Zdaj pa ne vem, kako ga skombinirati.Zraven bom imela najverjetneje črne žabe ter gležnarje (odtenki so skoraj isti kot na krilu, krilo je bilo slikano z mobitelom zato čudne barve), čez vse plašč, pojma pa nimam kaj naj imam kot zg del in kakšen če sploh nakit.
Any ideas?

The world is as you are.
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho