*mala* napisal/-a:^^ To pa nekako ni naš problem
Itak da ni naš. Njihov je.

Horus napisal/-a: Ali pa dejansko precenjujem moške. V tem primeru pa sem očitno jazst nadpovprečno razmišljujoč xD Either way is fine by me
sirova štručka napisal/-a:mah dej ne tolk predalčkat tipov no. Za moje pojme spadate vsi v isti koš, dobit se da vsakega, manipulirat se da z vsakim, sam pri nekaterih se je treba mal bolj potrudit.
barbie_girl_85 napisal/-a:Imaš 16. let.....lahko izbereš tega "playerja", najverjetneje bo zveza razpadla v roku meseca, dveh, mela boš novo črtico, mogoče kakšen fajn film pogledala, in to je to. Zveze "dokler naju smrt ne loči" pač najbrž ne bo s tem tipom, ampak roko na srce, ne bo je še z nobenim v bližnji prihodnosti, ker si premlada. Ali boš zapuščena, ali boš zapustila. Teli dve opciji sta. Zdej pa....
Opcija 2 (če bi ga pa res rada "za domov"): Odpiki ga, se potuhni za ene 5-7 let, potem pa v napad. Takrat bo odigral svoje, izkoristil en kup žensk in če je res samo "player", bo še vedno "samski" in ravno pravšnji za spremenitV teh letih (20) pa ne boš spremenila nobenga
PrincessBella napisal/-a:Lep pozdrav vsem...
No jaz pa imam nek problem. Pred kratkim se se začela pogovarjati z fantom, ki je star 20 let jaz pa sem 16. Ful je luškan & ma dobro postavo, skoraj popoln na zunaj.
Ampak vsi v njegovi družbi slovijo po tem, da so taki.. En dan ena, drugi dan druga, in tako naprej...
Je od mojega bratranca najboljši prijatelj. Večkrat sma se že pogovarjala, da bi šla na pijačo in podobno, ampak nevem kaj me zadržuje.
Skeptična sem glede tega, po čem naj bi slovel - punce.
Zdi se, da se je spremenil. Poslal mi je besedilo neke pesmi, ki poje o tem kako se (po ang. ->) player spremeni, ko spozna neko punco in mislim, da mi je s tem mislil povedat to, da se on je spremenil.
Vsi pravijo, da to naj ne bi bilo dobro ampak jaz mislim, da je zdaj drugačen.
Moja sestrična - sestra od tega bratranca pravi, da se oni nikoli ne spremenijo, da taki so & da je tak tud njen brat. Jaz pa nevem kaj naj naredim... Vsi so proti, ampak jaz mu verjamem.. Mislim, da mu.
Kaj bi naredile na mojem mestu? Bi mu pustile, da pride po vas z avtom čeprav ga ne poznate tako dobro & bi se spustile v kaj več z njim ali ne?[/list]