Kljub temu, da nekateri prijatelji izgledajo bolj hot od mojga, še vedno ne grem z njimi v posteljo

Horus napisal/-a:Evo, ena anketa še za rešit. Samo 2 vprašanji ima, tako da, se priporočam
http://www.surveymonkey.com/s/N8F3H66
Horus napisal/-a:Ženske sem vključil, ker ne diskriminiram, sicer pa so ženska mnenja v tej anketi irelevantna, ker tista pravila veljajo za MOŠKE v prijateljstvih in ne za ženske
In lej no lej, spet izhajaš iz JAZ imam kolege. Pa who cares koga ti šteješ za kolega. Vprašanje je, ali oni tebe štejejo za kolegico ali za potecialno fukfrendico/punco. Tvoje mnenje o tvojih prijateljih je v tej debati BREZ-PRED-MET-NO. Get over it!
Horus napisal/-a:Meh. Ok. Zmagaš. Predstavljam zelo majhen odstotek moških. Večina moških uživa ob gledanju limonad in ljubezenskih filmov s svojimi najbolj hot prijateljicami. Prav tako večina moških iskreno išče le in samo resno zvezo, ter ne bi nikoli spali z žensko, s katero ne bi bili vsaj zaročeni. Večina moških prav tako neizmerno uživa v poslušanju negativnih izkušenj svojih prijateljic ter slednjim nudi ramo za zjokati se izključno iz dobrote svojega srca. Večina moških tudi v raznih klubih pristopi k ženski, ker se jim zdi, da bi lahko bila odlična prijatelja, saj ženska deluje nadvse inteligentna in razgledana.