Kemije je dosti, samo ni bilo faze zaljubljenosti. Ni bilo metuljčkov, ampak je bil nagon

Če ni kemije in nagona je brezveze.
Džeki napisal/-a:Aja, čakaj, sosed Miha je tak, lep, prijazen...Samo "ni mi privlačen,ne vleče me...preveč je copatast..ustrežljiv...kaj zdaj"?...Aja čakaj, tist tip pa je kul..ga bom malo predelala...kva, noče me ubogat, ne pusti se? ma ti prekleti moški, kakšni prasci so, v reali sploh niso taki, kot v filmu.
Mrs.Sunshine napisal/-a:Romanca.
Ni najbolj pomembno, da se dva ljubita in poskrbita, da iskrica ne izgine?
Nekateri mislijo, da se z ljubeznijo da vse rešit. zal je potrebno se marsikaj drugega, tudi trpljenje.
Ljudje verjamemo, da obstaja ljubezen iz knjig, filmov, in jo iščemo, včasih se celo življenje utapljamo v razbitih zvezah in samskem zivljenju, le zaradi sanj.
Ali nas torej ti igralci iz filmov in pisatelji knjig zafrkavajo ali pa smo preprosto prevec zaupljivi?
Le kdo si je namislil to, da obstaja na svetu sorodna dusica?
Mogoce pa, mogoce pa, si nekateri mislijo.
*
In..
Ali nekega dne spoznas, da si zivel v sanjah?
In iz oblakov pades, kot angel, ki mu ni se napocil cas, da koncno pride v nebesa. In ta udarec zacutis tako mocno, da jih vecina vec ne more naprej, nekateri pa se naprej sanjajo v svoji bolecini, ker ostane jim le to.
Angeli, ki pa mislijo, da obstaja vedno srecen konec, ti pa vztrajajo, tudi v obupnih polozajih. In padajo in padajo...