Verjamete v sanjsko ljubezen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Verjameš, da obstaja tvoja sorodna dušica?

Da
79
72%
Ne
31
28%

Skupaj glasov: 110

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Jooo babe :lol: (na citiranje mene zgoraj).
Kemije je dosti, samo ni bilo faze zaljubljenosti. Ni bilo metuljčkov, ampak je bil nagon :D :D . Oba sva si bila (sva si še :wink: ) všeč, zelo močno sva se privlačila.. Podrobnosti pa pustimo :wink:
A goal without a plan is just a wish.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Če ni kemije in nagona je brezveze. Še jaz tako pravim, kot racionalno orientiran moški - skratka - raje to iščem, kot da sem do konca lajfa z eno, ki mi 100% ustreza v vsem razen v tem. Konckoncev za vse razen seksa, maš lah tut moškega prijatelja. LOL :eek: :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^
Če ni kemije in nagona je brezveze.

ikzekli.
v tisto klasično disneyevsko ljubezen pa ne verjamem.

za vse ostale pa:

klik
ana_ancy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ana_ancy »

jah tkole je..moje mnenje je da ni ljubezni na ´prvi pogled´...da se zaljubiš rabš mal več časa, da spoznaš človeka..več časa k prežviš z njim bol ga spoznavaš in se navežeš..s časoma ta navezanost postane ljubezn..je pa seveda tako, da se z nekom bolje ali slabše ujameš.
Slika
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

V sanjsko ljubezen ne verjamem, ker sanjska ljubezen bi bila brez problemov in bi bilo vse lepo. Ker pa so v ljubezni tudi problemi, se mi zdi, da sanjska ljubezen ne obstaja. Vsaj srečala jo še nisem. Če pa kdo jo, mu želim vso srečo-
Nivea
Uporabniški avatar
Mrs.Sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs.Sunshine »

Jaz pa mislim, da če se v nekoga zaljubiš, se ti zdi svet lepši, za nekatere sanjski.
No glede na to, da obstajamo realisti, pesmisti optimisti.. vsak drugače gleda na ljubezen, na zvezo, na partnerja.
Uporabniški avatar
Mrs.Sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Tara_108 imaš mogoče naslov knjige? :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Midva z mojo sva fazo zaljubljenosti v bistvu preskočila.Nikoli nisva bila obsedena drug z drugim.

Pravzaprav sva zvezo začela razumsko, ko sva ugotovila, da:

-obstaja vzajemna privlačnost
-da sva si karakterno in življenjsko kompatibilna

Meni se je to že v osnovi zdelo super, ker sem imel preveč situacij v lajfu, ko sem bil v kakšno totalno zacopan, že po nekaj mesecih sem pa ugotovil, da to ni to.Verjetno je to ta kemija, ki si jo nekateri tako želite v odnosu.Ta filing, ko da si zadet samo, ko dotično osebo vidiš.Ponavadi zelo intenziven, a kratkotrajen občutek.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

''There's this part of Judaism that I like. Tikun Olam. It said that the world is broken into pieces and everyone has to find them and put them back together.
-Maybe we don't have to find it. Maybe we are the pieces.''

tale citat iz enega filma mi je všeč :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Drugače pa, če filmi prikazujejo izkrivljeno realnost?

Lol, itak.Ma jaz opažam, da je folk pod vplivom filmov, medijev, propagande, čist zjeban.Sploh mladi, svojih želja sploh ne poznajo, mislijo, da jim mora biti všeč to, kar je všeč drugim itd..

Tipični nauk recimo romantičnih komedij je, da se vse srečno konča.In pol maš tam enega tipa, pa eno tipinjo.Oba kao dobro zgledata in sta si všeč.Pol so pa problemi, pa se prijatelji vmešujejo, pa ljubosumje, ona joka..on se ful trudi okoli nje..in na koncu sta srečno skupaj, do konca svojih dni.

In pol folk v taka jajca res verjame in pričakuje, da se to v življenju vedno zgodi.In, ko se ne, mislijo, da je z lajfom nekaj zelo narobe.

Tipi, ki verjamejo romantičnim komedijam in se obnašajo tako, kot tip, ki v romantični komediji dejansko dobi žensko, v real lajfu končajo kot intelektualne kurbe, prijatelji lepih žensk.

Potem pa pridejo na cosmo forum vprašat, kaj je narobe "če sem pa bil tako prijazen, pa vse sem naredil zanjo".

Ženske, ki verjamejo romantičnim komedijam, pa itak pričakujejo, da se za njih nekej skriva en super lep, prijazen, simpatičen, šarmanten..oh in sploh tip, samo srečale ga še niso..Aja, dokler ga ne sreča, se bo pa malo zabavala z napačnimi..Aja, čakaj, sosed Miha je tak, lep, prijazen...Samo "ni mi privlačen,ne vleče me...preveč je copatast..ustrežljiv...kaj zdaj"?...Aja čakaj, tist tip pa je kul..ga bom malo predelala...kva, noče me ubogat, ne pusti se? ma ti prekleti moški, kakšni prasci so, v reali sploh niso taki, kot v filmu.

Heh.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 08. Sep. 2010 12:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

:lach: :lach: :lach:
Uporabniški avatar
Mrs.Sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Džeki napisal/-a:Aja, čakaj, sosed Miha je tak, lep, prijazen...Samo "ni mi privlačen,ne vleče me...preveč je copatast..ustrežljiv...kaj zdaj"?...Aja čakaj, tist tip pa je kul..ga bom malo predelala...kva, noče me ubogat, ne pusti se? ma ti prekleti moški, kakšni prasci so, v reali sploh niso taki, kot v filmu.

tipično :lach:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Me veseli, da se strinjaš.
Uporabniški avatar
Mrs.Sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

V bistvu sem tudi jaz dala to skozi :D Zenske smo pac muhaste, vcasih se pretvarjamo, da smo ledene kraljice, neodvisne in nedosegljive za vse kar je moskega spola, cez cas pa se nam zdi srckan prvi, ki pride mimo.
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Verjamete v sanjsko ljubezen?

Neprebrana objava Napisal/-a modra_kapica »

Mrs.Sunshine napisal/-a:Romanca.

Ni najbolj pomembno, da se dva ljubita in poskrbita, da iskrica ne izgine?

Nekateri mislijo, da se z ljubeznijo da vse rešit. zal je potrebno se marsikaj drugega, tudi trpljenje.

Ljudje verjamemo, da obstaja ljubezen iz knjig, filmov, in jo iščemo, včasih se celo življenje utapljamo v razbitih zvezah in samskem zivljenju, le zaradi sanj.

Ali nas torej ti igralci iz filmov in pisatelji knjig zafrkavajo ali pa smo preprosto prevec zaupljivi?

Le kdo si je namislil to, da obstaja na svetu sorodna dusica?

Mogoce pa, mogoce pa, si nekateri mislijo.

*

In..

Ali nekega dne spoznas, da si zivel v sanjah?

In iz oblakov pades, kot angel, ki mu ni se napocil cas, da koncno pride v nebesa. In ta udarec zacutis tako mocno, da jih vecina vec ne more naprej, nekateri pa se naprej sanjajo v svoji bolecini, ker ostane jim le to.

Angeli, ki pa mislijo, da obstaja vedno srecen konec, ti pa vztrajajo, tudi v obupnih polozajih. In padajo in padajo...

men je bedno kako filmi prikazujejo zveze. nekje sm celo brala, da filmi prikazujejo začetek zveze, potem ko se pa začnejo 'težave' se pa film konča, kar bi utegnil bit res. sej veš, filmi so filmi.. jst bi na tvojem mestu najbol verjela tistim pisateljem, za katere bi vedla da pišejo tisto kar so res doživel.. v filmih sorodno dušo kažejo kot popolnega tipa itd. kar pa sploh ni res. sorodna duša je nekdo, ki ima napake, ampak jih sprejemaš, ker je pač tvoja ljubezen. in ko ga spoznaš nekje pri sebi veš; Z nikomer drugim ne bi bil, on je zame :)
Odgovori