Kaj ste danes jedli?
-
- Debatorica
Z: muesli, sojino mleko
M1: fige
M2: riževi oblati z jogurtom, zeleni čaj s sojinim mlekom
V: sabdži (krompir, grah, korenje, paradižnik, tofu, začimbe), sadna solata (banane, slive, hruške, grozdje) s smetano
M1: fige
M2: riževi oblati z jogurtom, zeleni čaj s sojinim mlekom
V: sabdži (krompir, grah, korenje, paradižnik, tofu, začimbe), sadna solata (banane, slive, hruške, grozdje) s smetano
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
- Debatorica
Z: muesli, sojino mleko
K: polnozrnat kruh, jogurt, oreški, grozdje
V: v pečici pečen začinjen krompir, mešana zelenjava s sirom (korenje, grah, stročji fižol, koruza), pesina solata, hruške lepe Helene (hruške, temna čokolada, vanilijev sladoled)
K: polnozrnat kruh, jogurt, oreški, grozdje
V: v pečici pečen začinjen krompir, mešana zelenjava s sirom (korenje, grah, stročji fižol, koruza), pesina solata, hruške lepe Helene (hruške, temna čokolada, vanilijev sladoled)
-
- Debatorica
-
- Debatorica
Z: muesliji, sojino mleko
K: solatni krožnik (paradižnik, kumara, rdeč fižol, mozzarella, jogurtov preliv), foccaccia
M: polnozrnat piškot
V: sojin polpet, riž z zelenjavo (grah, stročji fižol, korenje, koruza), zelena solata, fige s smetano in mandlji
K: solatni krožnik (paradižnik, kumara, rdeč fižol, mozzarella, jogurtov preliv), foccaccia
M: polnozrnat piškot
V: sojin polpet, riž z zelenjavo (grah, stročji fižol, korenje, koruza), zelena solata, fige s smetano in mandlji
- delusional
- Cosmopsiho
kar po urah bom pisala
11.00: pražen krompir, popečeni jajčevci, solata, pohani zrezki
14.00: borovničevi cmoki
17.00: ogromna skleda motovilca z papriko, feto in jogurtovim prelivom
22.00: kokice

11.00: pražen krompir, popečeni jajčevci, solata, pohani zrezki
14.00: borovničevi cmoki
17.00: ogromna skleda motovilca z papriko, feto in jogurtovim prelivom
22.00: kokice

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Phalaenopsis
- Sramežljivka