alenka1971988 napisal/-a:kot prvo to je mogoče smešno in nemogoče v tvoje zategnjenem svetu v mojem je to čisto možno, če ne vrjameš nevem kaj se sploh ubadaš z mojim postom?
Ne da "ne verjamem, da je možno", ampak se mi zdi narobe (enako kot "krstiti otroka, ker je pač lepo" - ajme). Ker pač, to naj bi blo v nasprotju s prepričanji (ne)ver(e).
Mimogrede, sem tud jz ateistka.
Ubadam se s postom lih zato, ker imam kontra mnenje o napisanem - sej smo vendar na forumu.
alenka1971988 napisal/-a:in kot drugo če si se že vpiknila v pravopisna ali kaj ti jaz vem kakšna pravila sem mislila da sva krasila smrekico ZA božič, se pravi na božični dan in ne vrsto smrekice

:gruebel: Nisem se vtaknila v pravopisna pravila, ampak v poimenovanje - če že ne izhajaš iz vere, v kateri se okrasuje "božično smrekco" in še vedno želiš obdržat "običaj", pač preimenuj zadevo, pa bo svet lepši (in bolj razumevajoč).
Plus, men osebno še hujš, če si točno NA božični dan to šla počet. Še bolj v nasprotju z (ne)prepričanji.
alenka1971988 napisal/-a:ti še kaj ni jasno?
Še marsikej (pa nima veze s tabo in/ali tvojim postom), ampak s tem se mam jz za ukvarjat in raziskovat/se izobraževat/spoznavat/odkrivat...uglavnem, še velik maneverskega prostora imam za osebnostno rast, res je.