neznankan napisal/-a:Ampak vedno nekaj najdeš. Jaz pri vsakem premišljujem a je to to. Kar nihče ni pravi.
jz se zmer verjamem, da k najdes tistga pravga enostavno ves in se ne sprasujes a je al ni.
IloveCoffee napisal/-a:@zeljka
Danes živimo hiter tempo, vrednote so se spremenile, napumpani smo s tem, da smo vsi svobodni, neodvisni individumi, da si zalužimo najboljše v življenju in da lahko z trdim delom dosežemo vse itd. Poleg tega, se je v zahodnem svetu vse premaknilo za ene +10 let. In kaj je najhujše pri vsem tem - recimo jaz (pa sigurno še marsikdo drug) v tem ne vidimo problema.
to je res...sam kam to vse pelje. vrednotne so zgubile globlji pomen, na koncu ce se nisi pripravljen prilagodit, komunicirat in sprejemat kompromise v partnerstvu ter vsake tok tud marsikej pozret...ostanes sam z uspesno kariero in mnogo "prijatelji in znanci" brez osebe, s katero bi uzival do konca zivljenja v starosti ali pa se huje, imas osebo "do konca zivljenja" ampak nisi srecen z njo...
se vedno sem optimist in verjamem, da za vsako osebo je nekje na tem planetu ustvarjena oseba...sam najdt jo je treba