malejuska napisal/-a:...s fantom sva skupj 8 mesecev....že od začetka nima časa zame ....
In kako to zgleda?
- vidiva se 1x- 2x na tedn..zvčer do zjutraj ( ponavadi 7h ,8h zjutaj)
- če sem jaz pri njem, sva večino časa na pijčaki z njegovimi prjatlčkidoooh !
. če je on pri meni ga kličejo....
Mogoce se samo tebi zdi da nima casa zate.
Poglej iz druge strani....mogoce je dobro, da se ne vidita prevec pogosto in vsak dan ne visita skupaj,...ker bi se drugace lahko kdo od vaju morda prehitro navelical drugega.
Kar se tice prijateljev, se verjetno nekak cutijo ''ogorzene'' od tebe oz. se bojijo, da jim bos zdaj pa ''vzela'' njihovega prijatelja, in ga ne bodo vec vidli, ker ima punco. Zato se pac se vedno pogosto slisijo, videvajo ker nocejo da bi pa tvoj fant samo s tabo prezivljal cas, ampak bi si ga vzel tudi za njih. Sam.
Morda se njegovi prijatelji samo se niso cisto ''navadli'' na idejo, da je pa sedaj on zaseden in niso oni edini s katerimi bo on (tvoj fant) prezivljal cas.
Tudi meni se je to dogajalo, in vem tudi za primer moje prijateljice, ko so njenega tipa skos klicali prvih nekaj mesecev, ce gre vn...tudi sredi noci. Cez cas se je to nehalo. Ker so opazili, da je tip pac resen s punco....
Pri meni je bilo na zacetku podobno kot pri tebi...midva sva nekje 1 leto najine veze se vedno prezivljala tako, da sva se videla mogoce 2x na teden (3x se bil maximum), vmes se je videval s prijatelji, jaz s svojimi prijateljicami, loceno sva hodila ven....zelo je bilo podobno temu kar ti opisujes, s to razliko, da jaz nisem cutila ''da nima casa zame'', ampak je bilo meni nekaj cisto normalnega, da nisva skos skupaj.
Ce pa se on vidi s prijatelji vsak dan....to je pa drugo. Sklenita kompromis: Da se vidita 3x na teden....takrat naj se posveti tebi, s prijatelji pa naj prezivlja druge dni v tednu. Kaj pa cez vikend??? Se nikoli ne vidita....pa da bi cel dan prezivela skupaj? To je cudno!