Midva prihajava iz bližnjih krajev, družini se poznata že leta (tako na videz, srečevali so se na abrahamih, porokah ipd.), "združil" oz. spoznal pa naju je fb.

Sestra ga je od prej poznala bolje kot jaz, jaz sem ga samo na videz, in ker sem videla, da imava nekaj skupnih prijateljev, izmed drugim mojo sestro in sestrično, sem ga enkrat na začetku letošnjega leta dodal na fba. Pač eno poznanstvo več, sem si mislila, čeprav se redko zgodi, da dodam katerega znanca. No, in mi je par dni po tistem pisal na chatu od kje se že poznava in sva si osvežila spomin

, nato pa so stvari stekle same od sebe. Že v prvem chat pogovoru sva se zmenila, da se dobiva čez par dni na kavi (bila je sobota, mi je ostala predobro v spominu), ker nama je tisti dan najbolj ustrezal. Tisti dan sem mu poslala mesič kako je glede kave, in ker mi par ur ni odpisal, sem spremenila plan tisto soboto zvečer in šla s kolegico ven. Zvečer me je klical, da je končal z delom in če greva na pijačo, in ker je kolegica že bila pri meni, smo pač šli vsi trije. No, že prvič sva se ujela, drugič, ko sva se dobila sama, pa sva se še bolj. In tako se je nadaljevalo, da sva čez par mesecev postala par.

Sicer sva bila že prej neke vrste par, ampak ne uradno... Complicated vglavnem, kasneje pa sva to poenostavila in uradno "razglasila", da sva fant in punca.