Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

g00fy_qa napisal/-a:
Ne strinjam se niti z izhodiščno predpostavko, da je ženskam veliko lažje dobiti seks kot moškim. Nikomur ni težko dobiti seksa. Samo vedeti moraš kje poiskati in biti brez posebnih kriterijev.

Če trdiš, da samski ženski ni neprimerno lažje dobiti seksa, kot samskemu moškemu, si malo lažeš, ali pa se v to nisi nikoli poglobila.

Dva zelo plastična primera:

Samski Janez da svoj profil s sliko na facebook in začne iskati ženske.
Samska Mojca da svoj profil s sliko na facebook in začne iskati moške.

Samski Janez gre v klub pecat ženske.
Samska Mojca gre v klub pecat moške.

Kdor trdi, da sta situaciji izenačeni, ter da recimo v drugem primeru ne bo Mojca privlekla iz kluba vsaj 5 kandidatov, Janez pa zelo mogoče nobene kandidatke, ali pa eno-dve, očitno živi v nekem domišljijskem svetu.
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Mahagonij: Ne, s tem, da bi me cela družba zavrnila, res nimam izkušenj, ker ne vem, kaj bi s takšno družbo sploh želela početi. V neko družbo prideš ponavadi preko "veze", ki je tvoj prijatelj. Se bo pa vsaj na začetku sigurno našel kdo, ki mu ne boš najbolj povšeči. Pri ženski, ki se želi vključiti, je sigurno večja verjetnost, da je ne bo marala ena izmed že uveljavljenih žensk, pri moških najbrž obratno (govorim o mešanih družbah). V družbi, ki sestoji iz predstavnikov enega spola, vsaj po mojih izkušnjah, teh trenj ni toliko, kot v mešanih družbah, kjer je bolj verjetno, da že ima kdo koga ogledanega znotraj družbe.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

To se pa ne strinjam. Tipi se načeloma med seboj precej bolje štekajo.
V šoli, na faksu, v kolektivu,... povsod je polno konfliktov med babami. Tipi se bodisi razumejo med seboj, ali pa se drug z drugim ne ukvarjajo. Pri ženskah je pa ogromno energije posvečene tistim, ki jih ne maramo. Še več kot prijateljicam :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Džeki napisal/-a:Samski Janez da svoj profil s sliko na facebook in začne iskati ženske.
Samska Mojca da svoj profil s sliko na facebook in začne iskati moške.

Samski Janez gre v klub pecat ženske.
Samska Mojca gre v klub pecat moške.

Kdor trdi, da sta situaciji izenačeni, ter da recimo v drugem primeru ne bo Mojca privlekla iz kluba vsaj 5 kandidatov, Janez pa zelo mogoče nobene kandidatke, ali pa eno-dve, očitno živi v nekem domišljijskem svetu.

Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.

Ker je moškim očitno pomembno le to, da je druga oseba ženska; nam ženskam pa je pomembno še marsikaj drugega, kot le to, da imate tiča (samozavest, karizma, pristop, keš, urejenost, simpatičnost .....), potem se, od oka, težavnost dobiti spolnega partnerja za eno noč lahko izenači.

Torej, mislim, da bo povprečna ženska, ki gre ven žurat z namenom seksa, imela približno enako delo najti voljnega tipa za seks kot ostali povprečni iskoči moski, zato, ker imamo v splošnem ženske, ki iščemo seks, višje pogoje od moških.

Kakorkoli, če na koncu pride do tega, da je moškemu edini pogoj za seks to, da je oseba ženska in ženski edini pogoj za seks to, da je oseba moški - potem je ženski lažje najti seks kot moškemu.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

+1 na komentar jullie_, žal je res prevečkrat tko..

hubabuba napisal/-a:Mahagonij: Ne, s tem, da bi me cela družba zavrnila, res nimam izkušenj, ker ne vem, kaj bi s takšno družbo sploh želela početi. V neko družbo prideš ponavadi preko "veze", ki je tvoj prijatelj.
Se še nikoli nisi znašla pred družbo kjer res nikogar ne bi poznala?
(sicer res ne vem kaj ma to veze s temo, ampak po prebranem sem najprej na to pomislila)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

hubabuba napisal/-a:Mahagonij: Ne, s tem, da bi me cela družba zavrnila, res nimam izkušenj, ker ne vem, kaj bi s takšno družbo sploh želela početi. V neko družbo prideš ponavadi preko "veze", ki je tvoj prijatelj.

Ja lepo ce imas to moznost. Kaj pa ce si v situaciji v zivljenju ko imas malo prijateljev, in se ti so v zaprtem krogu in zapeckarski, in torej moras nekako drugace nove ljudi spoznat? Dost zajeban kot dec ti povem.
Ali pa naprimer, ce hoces pristopit do kaksne zenske, ki je v neki druzbi, ki jo zunaj vidis? Zopet zajeban. Samo tega ti ne ves, ker ti tega ni treba delat, ker si zenska.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

g00fy_qa napisal/-a:Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.

LOL, na katerem planetu to?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

jullia_ napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.

LOL, na katerem planetu to?

Njah, napisala je: "edini pogoj ... da je oseba ženska".

Če bi bil to moj edini pogoj, bi verjetno res lahko šel v KMŠ in si vsak dan kaj našel.

Ampak seveda to ni moj edini pogoj. Mojih pogojev je kar nekaj, in ženske, ki jim ustrezajo, so tudi same zahtevne.

Mislim, da večina moških ni tako izbirčnih, kot sem jaz. Manj kot si izbirčen, laže najdeš koga.

Mislim pa, da jih vseeno ni veliko, ki bi jim res bil edini pogoj to, da je oseba ženskega spola.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, ampak je treba upoštevat, kakšnim tipom je edini pogoj spol. Skupno jim je to, da so štorasti z ženskami.
In bistvena razlika med spoloma je ta, da se bejba lahko postavi k šanku in čaka, tip mora pa dejansko nekaj narest, če hoče dobit žensko, pa čeprav je še tako neizbirčen. (Razen če je dovolj privlačen, da bodo ženske do njega hodile, ampak to pri teh, o katerih pišem, ni najbolj verjetno.)
In ne mi prosim govorit, da bo en revček, ki se sploh ne upa s puncami pogovarjat, v KMŠ-ju zlahka prišel do 100 črtic samo zato, ker pač nima visokih kriterijev. Not in a lifetime.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

jullia_ napisal/-a:Ja, ampak je treba upoštevat, kakšnim tipom je edini pogoj spol. Skupno jim je to, da so štorasti z ženskami.

Ne. Skupno jim je to, da so jebači. Ponavadi navzven ful samozavestni, v sebi nesamozavestni, iščejo potrditev, zafrustrirani v življenju itd.
Štorasti z ženskami po navadi iskreni tipi, ki ženske ne položijo ampak končajo kot njeni (dobri) prijatelji.

jullia_ napisal/-a:In bistvena razlika med spoloma je ta, da se bejba lahko postavi k šanku in čaka, tip mora pa dejansko nekaj narest, če hoče dobit žensko, pa čeprav je še tako neizbirčen. (Razen če je dovolj privlačen, da bodo ženske do njega hodile, ampak to pri teh, o katerih pišem, ni najbolj verjetno.)

Mah, posplošuješ. Ne deluje vedno tako. In ko deluje tako, ja, jeba za tipa, ker se mora malo potruditi in dejansko nekaj obvladati. Je zato car, ko tako žensko poseksa, ona pa kurba?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Vrednostne opredelitve - kdo je jebač, kdo je kurba, kdo je zafrustriran, išče potrditev,... tu nimajo popolnoma nobene veze.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

g00fy_qa napisal/-a:Štorasti z ženskami po navadi iskreni tipi, ki ženske ne položijo ampak končajo kot njeni (dobri) prijatelji.

Zanimivo, da povezuješ iskrenost z neuspehom dobiti žensko v posteljo.

Se ti zdi, da mora tip lagati, se pretvarjati, igrati, biti neiskren, če hoče biti uspešen jebač?

Če je večinoma tako, potem bi to pomenilo, da so jebači sleazebags, jebačice pa poštena bitja. ;) :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jullia_ napisal/-a:In ne mi prosim govorit, da bo en revček, ki se sploh ne upa s puncami pogovarjat, v KMŠ-ju zlahka prišel do 100 črtic samo zato, ker pač nima visokih kriterijev.
Če je tak - še rajši pa tak -, ga jz vzamem. :D
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tara_108 »

julia_ :
vrednostne opredelitve so v naslovu teme: Sluts& Studs...torej imajo vezo :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, pa ne pri trditvi, da je za tipa in žensko enako težko prit do seksa. To enostavno ne drži.
Kaj je posledica tega (beri Horusovo teorijo, on je tudi avtor naslova), je relativno. O tem se mogoče da razpravljat. O dejstvu, da moški in ženske niti približno nismo v enakem položaju pri iskanju seksa, pa ne.
Odgovori