Je razdalja ovira?
-
- Komunikatorka
Če je želja velika potem tut 2000km ni problem, bol je problem, če ni pogojev, da bi v bližnji prihodnosti lahko skupi živel. Potem se začneš spraševati, če ma vseskup smisel in je vredno energije in časa, ki leti mimo tebe. To, da se odpoveš vsemu tukaj je velik korak, kot tudi, da od nekoga sprejmeš, da se bo zaradi tebe vsemu odpovedal.
In hmmm... bolj je utrujajoče je, če maš eno 50km oddaljeno in se furaš 4x na teden ob nemogočih urah.
In hmmm... bolj je utrujajoče je, če maš eno 50km oddaljeno in se furaš 4x na teden ob nemogočih urah.
Js se bi zvezo na daljavo šla samo v primeru, da bi bila izpoljnena dva pogoja:
1. Da bi tipa pred tem že zelo dobro poznala v RL. Torej vsaj leto, leto in pol "normalne" zveze pred zvezo na daljavo.
2. Da bi točno vedela, koliko časa bova furala to zvezo. Več kot eno leto se namreč tega ne bi šla.
Sem bila s sedanjim že v situaciji, ko sva furala zvezo na daljavo zaradi mojih obveznosti na drugem koncu sveta (in to dobesedno) in je proti koncu drugega meseca postalo vse skupaj že eno pravo mučenje. Da bi pa takšne občutke mučenja doživljala z nekom, katerega v resnici niti ne poznam in ne bi vedela, ali bi nama v RL zveza sploh tekla, mi pa na kraj pameti ne pride.
1. Da bi tipa pred tem že zelo dobro poznala v RL. Torej vsaj leto, leto in pol "normalne" zveze pred zvezo na daljavo.
2. Da bi točno vedela, koliko časa bova furala to zvezo. Več kot eno leto se namreč tega ne bi šla.
Sem bila s sedanjim že v situaciji, ko sva furala zvezo na daljavo zaradi mojih obveznosti na drugem koncu sveta (in to dobesedno) in je proti koncu drugega meseca postalo vse skupaj že eno pravo mučenje. Da bi pa takšne občutke mučenja doživljala z nekom, katerega v resnici niti ne poznam in ne bi vedela, ali bi nama v RL zveza sploh tekla, mi pa na kraj pameti ne pride.
tudi jaz imam zvezo na daljavo! fant je stran od mene slabih 200 km. in vidiva se le ko je čas. ima tudi službo tako, da nikoli ne ve koliko časa bo doma in koliko bo v službi. in ko ima prosto pride on k meni za več dni ali pa jaz k njemu. in menim, da razdalja ni nek problem če se imata dva res rada! 

kataya napisal/-a:In ti pogoji so?Elle.* napisal/-a:Pa ČE imata pogoje, da se vidita.
Lažje je če si starejši npr, ker maš verjetno svoj avto, ali pa vsaj izpit. Drugače si odvisen od dobre volje in pripravljenosti nekoga, ki ga ima, da te odpelje, ali pa od vlaka/busa. Če je razdalja še večja govorimo o letalih. To pa NI poceni. Plus tega pa če imata ful različna življenja, mal težko uskladita tajming. Ampak ok, to se še da.
Najtežje je pa, če si še najstnik naprimer in imaš take starše, ki ti ne pustijo prespat pri fantu za par dni, ali pa samo za en dan. Potem sta omejena samo na par uric. Ni se pa fajn skos vozit več sto km sem pa tja.

Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Elle.* napisal/-a:Lažje je če si starejši npr, ker maš verjetno svoj avto, ali pa vsaj izpit. Drugače si odvisen od dobre volje in pripravljenosti nekoga, ki ga ima, da te odpelje, ali pa od vlaka/busa. Če je razdalja še večja govorimo o letalih. To pa NI poceni.
Glavno da imaš avto, pa imaš takoj vse možnosti. Tudi če je razdalja zelo velika, saj z avtom je možno tudi letet...

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^a si ti mal čiv čiv? Al samo užaljena, ker pa nimaš avta?
Ne razumem..
Sej ni rekla, da je "vse" možno, ampak da so določene stvari lažje izvedljive. In se strinjam z njo. Pa nimam ne avta, ne izpita.
In sem se kljub temu šla zveze na daljavo (precej daljave, ne par 100 km znotraj Slo.).
Verjetno, če bi mela avto&izpit, bi sicer nekej več € zapravila, ampak tudi prišparala na času.
(res je pa pozabila dodat čas&finančne zmožnosti)
Ne razumem..
Sej ni rekla, da je "vse" možno, ampak da so določene stvari lažje izvedljive. In se strinjam z njo. Pa nimam ne avta, ne izpita.

Verjetno, če bi mela avto&izpit, bi sicer nekej več € zapravila, ampak tudi prišparala na času.
(res je pa pozabila dodat čas&finančne zmožnosti)
kataya napisal/-a:Elle.* napisal/-a:Lažje je če si starejši npr, ker maš verjetno svoj avto, ali pa vsaj izpit. Drugače si odvisen od dobre volje in pripravljenosti nekoga, ki ga ima, da te odpelje, ali pa od vlaka/busa. Če je razdalja še večja govorimo o letalih. To pa NI poceni.
Glavno da imaš avto, pa imaš takoj vse možnosti. Tudi če je razdalja zelo velika, saj z avtom je možno tudi letet...
Ne, za letet mamo pa letala. Razen če si Ron Weasley pa tvoj avtek leti.

Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Elle.* napisal/-a:kataya napisal/-a:Elle.* napisal/-a:Lažje je če si starejši npr, ker maš verjetno svoj avto, ali pa vsaj izpit. Drugače si odvisen od dobre volje in pripravljenosti nekoga, ki ga ima, da te odpelje, ali pa od vlaka/busa. Če je razdalja še večja govorimo o letalih. To pa NI poceni.
Ne, za letet mamo pa letala. Razen če si Ron Weasley pa tvoj avtek leti.Read again.
Pa avto, pa vlak, pa letalo ni poceni...to se je slišalo kot da če nimaš avta, nimaš pogojev za furanje zveze na daljavo, sami izgovori. Potem pa najbolje, da si fanta poiščeš v sosednji ulici.