Naj končam?
-
- Cosmopsiho
moški misli da ima vedno prav in more biti po njegovo če ne mu poči živec.končaj zvezo ker nima smisla biti nesrečna v neki zvezi.Bolje je da si najdeš nekoga s katerim bosta uživala skupne trenutke ne pa samo skakala med rjuhami in se pričkala.Bolje bo za oba da gresta narazen očitno je gospod "preutrujen" da bi imel punco in "prezaseden" da bi si vzel en dan samo zate.Prepričana sem, da ko boš končala zvezo bo imel še preveč časa in energije;)
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
Zanima pa me nekaj, ali bi mu ve zmetale naprej napake, ki jih dela (sicer, če ima kaj soli v glavi bi jih lahko že poznal), ali bi modro molčale pa naj se druge ukvarjajo z njim, če bo tako neumen, da jih bo šel ponavljati.
Odvisno od tvoje dobre volje. Meni se verjetno ne bi dalo ukvarjat s tem, ker me niti ne bi neki preveč vezalo na človeka, s katerim bi bila tako malo časa.
Punca, vsak, ki ima kaj zdrave pameti, ti bo rekel, da to ni fant, ki bi imel resne namene, tako da ti svetujem, da bežiš vstran od njega kolikor te noge nesejo in zradiraš zadnji pomislek.
Meni osebno to sploh ne deluje kot resna zveza. Me še preveč dobro spominja na mojo prejšnjo t.i. resno zvezo, katero sem zaključila po dveh mesecih, on pa se je spomnil po parih mesecih malce "obnovit" poznanstvo, a sem njegove mesiče kar lepo ignorirala.
Mislim, da se sploh ne splača karkoli dopovedovati takemu tipu. Pusti to zgodbo za sabo in si najdi takega, ki ti ne bo šel na živce (pa ni treba že kar takoj). Pusti času čas, pravi obrabljen rek.

Mislim, da se sploh ne splača karkoli dopovedovati takemu tipu. Pusti to zgodbo za sabo in si najdi takega, ki ti ne bo šel na živce (pa ni treba že kar takoj). Pusti času čas, pravi obrabljen rek.

Alta alatis patent.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho