Zvoncica... OMG lapsus... Alzheimer seveda, god damn povezava do prstov, k po svoje pišejo
delusional, pa ne da bi te zdej hotu neki javno opravlat in obirat - mislm (če izvzamem tvoj bitchy attitude, ki na trenutke seka ven), da si ti v osnovi super ženska, ki jo je izoblikovala napačna izbira tipov... - jaz mislim, da ti spoznavaš same orangutane. Mam jih kle na fitnesu polno - lepi so tok da so že kičasti, višek jim je it v TOP v petek zvečer se ga nažgat in babe pecat (ponavad neuspeh komentirajo, da itak ni nobena dost dobra), trenirajo zgolj zato, da bojo lepi julija na plaži. Pa kork sem ti že enkrat napisal, če kvantificiram lastnosti fantov, ne razumem zakaj vidiš samo ekstrem lep za 10 in debil za 6, pa neprivlačen za 6 in karakter za 10... večina fantov pade na 8/8, nevem kaj je narobe s temi (razen, da boš napisala, da so vsi al zasedeni al pa zafrustrirani razočaranci). Mal se skuliri, mal izstopi iz tega okvirja pa ti bo top.
Aja, da ti gre en razlagat na dejtu (če gre za pravi dejt) o bivših - meni je bil to vedno največji FAIL ever ...