kjuti napisal/-a:tocno to sem mu ze vse povedala, sva se pogovarjala o tem, skregala tud. in povedala sem mu tudi to, da v seksu morata oba uzivat, ne pa da en trpi, da zadovolji dugega. Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe. Ampak ce ne gre, ne gre!! ne vem ni mu jasno najbolj...vseeno upa in misli, da lahko izpeljeva to na normaln, nebolec nacin...ne vem vec kaj naj:(
jz mislim pa da ne gre za neujemanje, ampak za egoizem tipa. Njemu je samo pomembno da njem paše, to da tebe boli ga očitno ne zanima, če pravi da se morš potrudit. Na tvojem mestu, bi jz premislila kaj sploh delam s takim tipom, katerem je pomemben le njegov užitek, zate mu je pa vseeno če te boli.
Drugač pa normalnega analnega sexa nism poskusla, je pa res da se je fant parkrat zmotil, samo ni šel do konca, včasih je malo zabolelo, itak sm ga prekinila... Ne vem, po mojem mnenju je težko da gre nekaj tako ogromnega v tako malo odprtino, ki je namenjena itak temu da blato spravoš VEN in ne temu da gre kaj NOT. sej vem da sm to zdej smešno napisala.