Frizura
saj vem, da nosiš tisto, kar pristaja obrazu... ampak zadnje cajte-no, zadnjih 6 let sem bila tako komot, da sme imela dolge lase, in večinoma čop... in sploh nisme navajena, da mi lasje padajo ob obrazu..
nočem se nekaj rpevečt postričti, ker bom dolge lase res potrebovala...
in ja, odločena sem, da grem na "paža" do ramen-ampak v ravni liniji, ne čisto zgoraj pobrano, ker pol bo kriza, če bo treba naslednje leto lase speti..
tako da, a pozna katera res dobrega frizerja na relaciji maribor-celje? da bo iz mojih las in mojih želj znl nekaj narediti, da si bom jeseni upala ven brez čopa?
nočem se nekaj rpevečt postričti, ker bom dolge lase res potrebovala...
in ja, odločena sem, da grem na "paža" do ramen-ampak v ravni liniji, ne čisto zgoraj pobrano, ker pol bo kriza, če bo treba naslednje leto lase speti..
tako da, a pozna katera res dobrega frizerja na relaciji maribor-celje? da bo iz mojih las in mojih želj znl nekaj narediti, da si bom jeseni upala ven brez čopa?
frizura
a ta program je že kdo najdu?
jaz ne obiskujem velik frizerja, zaradi dolgih las.
ker sem dobila nek bon za frizerja me zanima kaj je v zvezi z PRELIVOM ZA LASE:
imam temno rjave lase in bi si dala preliv črne barve. Ali se preliv čist izpere (po kolikem času?) iz las, da ne bom imela pol probleme s pretemnimi lasmi in bo prišlo nazaj na mojo naravno barvo las?
Ali ima katera že izkušnje s prelivom?
jaz ne obiskujem velik frizerja, zaradi dolgih las.
ker sem dobila nek bon za frizerja me zanima kaj je v zvezi z PRELIVOM ZA LASE:
imam temno rjave lase in bi si dala preliv črne barve. Ali se preliv čist izpere (po kolikem času?) iz las, da ne bom imela pol probleme s pretemnimi lasmi in bo prišlo nazaj na mojo naravno barvo las?
Ali ima katera že izkušnje s prelivom?
Ima katera izkušnje z lasnimi vložki? Sama imam rdeče, ravne, do ramen dolge lase in za posebno priliko, bi si rada lase podaljšala, tam nekje do sredine hrbta.
Zanima me kateri lasni vložki so najboljši? Iščem pa snemljive in ne tiste, ki ti jih ''prilepjo'' gor.
Aja, pa če katera ve mogoče, ali si lahko na ravne lase dam kodraste lasne vložke? Mislim, kako bi izpadlo, ker bi si res želela imeti malo kodrov za spremembo. Izkušenj s tem pa res nič nimam
+ glede ujemanje odtenka me malo skrbi, ker si lase barvam in bi rada imela vložke enake barve.
Zanima me kateri lasni vložki so najboljši? Iščem pa snemljive in ne tiste, ki ti jih ''prilepjo'' gor.
Aja, pa če katera ve mogoče, ali si lahko na ravne lase dam kodraste lasne vložke? Mislim, kako bi izpadlo, ker bi si res želela imeti malo kodrov za spremembo. Izkušenj s tem pa res nič nimam

turn up the music, turn down reality
Treselle napisal/-a:Ima katera izkušnje z lasnimi vložki? Sama imam rdeče, ravne, do ramen dolge lase in za posebno priliko, bi si rada lase podaljšala, tam nekje do sredine hrbta.
Aja, pa če katera ve mogoče, ali si lahko na ravne lase dam kodraste lasne vložke? Mislim, kako bi izpadlo, ker bi si res želela imeti malo kodrov za spremembo. Izkušenj s tem pa res nič nimam+ glede ujemanje odtenka me malo skrbi, ker si lase barvam in bi rada imela vložke enake barve.
Jaz osebno nimam teh izkušenj, imam pa vse prijateljice ki to furajo. Za koliko časa bi jih pa rada imela? Varianta, ki so jo vse pohvalile so pravi lasje na trakovih, skozi katere ti potegnejo svoje laske, poleg že na podaljšane. Vendar jih je treba na dveh koncih kot sem razumela prilepiti da gor stoji. Zadeva naj bi bila super za en mesec, potem je treba iti prestaviti. Je ceneje kot tisti posamezni čopki. Morajo pa biti naravni lasje, da jih lahko frizerka pobarva na tvojo barvo. Rekle so tudi, da je najbolj dati lase take kot jih približno imaš. Se pravi, če imaš ravne potem so najboljši vložki ravni. Mislim, da nakodrajo ti jih še vedno lahko. Za snemljive - tiste ki jih imaš samo za en dan, ne vem, vem pa da obstajajo čudoviti čopi pravih las, ki si jh zatakneš na svoj čop. Upam, da sem ti saj malo pomagala.
Mela bi jih za maturantski ples, ker s tako frizuro kot jo mam zdej, res ne vem kaj naj naredim. V mislih sem mela bolj snemljive, ker jih na splošno ne bi nosila. Ampak zdej, ko sem tole prebrala, se bom mogoče premislila, pa da bi jih mela potem cel mesec gor
Predvsem nočem uničit s tem svojih las, pa izpasti kot en klovn
Lepa hvala za informacije 

turn up the music, turn down reality
Js sem imela clip on podaljške in moram priznat da so se mi zelo dobro obnesli, dost jih moraš negovat pa bojo zelo lepi. Izgledajo pa nekako takole:
dobiš jih pa povsod, js sem jih dobila v Esteli (BTC) imajo pa vse barve, velikosti..

dobiš jih pa povsod, js sem jih dobila v Esteli (BTC) imajo pa vse barve, velikosti..

Love me now or love me never, but if you love me, love me forever *
Kako naj dobim take rahle in velike valove? prva slikca:
http://www.hairleaks.com/kim-kardashian ... yle-3.html
Za navijalke in kodralnik se mi zdijo preveliki, pri figi je pa tko, da zmeri tvegam rezultat, enkrat rata, enkrat ne, pa še vedno so manjši kodri.
http://www.hairleaks.com/kim-kardashian ... yle-3.html
Za navijalke in kodralnik se mi zdijo preveliki, pri figi je pa tko, da zmeri tvegam rezultat, enkrat rata, enkrat ne, pa še vedno so manjši kodri.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.