*LittleBug* napisal/-a:Zadnjih 6 mesecev se kar ne morem odločiti kaj bi rada, po eni strani si želim nazaj žura in starih prijateljev, po drugi pa resne zveze in vse kar pride z njo.
Škoda mi je ljudi, ki si želijo svobodo in zvezo hkrati, ampak pri njih ta dva koncepta ne gresta skupaj.
Če tako razmišljaš in si svobode ne želiš, ni problema. Imaš zvezo.
Če tako razmišljaš in si zveze ne želiš, tudi ni problema. Imaš svobodo.
Ampak če tako razmišljaš in si želiš oboje, si pa v situaciji, v kateri se nahajaš zdaj.
Pogovori se s tipom. Povej mu, da želiš določene stvari doživet. Da ti je vajin trenutni način življenja všeč, ampak da ti določeni elementi življenja manjkajo. Mogoče ima tudi on take pomisleke in mu bo to všeč. Se lahko kaj dogovorita.
Če mu ne bo všeč, pa vsaj veš, pri čem si, in tudi on bo vedel, kaj se s tabo dogaja.
*LittleBug* napisal/-a:Je pa tudi res, da je moj fant res tak kot bi si ga vsaka samo želela, je zvest, dobro situiran, vsi ga imajo radi. Ampak kako veš, da je to to, za celo življenje?
To veš po tem, da ni težav. Da se s partnerjem razumeta, da si ti srečen z njim, in da je on srečen s tabo.
*LittleBug* napisal/-a:V 3 letih se mu še vedno nisem povsem odprla in mu povedala določenih stvari o sebi. Težko govorim o sebi in raje zadržim zase.
Kako dobro se potem sploh poznata, po teh treh letih?
*LittleBug* napisal/-a:Samo premišljujem in meljem kako bi bilo, potem pa spet dilema: Ali bom res našla nekoga, ki me bo imel tako rad in mi bo zvest?
Če imaš take lastnosti, da te bo nekdo hotel v zvezi, potem verjetno ja. Če ne čakaš prav predolgo, preden začneš spet iskat.