kaj je kalanhoja, a smo mal občutljivi na leta?

IloveCoffee napisal/-a:"Tržna vrednost", jaz mislim, da nam vsem z leti narašča. Če govorimo o resni vezi - mam raje eno, ki ima med 25-30 let, ki je končala fax, ima službo in željo po neki karieri, ne živi več v oblakih, sprejema moške tudi z njihovimi muhami itd. itd. Tega pač 20 letnice z napeto kožo nimajo. Če gledaš pa samo izključno videz in potencial za reprodukcijo, pa seveda. Čeprav so 30+ letnice lih tako HOT.
Horus napisal/-a:Zakaj misliš, da je večina prostitutk mladih? Ker po starih ni niti približno toliko povpraševanjaI wonder why?
IloveCoffee napisal/-a:Največji problem je, da ste kle pomojem vsi med 20-25, pa potem taka veleumja klamfate... pol najbolše, da se pri 30, če ne boste že vsega dosegli (popolen partner, familija, služba) kr fentate. Še dobr, da je nebotičnik v LJ spet odprt.
puma napisal/-a:Horus napisal/-a:Ko boste dojele, da govorimo o povprečjih in ne o tistem tipu, ki živi doma in nima službe, bomo pa lahko napredovali.
to je povprečje...
IloveCoffee napisal/-a:serena, hotu sem napisat, da živiš lajf na polno s sanjami in cilji ceu lajf, ne samo od 20-25.
Ampak lih to kar si ti napisala - dandanes če greš študirat pred 25-30 ne dobiš tistih osnov (izobrazba, dobra služba, kokrtok finance) za nek začetek samostojnega lajfa oz. zadev, ki ti pošteno zvečajo to vašo tržno vrednost.
IloveCoffee napisal/-a:Največji problem je, da ste kle pomojem vsi med 20-25, pa potem taka veleumja klamfate... pol najbolše, da se pri 30, če ne boste že vsega dosegli (popolen partner, familija, služba) kr fentate. Še dobr, da je nebotičnik v LJ spet odprt.
1sneguljčica napisal/-a: Ker se mi zdi, da bomo-bodo tisti, ki tukaj komentiramo-jo čez 5 let vsi razmišljali enako kot danes tistih par izjem tukaj, ki je starih 30 let.