Džeki napisal/-a:Ljubi Jezus, trudiš se spodbijati mojo teorijo, na koncu jo pa kar sama potrdiš ( obupanke, ki jim tiktaka biološka ura.. si označila ženske nad 30..).

Če bi mel ti kej smisla za sarkazem bi bilo tudi vredu

Uporabila sem tvoj jezik, sama ženske po 30. letu ne smatram za obupanko, ki ji tiktaka biološka ura.
Džeki napisal/-a:Sori, dala si smešen primer. Tip, ki pr 35 ok zgleda, je pr 43 skoraj starček, lepa 25-letnica pa je pri 33-ih še lepša???
33 letna ženska še nima veliko gub in ima lase. Večina moških je pa do 43. leta že kar malo plešasta.... Sorry, sam k jst hodim po mestu, dostikrat vidim žensko pri 33. letih, in je še privlačna. Nasprotno se mi pa malokateri 43-letnik (izvzemimo razne šarmantneže ala Clooney ipd, samo teh je bore malo) zdi seksualno privlačen.
Dejstvo 2 je, da ženske damo povečini dosti na videz. Torej bomo pri 33. letu dale samo še več, ker bomo primorane. Moški povečini ne skrbijo tako za svoj videz. Se nemažejo, ne ščitijo pred soncem, več pijejo, kadijo.....Poslplošeno bi rekla, da dajo manj na svoj videz. Posledično pride pivski trebušček, izpadanje las, motnje erekcije,...
Sploh pa govoriti o tržni vrednosti je smešno. Zame pri 20 ima višjo vrednost en 20-25 letnik. 35. in več letniki imajo zelo nizko tržno vrednost v mojih očeh. Nasprotno, ko bom stara 30 let, bo 35. letnikom vrednost neprimerno narasla, kot so jo imeli, ko sem imela 20. let. Po kom naj jim torej določimo tržno vrednost? Po dvajsetletnicah ali 35. letnicah? Govori se o resni zvezi, o potomcih. Katera ti bo prej rodila otroka, in od koliko stare ženske si otroka želite?
Cena je odvisna od povpraševanja. Če govorimo o resni zvezi, je povpraševanje po le tej (resni partnerki) nekako pogostejše in večje, ko moški preseže 25 let. Enako pri ženski. Malo je 20. letnih mamic, čeprav so "zaželjene". Jih je pa toliko več 30. letnih, čeprav imajo nizko tržno vrednost. KAko to? Kdaj se ljudje poročajo? Koliko stare ljudi poročajo? Po čem je torej povpraševanje?
Mislim, res ste smešni. V eni temi tip nabija, kako so ženske do 25 let nezrele, kako imaš 50% šanse, da bo prevaran, kako ne vedo, kaj hočejo..... V drugi jim pa dajete "visoko tržno vrednost zaradi rodnosti"... A se hecate?
Pol pa še izjave, da še ene 10 let ne boste imeli otroka....da vas vidim, koliko vas bo pri 40 letu imelo žensko "visoke tržne vrednosti", torej tam pri 20 - 25 in koliko vas bo pri 40. letih imelo zraven sebe tisto z nizko, tisto zgubano in grdo 37. letnico....
Lol, ne da se mi več, lahko se tudi tako ženske tolažite, dejstvo pa je, kar tudi sama potrjuješ, da ima večina punc vsaj malo starejše tipe ( pa vzamiva razliko 5 let, če ti je 10 kao preveč). In ČE je tip v paru starejši, je logično,da je lahko dlje izbiral. In komu torej tržna vrednost prej pade?
Pa res ne vem, zakaj moramo spet odkrivat toplo vodo,na tem forumu
ima večina žensk starejše tipe, tudi po 10 let ene, ampak važno, da ti poznaš same take 25-letnice, ki jim je 35-letnik fulll star.

Ne da se mi raziskav iskat, prvi zadetek je tule:
Statistični izračuni kažejo, da so pri sklepanju zakona, moški v povprečju za dve leti starejši od svojih partnerk. Kadar pa gre za starostno razliko od dvajset let več ali manj, pa to predstavlja skorajda nepremostljivo oviro pri izbiri partnerja in večina ljudi tako raje obrne hrbet svojim emocijam, kot pa da bi se spustila v takšno razmerje.
Vir:
http://www.delo.si/clanek/66363Torej, povprečje je nekako +2 leti. Kako to, da si moški pri 35-ih (v najvišji vrednosti) v povprečju izbere 33. letnico (nizka tržna vrednost)?
In kako to, da 25. letnik (z nižjo tržno vrednostjo) dobi 23. letnico, ki ima tržno vrednost na višku moči? Zakaj se ni ta 23 letnica grebla za 35. letnikom, ki je tržno močnejši od 25-letnika? In kako to, da vse 25-letnice ne pograbijo 35-letnike, 23-letniki pa 30-letnice, ker so si nekje enakovredni po tržni vrednosti?
[/quote]
OK, sej nam z leti upadajo šanse, in pri 50. letih pač ni toliko izbire, ker je večina 50. letnic/kov zasedenih, in moramo brskati po ločencih. In da bo 35 letnica partnerje izbirala med 35 in več let, ter bo imela slabšo izbiro kot 23-letnica, ker jih bo kar nekaj že oddanih. Sigurno pa to ne bo zaradi rodnosti ali kakšne podobne zadeve

In deluje tako na moške, kot na ženske. Za tapecat 23. letnico (se z njo poročiti in imeti otroke) ima pač več šans 25. letnik kot 35. letnik. Razen v primeru, ko je ekstremno bogat. V današnjih časih je bogatih malo, 35 letni učitelj matematike pa pač ne bo fural 23-letnice. Face it.