10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: 10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

serena86 napisal/-a:..... zato ne vem, kaj te moti, če je ženska imela 30 partnerjev za ons. če govoriš o enakopravnosti spolov, potem če za moškega to ni šokantno, tudi za žensko ni....

Enkrat sem nekje prebrala se eno posplosevanje:
....v takem primeru je zenska kurba, tip pa frajer.... :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

..In obratno je tip z 0 ženskami luzer, ženska z 0 tipi pa devica, kar ima pozitiven prizvok.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Re: 10 glavnih razlogov, zakaj imate tipi težave s puncami

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

serena86 napisal/-a:še o omenjeni seksualnosti: niso vse ženske za zvezo...nekatere hočejo samo avanturce (še posebej v mladih letih), zato ne vem, kaj te moti, če je ženska imela 30 partnerjev za ons. če govoriš o enakopravnosti spolov, potem če za moškega to ni šokantno, tudi za žensko ni. tako je bilo včasih, ampak zdaj se svet modernizira :P je pa verejtno res, da v povprečju večina žensk ima raje zvezo kot avanturce ter da več ons imajo moški kot ženske (čeprav obstajajo tudi izjeme, pri katerih se zaradi enakopravnosti ne smeš zgražati :P ).
tudi če je ženska imela 30 partnerjev, pomeni, da ima nekaj, kar moški hočejo in da je dovolj dobra (da je privlačna). in ne rečt, da je za moške važno le, da je ženska, ne pa, kakšna je, ker to ni res. kot tudi ženska, ki išče samo ons, se lahko zadovolji z enim povprečnim, samo da je moški, kar ni nujno dokaz, da je tip nevem kak jebač, ker dobi ženske za ons.

Se popolnoma strinjam :zustimm:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Jaz sem že večkrat napisal - raj mam žensko, ki je mela že velik partnerjev - ma razpucano preteklost in o njej ne govori, pa zadeve klapajo in vidi v meni #1 moškega, kot devico, ali eno, ki je imela do zdej 3 fante, od tega enga še ni čist prebolela ali ima občutek, da še ni vidla dost tičev in ji je zanimiv vsak, ki jo mal lepše pogleda.

"Tržna vrednost", jaz mislim, da nam vsem z leti narašča. Če govorimo o resni vezi - mam raje eno, ki ima med 25-30 let, ki je končala fax, ima službo in željo po neki karieri, ne živi več v oblakih, sprejema moške tudi z njihovimi muhami itd. itd. Tega pač 20 letnice z napeto kožo nimajo. Če gledaš pa samo izključno videz in potencial za reprodukcijo, pa seveda. Čeprav so 30+ letnice lih tako HOT.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

IloveCoffee napisal/-a:"Tržna vrednost", jaz mislim, da nam vsem z leti narašča. Če govorimo o resni vezi - mam raje eno, ki ima med 25-30 let, ki je končala fax, ima službo in željo po neki karieri, ne živi več v oblakih, sprejema moške tudi z njihovimi muhami itd. itd. Tega pač 20 letnice z napeto kožo nimajo. Če gledaš pa samo izključno videz in potencial za reprodukcijo, pa seveda. Čeprav so 30+ letnice lih tako HOT.

Ko vsaj jaz napišem "tržna vrednost", imam v mislih komplet lastnosti, torej pri ženski bi to bilo:

-videz
-inteligenca
-izobrazba
-navade
-potencial za reprodukcijo..

In še kaj.Torej vse tisto, zaradi česar bi si nekdo neko žensko želel za stalno partnerko.

Mislim,da si prav ti nekje napisal, da ti je lahko zelo hot kakšna 30+; ampak da otrok še ne misliš imet in da te to razumsko ovira, da bi si za resno zvezo našel recimo 32-letnico, ker se matematika ne izide.

Vidiš, v bistvu se torej strinjaš, da ima 32-letnica nižjo tržno vrednost od 25-letnice.

Podal si primer ženske 25-30. Toje obdobje, ko ima ženska najvišjo tržno vrednost. Ponavadi ima že v glavi pošihtano, zgleda ok, pa tudi materiala za reprodukcijo je dovolj na razpolago.

Ženske v tej starosti se zavedajo, da so dobre in da lahko izbirajo po mili volji.To jim včasih zamegli presojo,zato izbirajo nekoliko predolgo, potem pa, ko so že 30+, pobirajo ostanke ( vse tiste tipe, ki jih prej niso povohale).

Bistvo pa je, da moškemu tržna vrednost pada počasneje.Moški pač ne rojevamo in, konec koncev, večina punc rada vidi, da je tip vsaj malo starejši V tem tiči razlog, da 35-letnik veliko lažje obdržuje svojo tržno vrednost, kot 35-letnica.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Džeki napisal/-a:Bistvo pa je, da moškemu tržna vrednost pada počasneje.Moški pač ne rojevamo in, konec koncev, večina punc rada vidi, da je tip vsaj malo starejši V tem tiči razlog, da 35-letnik veliko lažje obdržuje svojo tržno vrednost, kot 35-letnica.

Sorry, sam ne poznam veliko 25-letnic (z najvišjo tržno vrednostjo), ki bi se poročile z tipom pri 35-ih. Večina 25 letnic ima tipa tam nekje do 30. In za eno 25-letnico nek 35 letnik ni "sanjski ulov". No, mogoče je, ampak nekje do njenega 30. leta. Potem ta ženska temu tipu rodi otroka, se skupaj starata in prideta do točke, ko ona izgleda seksi in zapeljivo (npr 33 let), on pa jih ima 43 in je že blizu abrahama. Kaj potem?

In ne domišljajte si, da boste pri 35. ali 40. letih hot catch za punce z visoko tržno vredostjo.....ostale vam bodo obupanke, ki jim tiktaka biološka ura (nad 30). Kaj vam pomaga vaša namišljena visoka tržna vrednost? Komu jo boste podvalili? :D :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Mahagonij napisal/-a:
puma napisal/-a: da so pač ženske biološko podvržene temu zaradi biološke ure, pri tem pa nekako pozabljaš, da je moški na vrhuncu sexualne razvitosti že pri 23 letih in od tam gre le še navzdol ... medtem ko ženska doživi svoj sexualni vrhunec pri 30 tih :)
Mogoce vrhunec potrebnosti. Reproduktivni vrhunec zenske je v zgodnjih dvajsetih. Takrat ima najmanjse moznosti genskih okvar otroka in drugih komplikacij in hkrati tudi najvecjo privlacnost. Ampak ti se kr prepricuj, da ti ne gre navzdol.

očitno veš o ženskem telesu bore malo potem takem ne bi pisal takšnih neumnosti :D ...
vsako telo je z leti podvrženo počasnejšemu procesu celjenja in iz tega vidika, je lažje rojevati ko je ženska mlajša kot ko je starejša ... to pa nima veze z sexualnim vrhuncem :D ...

kar se pa te tržne vrednosti tiče ... mi deluje kakor da moški ne prenesete dejstva, da je ženska tista, ki izbira ... na nek čuden način, vam je to tako travmatsko, da hočete izničiti in jo postaviti v položaj, da itak to ne bo vedno tako, in da ji tržna vrednost pada (lol) ... hkrati pa pri tem pozabljate, da vam sexulana moč z leti upada in to veliko hitreje, glede nato, da imaste vrhunec sexualne moči pri 23-tih :D ... torej o kakšni tržni vrednosti je pravzaprav reč :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

puma napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:
puma napisal/-a: da so pač ženske biološko podvržene temu zaradi biološke ure, pri tem pa nekako pozabljaš, da je moški na vrhuncu sexualne razvitosti že pri 23 letih in od tam gre le še navzdol ... medtem ko ženska doživi svoj sexualni vrhunec pri 30 tih :)
Mogoce vrhunec potrebnosti. Reproduktivni vrhunec zenske je v zgodnjih dvajsetih. Takrat ima najmanjse moznosti genskih okvar otroka in drugih komplikacij in hkrati tudi najvecjo privlacnost. Ampak ti se kr prepricuj, da ti ne gre navzdol.

očitno veš o ženskem telesu bore malo potem takem ne bi pisal takšnih neumnosti :D ...
vsako telo je z leti podvrženo počasnejšemu procesu celjenja in iz tega vidika, je lažje rojevati ko je ženska mlajša kot ko je starejša ... to pa nima veze z sexualnim vrhuncem :D ...
Saj ravno to ti govorim. Bioloska ura je pa vezana na reprodukcijo. Zato pa zacne tulit po idealnem obdobju za reprodukcijo "dej ze nared otroka, vse slabse je". In to pa povzroci mocnejso seksualnost zenske pri 30. Si ti mal zamenjala vzrok in posledice.
puma napisal/-a:kar se pa te tržne vrednosti tiče ... mi deluje kakor da moški ne prenesete dejstva, da je ženska tista, ki izbira ... na nek čuden način, vam je to tako travmatsko, da hočete izničiti in jo postaviti v položaj, da itak to ne bo vedno tako, in da ji tržna vrednost pada (lol) ... hkrati pa pri tem pozabljate, da vam sexulana moč z leti upada in to veliko hitreje, glede nato, da imaste vrhunec sexualne moči pri 23-tih :D ... torej o kakšni tržni vrednosti je pravzaprav reč :)
Bl deluje, kot da hocete zenske na vsak nacin zanikat da lepota upada po 25. kar cist skregano z realnostjo.

Ampak ti se kr prepricuj. Girl power!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

barbie_girl_85 napisal/-a:
Sorry, sam ne poznam veliko 25-letnic (z najvišjo tržno vrednostjo), ki bi se poročile z tipom pri 35-ih. Večina 25 letnic ima tipa tam nekje do 30. In za eno 25-letnico nek 35 letnik ni "sanjski ulov". No, mogoče je, ampak nekje do njenega 30. leta. Potem ta ženska temu tipu rodi otroka, se skupaj starata in prideta do točke, ko ona izgleda seksi in zapeljivo (npr 33 let), on pa jih ima 43 in je že blizu abrahama. Kaj potem?

In ne domišljajte si, da boste pri 35. ali 40. letih hot catch za punce z visoko tržno vredostjo.....ostale vam bodo obupanke, ki jim tiktaka biološka ura (nad 30). Kaj vam pomaga vaša namišljena visoka tržna vrednost? Komu jo boste podvalili? :D :D

Ljubi Jezus, trudiš se spodbijati mojo teorijo, na koncu jo pa kar sama potrdiš ( obupanke, ki jim tiktaka biološka ura.. si označila ženske nad 30..). :D

Sori, dala si smešen primer. Tip, ki pr 35 ok zgleda, je pr 43 skoraj starček, lepa 25-letnica pa je pri 33-ih še lepša??? :)

In potem bo ta zelo lepa in zelo zapeljiva 33-letnica pustila svojega "starčka" in začela lovit 27-letnike, ker 33-letna mamica je pa ja glavni dobitek na lotu..heh..

Lol, ne da se mi več, lahko se tudi tako ženske tolažite, dejstvo pa je, kar tudi sama potrjuješ, da ima večina punc vsaj malo starejše tipe ( pa vzamiva razliko 5 let, če ti je 10 kao preveč). In ČE je tip v paru starejši, je logično,da je lahko dlje izbiral. In komu torej tržna vrednost prej pade?

Pa res ne vem, zakaj moramo spet odkrivat toplo vodo,na tem forumu ima večina žensk starejše tipe, tudi po 10 let ene, ampak važno, da ti poznaš same take 25-letnice, ki jim je 35-letnik fulll star.

:D
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

Enkrat sem nekje prebrala se eno posplosevanje:
....v takem primeru je zenska kurba, tip pa frajer....

..In obratno je tip z 0 ženskami luzer, ženska z 0 tipi pa devica, kar ima pozitiven prizvok.

res se ponavadi posplošuje tako. in oboje je zame neumnost.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

puma napisal/-a:mi deluje kakor da moški ne prenesete dejstva, da je ženska tista, ki izbira

Mi to dobro vemo in priznavamo. Zato je pa moški z velik ženskami car, obratno pa niti ne. :D

Džeki, se čist strinjam z napisanim - pač hotu sem povedat, da mi videz ni edina stvar pri "tržni vrednosti" in pač ženska dobi gubice, par kil več, koža ni več gladka ko dojenčkova rit... ma pa zato pospravleno podstreho, diplomo, službo itd. itd. Torej se strinjava.

Sem napisal ja - da je problem, če začnem zdej z eno 30 letnico in ko bom ready za otroke bo ona že 40... tako da v tem momentu je to velik problem, čez par let mi bo pa vedno manjši.

Koneckoncev pa kle vsi neki blebetamo, življenje pa teče in vsi se staramo. In vseskup dobiva eno tako sporočilo - če izgubiš partnerja pri 50 (al pa ne najdeš super ženske do 35) je najbolše da se kr ustreliš.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Džeki napisal/-a:Ljubi Jezus, trudiš se spodbijati mojo teorijo, na koncu jo pa kar sama potrdiš ( obupanke, ki jim tiktaka biološka ura.. si označila ženske nad 30..). :D

:D :D :D Če bi mel ti kej smisla za sarkazem bi bilo tudi vredu :wink: Uporabila sem tvoj jezik, sama ženske po 30. letu ne smatram za obupanko, ki ji tiktaka biološka ura.

Džeki napisal/-a:Sori, dala si smešen primer. Tip, ki pr 35 ok zgleda, je pr 43 skoraj starček, lepa 25-letnica pa je pri 33-ih še lepša??? :)

33 letna ženska še nima veliko gub in ima lase. Večina moških je pa do 43. leta že kar malo plešasta.... Sorry, sam k jst hodim po mestu, dostikrat vidim žensko pri 33. letih, in je še privlačna. Nasprotno se mi pa malokateri 43-letnik (izvzemimo razne šarmantneže ala Clooney ipd, samo teh je bore malo) zdi seksualno privlačen.

Dejstvo 2 je, da ženske damo povečini dosti na videz. Torej bomo pri 33. letu dale samo še več, ker bomo primorane. Moški povečini ne skrbijo tako za svoj videz. Se nemažejo, ne ščitijo pred soncem, več pijejo, kadijo.....Poslplošeno bi rekla, da dajo manj na svoj videz. Posledično pride pivski trebušček, izpadanje las, motnje erekcije,...

Sploh pa govoriti o tržni vrednosti je smešno. Zame pri 20 ima višjo vrednost en 20-25 letnik. 35. in več letniki imajo zelo nizko tržno vrednost v mojih očeh. Nasprotno, ko bom stara 30 let, bo 35. letnikom vrednost neprimerno narasla, kot so jo imeli, ko sem imela 20. let. Po kom naj jim torej določimo tržno vrednost? Po dvajsetletnicah ali 35. letnicah? Govori se o resni zvezi, o potomcih. Katera ti bo prej rodila otroka, in od koliko stare ženske si otroka želite?
Cena je odvisna od povpraševanja. Če govorimo o resni zvezi, je povpraševanje po le tej (resni partnerki) nekako pogostejše in večje, ko moški preseže 25 let. Enako pri ženski. Malo je 20. letnih mamic, čeprav so "zaželjene". Jih je pa toliko več 30. letnih, čeprav imajo nizko tržno vrednost. KAko to? Kdaj se ljudje poročajo? Koliko stare ljudi poročajo? Po čem je torej povpraševanje?

Mislim, res ste smešni. V eni temi tip nabija, kako so ženske do 25 let nezrele, kako imaš 50% šanse, da bo prevaran, kako ne vedo, kaj hočejo..... V drugi jim pa dajete "visoko tržno vrednost zaradi rodnosti"... A se hecate?
Pol pa še izjave, da še ene 10 let ne boste imeli otroka....da vas vidim, koliko vas bo pri 40 letu imelo žensko "visoke tržne vrednosti", torej tam pri 20 - 25 in koliko vas bo pri 40. letih imelo zraven sebe tisto z nizko, tisto zgubano in grdo 37. letnico....

Lol, ne da se mi več, lahko se tudi tako ženske tolažite, dejstvo pa je, kar tudi sama potrjuješ, da ima večina punc vsaj malo starejše tipe ( pa vzamiva razliko 5 let, če ti je 10 kao preveč). In ČE je tip v paru starejši, je logično,da je lahko dlje izbiral. In komu torej tržna vrednost prej pade?

Pa res ne vem, zakaj moramo spet odkrivat toplo vodo,na tem forumu ima večina žensk starejše tipe, tudi po 10 let ene, ampak važno, da ti poznaš same take 25-letnice, ki jim je 35-letnik fulll star.

:D

Ne da se mi raziskav iskat, prvi zadetek je tule:
Statistični izračuni kažejo, da so pri sklepanju zakona, moški v povprečju za dve leti starejši od svojih partnerk. Kadar pa gre za starostno razliko od dvajset let več ali manj, pa to predstavlja skorajda nepremostljivo oviro pri izbiri partnerja in večina ljudi tako raje obrne hrbet svojim emocijam, kot pa da bi se spustila v takšno razmerje.

Vir: http://www.delo.si/clanek/66363

Torej, povprečje je nekako +2 leti. Kako to, da si moški pri 35-ih (v najvišji vrednosti) v povprečju izbere 33. letnico (nizka tržna vrednost)?

In kako to, da 25. letnik (z nižjo tržno vrednostjo) dobi 23. letnico, ki ima tržno vrednost na višku moči? Zakaj se ni ta 23 letnica grebla za 35. letnikom, ki je tržno močnejši od 25-letnika? In kako to, da vse 25-letnice ne pograbijo 35-letnike, 23-letniki pa 30-letnice, ker so si nekje enakovredni po tržni vrednosti?
[/quote]

OK, sej nam z leti upadajo šanse, in pri 50. letih pač ni toliko izbire, ker je večina 50. letnic/kov zasedenih, in moramo brskati po ločencih. In da bo 35 letnica partnerje izbirala med 35 in več let, ter bo imela slabšo izbiro kot 23-letnica, ker jih bo kar nekaj že oddanih. Sigurno pa to ne bo zaradi rodnosti ali kakšne podobne zadeve :wink: In deluje tako na moške, kot na ženske. Za tapecat 23. letnico (se z njo poročiti in imeti otroke) ima pač več šans 25. letnik kot 35. letnik. Razen v primeru, ko je ekstremno bogat. V današnjih časih je bogatih malo, 35 letni učitelj matematike pa pač ne bo fural 23-letnice. Face it.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jewels »

Horus napisal/-a:
Sicer pa se vprašaj tako:

50-letnik, ki mu firma na mesec nosi 10 jurjev neto.
50-letnica, ki ji firma na mesec nosi 10 jurjev neto.

Kaj misliš, po katerem od teh dveh bo večje povpraševanje?

Tu sploh ni dvoma, da pri moškem, ker:
- obstaja vedno več so called "pleh pičk" katerim je glavna stvar le ta, da se bo naslednji dan lahko svojim prijateljicam pohvalila, da njen pa vozi Porsha, da jo je peljal tja pa tja in da ji je kupil to in to...
- tipom sede ta pozornost, ker s tem dejansko dvigajo svoj ego in jim je fino, da mu drugi zavidajo mlade, čvrste bejbe in se ne obremenjuje s tem kaj ima v glavi
- ženska, ki ima 10 jurjev neto v večini primerov sigurno ne bo tega razmetavala na sponzoriranju tipov, da bi se lahko s tem dokazovala v javnosti, ker verjetno tudi sama ne zgleda slabo (ne obstajajo grde ženske, ampak samo revne)
- na koncu je pa v veliki večini res tudi to, da se moški "bojijo" žensk, ki so bolj uspešne od njih in majo posledično bistveno višje prihodke (že od nekdaj žal velja dejstvo, da mora bit tip provider v družini, ženska je pa tista, ki je tam zato, da skrbi za družino)
Odgovori