delusional napisal/-a:ok, po tvojem naj bi bila tretja varjanta, da si pač samski, ker še nisi srečal idealne oz. pač nisi s tako kot bi hotel bit in te ženske sploh še srečal nisi, recimo.
Tako je bilo zame.
delusional napisal/-a:fora je pa ta... da je to samo bla bla. ta varjanta ne obstaja. ti pri tvojih letih imaš že izoblikovan pogled na to, kakšna naj bi ta idealna ženska bila. a je to ženska iz sanj? ne, to je ženska, ki so jo v svojem lajfu že spoznal. bila je že ena,ki je bila taka in taka in sanjska in na podlagi te, si si ti izoblikoval te kriterije za v prihodnje.
Ne. Preden sem spoznal ženo, nisem verjel, da take ženske sploh obstajajo. Iskal sem eno dovolj dobro, brez da bi si dobro predstavljal, kako bi to v bistvu zgledalo. Ko sva se spoznala, sem bil presenečen, kakšna dobra ženska je - po izgledu moj ideal, po karakterju pa boljša, kot sem si dotlej ženske predstavljal.
Res je, da sem bil pred tem tudi iracionalno zacopan v ženske, s katerimi se totalno ne bi ujel. Ampak tudi če mi je to delalo čustvene težave, zaradi tega nisem nehal iskat, in nisem zavrgel priložnosti, ko sem našel.