donna - samo ne se silti z nekom ki ti ni všeč, ker bo vse še poslabšalo in verjemi da nisi edina z malo izkušnjami, ker se jih večina itak samo hvali ...js sm bla za velko koga prepričana da ma že miljon izkušenj, pol sm pa iz pogovorov ugotovila da to ni res (in velika večina se jih tega sramuje, ker se pač drugi delajo norca iz njih .... in js bi 3x rajši imela fanta s kerim se mam noro lepo in fajn in super in vse kot pa fanta z miljon izkušenj pa je nezrel bedak)
in ni problem v tem da se ne moreš navezat na fanta, problem je v tem da te je STRAH razmerij (glih včera pogledla film I hate valentines day - in ma punca v filmu čisto iste probleme, sm se kr malo zamislila, pa še tbi ga priporočam) ... mene je tudi, vedno ... krivo je otroštvo, ker sem se že itak pri 12 odločla da me nikol ne bo noben fant tk prizadel kot pa so vedno mojo mamo in preden bi lahko blo kaj resnega vedno nardim neko blokado ... pač velko možnih lepih zvez sem skenslala tarad tega, sploh če sm bla najprej všeč fantu, palila pa sm na tiste ki jih je blo težko obdržat, tk da si na koncu vseeno razočaran ... zdj pa sm se odločla da tega ne bom delala, da dam šanso še drugim (kar delam zdj z enmo fantom ki mi je biv enkrat malo všeč pa ga dobro poznam), edino pomembno je, da se znata s fantom pogovarjat, pa mu pač po resnici poveš kk je glede tvojih razmerij (js sm rekla da lahko probam, da pa ne verjamem da bo več kot mesec, pa tut vsega kar me je strah v razmerju sem mu povedla in ga pol na koncu vprašala, če bi še vedno rad probo) in pol samo uživaš ko/če pa ugotoviš da to ni to pa pač greš naprej .... in verjemi v nobenmu razmerju ni samo rožic pa vedno se moraš trudit

najdit morš samo pravega fanta s kerim ti to ne bo težko, do takrat pa lahko maš velko lepih trenutkov z vsemi 'napačnimi';)
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.