delusional napisal/-a:ok, po tvojem naj bi bila tretja varjanta, da si pač samski, ker še nisi srečal idealne oz. pač nisi s tako kot bi hotel bit in te ženske sploh še srečal nisi, recimo.
fora je pa ta... da je to samo bla bla. ta varjanta ne obstaja. ti pri tvojih letih imaš že izoblikovan pogled na to, kakšna naj bi ta idealna ženska bila. a je to ženska iz sanj? ne, to je ženska, ki so jo v svojem lajfu že spoznal. bila je že ena,ki je bila taka in taka in sanjska in na podlagi te, si si ti izoblikoval te kriterije za v prihodnje.
še zmeraj pa je to neko iskanje druge bivše. če že s tisto ni uspelo, bi rad neko njeno dvojnico.
in to ni iskanje neke x tretje osebe z nekimi drugačnimi lastnostmi, ki jih še nisi našel v življenju.
To, da iščem neko idealno ali, da iščem neko dvojnico bivše je pretirano rečeno.
Mirne vesti priznam - da če se zacopam pol prebolevam dolgo, samodestruktivno in introvertirano. Med vezami sem mel vedno vsaj 1 leto umes - odkar vem. Ne grem pa načrtno uničevat žensk naokoli, tega mi res ni treba za ego delat, prav tako nimam nekih strašnih izkušenj, da bi bil zdej nad žensko populacijo razočaran in obupan. Sigurno pomaga, da sem (pretirano) racionalna oseba. Valda mam pa tut jest potrebe, uživam z ženskami in kokr sem že napisal, tiste k grejo brez obveznosti v postlo z mano - jih z ničemer ne prisilim in tut povem, kaka je situacija. Sej jest tut nisem nek sanjski tip, da bi vse hotle it v resno vezo z mano.
Potem, ko se pomirim s preteklostjo in sam s sabo - nebi lih rekel, da iščem bivšo. Šur, palim na nek tip žensk - kokr ti na visoke in mišičaste, bolj kot to pa sem pozoren na lastnosti za katere sem spoznal, da niso kompatibilne z mojo osebnostjo/karakterjem/načinom razmišljanja/pogledom na lajf itd.
Ampak to se mi zdi popolnoma logično, a ni? ...al se ti zdi, da bi blo bolše, da bi še zdej vztrajal z bivšo izpred 5 let s katero sva bla kot pes pa mačka... al pa da sem zdej s prvo, ki mi je približno všeč, čeprou bi mela take lastnosti k ta bivša (ali pa konckoncev lastnosti, ki jih ne prenesem pri ljudeh že v osnovi) in je nebi prenesu že v štartu. Sem raje, kot verjetno 80% folka sam. Konckoncev te kaka zmešana horoskop freak pošle v PM že sam ko zve, da si isto znamenje kot nek njen bivši... ali pa kokrat me je kaka v štartu zabila, da sem sigurno kreten, ker je bil njen bivši iz istega foha kot sem jaz...
In lih kle je čar časa prebolevanja, bolj ko si oddaljen časovno od tega, bolj vidiš zadeve kristalno čisto in razumsko in se osvobodiš tega da iščeš neko dvojnico bivše. Zato pa vedno prebolim do konca in se očistim preteklosti kokr se da. Vmes pa menda ne bom šel v celibat in med duhovnike (kamor bi me ti rada vtaknila).