Mahagonij napisal/-a: Direkt je skopirala do dzekija, pri nekaterih tockah je dala ravno obratno kot je dzeki napisal, in to je to.
Ideja, da so problemi moskih isti ali pa ravno obratni od zenskih je smesna. Problemi moskih so drugi.
glej, jaz sem sama povedala da sem za šalo
preuredila đekijev post.
sicer pa ni res, da imate tipi popolnoma druge probleme (če ne drugega, se marskatera punca strinja). zdaj, če pa to ne velja za vas forumaše, ali če si ne priznate npr. je pa drugo. kateri bo pa priznal, da gre raje na pir kot s punco, da se ob vsaki črnolaski spomni na svojo bivšo, da je njegov tič 10 cm manjši kot prijateljev, da je njegova številka "padlih" punc bistveno nižja kot je sam sebe pričal. itd., itd.
mislim, a đekijeve točke so pa realne? to so potem dvojna merila. če bi jaz izhajala samo iz sebe, bi lahko označila đekijev post kot neumnega, ker razen morda dveh točk, ki so me držale do drugega letnika gimnazije, zame ne drži niti ena točka (zadjo izvzamemo, ker staram pa se

).
toda tako moški kot ženske v mojem krogu imajo probleme o katerih je govora. nekateri več, drugi manj. tisti, ki jih nimajo so redki ali pa nesrečno vezani.
če bi bilo tako kot ti praviš, da bi bili problemi popolnoma drugi, potem ne vidim logike, da bi sploh kdorkoli imel težave pri iskanju partnerja, saj bi se njuni problemi izljučevali. v resnici pa je problem, da so problemi ravno obratni aneda (en hoče zvezo,drug noče zveze; ni da en hoče zvezo, drug je pa neopredeljen, ker ima drug problem in je stvar rešena, ker se pač on/a strinja, ker mu/ji je vseeno)? ali seveda podobni, kar spet prinese nekompatibilnost (iskanje popolnosti; ker se težko dva takšna najdeta je to problem, če pa eden nima s tem sploh problema mu je pa itak vseeno kako drug izgleda, ni mu pa vseeno kaj si obleče, a drugemu je, zato spet ni problema).- priznam, da ne štekam kaj si mislil (in da sem zabluzila, ker se mi mudi)
moški si le mislite, da imate druge probleme (kvečjemu jih imate še več, vštevši s temi). vaš največji je ta, da žensko vidite kot nadlogo. dokler boste žensko dojemali kot problem, imate res problem.
nič. lepo nadaljujte, ne se pobit ker claire odide za en teden na zaslužen oddih.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.