10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

maniac napisal/-a:Tisto je bil hec, ki ga je Tananda očitno razumela, tako da nimam več kaj dodat na to temo. Je pa ideja o tem, da smo vse ženske enake, Horusova in se kar nanj obrni, če ti kaj ni jasno. Jaz se itak ne strinjam s tem. :wink:

ok. verjetno sem kak post spregledala... :gruebel:

Horus pa kar naj si obdrži svoje teorije, s katerimi se povečini sploh ne strinjam, ker verjamem, da si jih izoblikuje samo na podlagi svoje perspektive, nato pa skuša druge prepričat, da to velja za vse ljudi na Zemlji. če se spet vrnem na tisto, kar pali na ženske.....nekatere lahko res ne vejo niti same, kaj bi rade, a to ne velja za vse ženske. in če same ne vemo, kaj na nas deluje (kot on trdi), še manj bodo vedeli moški. seveda si z izkušnjami izoblikujejo svoj stil osvajanja, ampak ta na nekatere deluje, na druge pa ne. ne obstaja nek univerzalen stil, ki bi na vse deloval. kar pomeni, da ni tako, da znajo, kaj na ženske deluje, ampak samo poskušajo....morda jim uspe, lahko pa tudi ne.

glede na to, da je vse bolj v modi to, da ima moški starejšo žensko (in taki pari se oblikujejo tudi po 30. letu starosti), očitno ne bo držala teorija, da bo moški vedno izbral mlajšo (nekateri izrecno hočejo starejšo od sebe). zakaj je tako, se bi dalo razpravljati.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tmis_ napisal/-a:
panterica napisal/-a:To res ja, ampak jaz ne mislim operacij in hujšanja, ampak ene se dajansko spremenijo na lepše.

Brez operacij-kako se lahko ena fizično neprivlačna ženska z leti spremeni in postane lepša?

Če prepoveš tudi fitnes, dieto in kozmetične izdelke, potem verjetno res težko.

Drugače pa sem ravno zadnjič razmišljal, da ženske v katerikoli fazi življenja dosti laže ujamejo stereotip ženske lepote, kot pa lahko moški zadostijo stereotipu za moške.

Ženska lahko telovadi in nadzoruje svojo prehrano in je vitka. Lahko gre pod nož si napet kožo in dvignit prsi in zadosti večini kriterijev moških. Večina moških več da na postavo, kot na obraz, in postavo se da lepo poštimat.

Moški je pa pri zasledovanju stereotipa lepote precej bolj omejen. Lahko telovadi in nadzoruje prehrano, ampak če ni visok, ne bo postal nič višji. Lahko si barva lase in izgleda mlajši, ampak ženskam je pomemben tudi obraz, in če ta ni lep, ne bo postal nič lepši. Lahko gre pod nož si napet trebuh, ampak če v hlačah nima velikega, mu ne bo postal nič večji.

Men are screwed. :)
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 26. Avg. 2010 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: 10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Mahagonij napisal/-a:Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.

ne, ne varajo(mo) vse. nekatere pa varajo tudi pozneje, ne le do takrat. a moški pa boš rekel da ne varate(jo)? :roll:
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

tmis_ napisal/-a:
panterica napisal/-a:To res ja, ampak jaz ne mislim operacij in hujšanja, ampak ene se dajansko spremenijo na lepše.

Brez operacij-kako se lahko ena fizično neprivlačna ženska z leti spremeni in postane lepša?

možno bi bilo. npr. če se do takrat ni nikoli ličila, ni posebno skrbela za svoj videz, pa še po možnosti ima take gene, da je vedno zgledala mlajša, kot je. nato pa se začne ličiti (tako prikrije nepravilnosti), gre v fitnes (da si utrdi postavo), pa še zrelejša zgleda (bolj kot ženska, ne pa več kot najstnica). v veliko primerov pa bo kar res, da ženske poskrbijo za svojo zunanjost že prej in tako z leti pride kvečjemu samo še kak siv las več.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

tmis_ napisal/-a:

zakaj pa fizično neprivlačna? ne govorim o fizično neprivlačni ženski.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

serena86 napisal/-a:glede na to, da je vse bolj v modi to, da ima moški starejšo žensko (in taki pari se oblikujejo tudi po 30. letu starosti), očitno ne bo držala teorija, da bo moški vedno izbral mlajšo (nekateri izrecno hočejo starejšo od sebe). zakaj je tako, se bi dalo razpravljati.

Tole sem tudi že sama omenila. Se da vse več tega opazit.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Mahagonij napisal/-a:Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.

se ti ne zdi da poslpošuješ? če nimaš kaj bolj tehtnega za povedat, pol bi jz na tvojem mestu bila tiho. Prevara te lahko tut 30-letnica, če je tak tip ženske da vara, te bo varala, ne glede na to koliko je stara.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

se strinjam cuftika!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Alwaleed napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:sem skoraj 100%, da izgledam bolje kot ti, pa čeprav v supergah in po enem porodu :P

PS Moj mož mi je dal svoja najlepša leta, prelepega in bistrega otroka (zasluga gre tudi delno njegovim genom, čeprav prevladujejo moji), streho nad glavo in velikooooooooo užitkov.
Če pa boš čez 10 let za to, da poješ tuje ostanke, pa dober tek :wink:

Wow, kak prizor uravnovešenosti. :D

Razlaga prosim, ker ne razumem najbolje, o uravnovešenosti česa govoriš....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

čuftika napisal/-a:če je tak tip ženske da vara, te bo varala, ne glede na to koliko je stara.

res je
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Veliko prunc v mladih letih prevara tipa. Ampak roko na srce, takrat je dopustno. In če sem prevarala hanija banija, s katerim sem bila npr pol leta, z nekim drugim, še ne pomeni, da bom kasneje varala "pravega".

Se mi pa zdi smešno, da nekdo reče, tale je varala tipe (tipa), sigurno vara tudi moža....

In ne obsojam najstnice, npr pri 19. letih, ki se odloči za prevaro. S tem je majčkeno prizadela tipa, ni pa uničila družine.

PRav tako je nekako normalno, da me bo tip, ki ima 20 let, nekega večera v KMŠ-ju prevaral. Ne morem pa trditi, da bo varal celo življenje...mlado, ludo :D

Sem lulala v pleničke, ampak ne lulam več. Sem kadila travo, ampak ne kadim več. Nisem znala kuhat, pa sem se naučila. Bila sem brez samozavesti, pa sem jo pridobila. Nisem znala poštevanke, sedaj jo znam. Nisem imela strij, sedaj jih imam. Sem bila za FF, zdej bi raje neznan ONS. Nisem doživljala analnih orgazmov, sedaj jih doživljam. Nisem cenila okolja, sedaj ločujem odpadke :P

In ne, nisem si niti malo podobna kot takrat, ko sem imela 20 let. Še manj pa si bom podobna čez 10 let. Ljudje se spreminjamo :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Evo Barbie ti si dokaz, da smo tridesetletnice boljše od dvajsetletnic :D

Džeki jaz ti lahko napišem 10 razlogov zakaj ženske nimamo tipa in ne 10 razlogov zakaj imamo težave s tipi,... Samo ne upam si pa trdit, da tile razlogi veljajo za vse punce kot ti trdiš. Veljali bi zame. Torej svojih 10 razlogov,....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ No, pa napiši razloge :P

In BTW: barbie še kar par let manjka do 30 kakor js vem, tako da...
Zadnjič spremenil *mala*, dne 26. Avg. 2010 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

*mala* Dvomim, da tebe kot ženska zanimajo moji osebni razlogi?
Odgovori