10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Mahagonij napisal/-a:Fora je, da vsaka zenska zgleda bolje v zgodnjih dvajsetih, kot pa po 30.

Večina ja, ne pa vsaka. So tudi takšne, ki se spremenijo na boljše, naključno ali načrtno.
In lahko je ena pri 30ih precej lepša od neke druge 20letnice.

Poznam celo primer, ko mama zgleda bolje od hčere.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Zdej si isto povedala :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: 10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jullia_ napisal/-a:Mimogrede, jaz sem imela "čast" precej od blizu opazovat nek tak trojček. Zanimivo je, da je tudi tam ljubica bila prepričana v svojo večvrednost v primerjavi z ženo in trdila, da ima mož pač rad obe (samo njo malo bolj, z ženo pač mora bit zaradi otrok). No, po par letih čakanja in praznih obljub je izvisela, ker je pričela z zahtevami po dopustu, skupnem življenju, pojavljanju v javnosti,..

Prišla sm v branju do tega posta in ga mogla pokomentirat. Zanimivo je da vsaka ljubica očitno misli da na boljšem kot žena, saj v tej nič kaj dosti bistri izjavi da sm jz večvredna ker sm ljubica, tiči zajec, zakaj je toliko ljubic poročenih moških in tolikjo varanja. žalostno. Meni osebo se tip ženske kot je Nesanica naravnost gabi.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Meni so zadnje čase bol hude 30 letnice, ker izgledajo kot ženske, ne kot deklice - tudi malo bolj pri tleh (ne v oblakih) so in že majo neki izkušenj kako moškega obdržat brez, da bi ga pri tem zadušile. Edini problem vidim v tem, da otrok nebi imel še X let, mogoče tut 10, pa če zdej začnem z eno k ma 32 let, se ne bo najbolš izšla ta kalkulacija (bolj zaradi njenih želja, seveda pa tudi iz biološkega vidika).
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Roberta R. napisal/-a:Zdej si isto povedala :D

neee :D ne strinjam se, da vsaka.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

čuftika napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Mimogrede, jaz sem imela "čast" precej od blizu opazovat nek tak trojček. Zanimivo je, da je tudi tam ljubica bila prepričana v svojo večvrednost v primerjavi z ženo in trdila, da ima mož pač rad obe (samo njo malo bolj, z ženo pač mora bit zaradi otrok). No, po par letih čakanja in praznih obljub je izvisela, ker je pričela z zahtevami po dopustu, skupnem življenju, pojavljanju v javnosti,..

Prišla sm v branju do tega posta in ga mogla pokomentirat. Zanimivo je da vsaka ljubica očitno misli da na boljšem kot žena, saj v tej nič kaj dosti bistri izjavi da sm jz večvredna ker sm ljubica, tiči zajec, zakaj je toliko ljubic poročenih moških in tolikjo varanja. žalostno. Meni osebo se tip ženske kot je Nesanica naravnost gabi.
No zenske ste lahko pa kr lepo tiho glede varanja. Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

panterica napisal/-a:

Sej je blo v prvem postu tut povedano, da obstajajo izjeme. Zato pravim, da si povedala isto na malo drug način :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

v-e-s-n-a napisal/-a:...ja tale ''odvisno od moskega'' ti je res malce groba....vsaj jaz tako mislim. Meni to tako zveni, kot da se bos na podlagi svojega tipa cez nekaj let odlocila ali imet ali ne imet otrok. :eek:
Svaka ti cast, ce bos lahko cez cas, ko si bos ti zelela otrok, to zeljo potlacla nekam globoko v sebe in je nerealizirala, samo zato, ker bos imela resnega partnerja, ki si otrok ne bo zelel.
Seveda je "odvisno od moškega" - tle se strinjam z njo. Ne gre se za imet otroka za vsako ceno. Če se najde tak, ki ti res ful ustreza in se imaš noro dobro z njim, ter si on mogoče ne želi otrok, jz ne bom umrla, če mi ne bo hotel narest otroka al pa šla iskat takega, ki bi - in mi po možnosti ne bo enako ustrezal.

jullia_ napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Tko da.....have fun, moža ti podarim z kupom umazanih gat zraven. Pa ne pozabi vzeti še njegove mame :wink:

LOL, kakšna faca si ti.
Slika
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Nesanica napisal/-a:

se pravi da dejansko je teb bl zanimiva bejbaki te nonstop gnjavi in seksa s teboj že takoj oz. ti že od zaćetka kaže da želi biti steboj in da želi da si center njenega sveta? - to je tvoja točka 1 by the way.

V življenju ne obstajajo samo ekstremi.

Ko sem iskal resno zvezo, sem iskal žensko ki:

-mi bo všeč
-bom jaz njej všeč
-mi bo pokazala, da sem ji všeč
-ne bo izvajala nekih čudnih igric na meni, ala nedosegljivost..

Seveda sem tudi jaz imel obdobja, ko sem igral hard to get jebacha.Ampak z nobeno, ki mi je padla na te fore, si nisem želel biti v resni zvezi.

Kaj naj si počnem z žensko, ki me ne mara takšnega, kot sem? Dokler igraš, lahko dobiš le nekoga, ki na te igrice pač pali. In če oba igrata, je treba veliko igre, da nastane nek odnos,ki pa postane in o-stane površinski.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Roberta R. napisal/-a:
panterica napisal/-a:

Sej je blo v prvem postu tut povedano, da obstajajo izjeme. Zato pravim, da si povedala isto na malo drug način :)

To res ja, ampak jaz ne mislim operacij in hujšanja, ampak ene se dajansko spremenijo na lepše.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Mahagonij napisal/-a:Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.

Ah, ah...

Ženske pod 25 tega samo še ne znajo skrit.

Pri tistih nad 25 ne opaziš. :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barbie_girl_85 napisal/-a:sem skoraj 100%, da izgledam bolje kot ti, pa čeprav v supergah in po enem porodu :P

PS Moj mož mi je dal svoja najlepša leta, prelepega in bistrega otroka (zasluga gre tudi delno njegovim genom, čeprav prevladujejo moji), streho nad glavo in velikooooooooo užitkov.
Če pa boš čez 10 let za to, da poješ tuje ostanke, pa dober tek :wink:

Wow, kak prizor uravnovešenosti. :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Roberta R. napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:Pozoren je do tebe.. seveda da je, če pa daš noge narazen in nič ne zahtevaš v zameno za razliko od njegove žene.

Koliko bi mu pa morala računat?

Očitno ti moj post ni najbolj jasen. Ne govorim o denarju.

Vse, kar lahko od nekoga dobiš z zahtevanjem, in v zameno, se da meriti z denarjem. Ker čustev na tak način ne boš dobil.

Seks naj bi bil prostovoljno dejanje med dvema osebama, ki sta si enakovredni in ki naj bi obema bilo v užitek. Če praviš, da ga ljubica razdaja, žena pa v zameno nekaj zahteva, potem si ženo pravkar primerjala z eno drago prostitutko. Vse skupaj pa izzveni kot ena cehovska pritožba, da grda grda ljubica zbija ceno seksa na trgu, ker doživlja seks kot obojestranski užitek, namesto kot nekaj, s čimer se trguje.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 26. Avg. 2010 12:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

panterica napisal/-a:To res ja, ampak jaz ne mislim operacij in hujšanja, ampak ene se dajansko spremenijo na lepše.

Brez operacij-kako se lahko ena fizično neprivlačna ženska z leti spremeni in postane lepša?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Problemi žensk, ki so ljubice poročenim tipom, so 3:

-Redokokateri tip si o tako žensko želel za resno zvezo, tudi če se bo ona naveličala biti ljubica in si želela kaj resnega. Pač, tipi imamo nekako odpor to ideje, da bi naša prva in edina ženska bila ena, ki je več let nekomu špilala poslastico, številko dva. In Slovenija je mala, vse se zve.Poročen moški,ki si omisli mlado lušno ljubico, se sej ko prej pobaha vsaj trem najboljšim prijateljem.

-Ljubica je vedno številka dva.Ne poznam primera, ko bi tip pustil ženo in šel z ljubico.Če pride do ločitve, si tip poišče eno, ki je bližje lastnostim žene, kot ljubice.Žena je glavna jed, ljubica pa posladek, ki ponavadi nima lastnosti žene.Nihče pa noče skoz jesti samo sladkarij, ker lahko dobi sladkorno.

-Ljubica se stara.Vedno starejša ljubica..hm, ampak do kdaj? Slej ko prej postane za ljubico nekonkurenčna, ker so na tržišču novi modeli. Potem pa...?
Zadnjič spremenil Džeki, dne 26. Avg. 2010 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori