1.Odvisnost od odnosov
Mhm. Res je. Poznam dosti deklic/žensk, ki enostavno ne znajo bit same in skačejo iz zveze v zvezo. Poznam tudi dosti takih, ki so popolnoma samozadostne in uživajo v samskem življenju.
Ampak slej ko prej te zjebe PMS in pol se moreš stiskat in oh in sploh zakaj sem sama. navadno o mine po dnevu ali dveh, pri nekaterih žal ostane.
Opažam pa iz moške strani vedno večjo odvisnost od mamic, frendov in sploh nekega kvazi samskega jsse ne bom vezal življenja.
2.Zaljubite se v tipa, potem ga pa hočete spremeniti
Mhm. Of kors. Ogromen procent tipov je razvajenih maminih sinčkov, ki v življenju niti robca ni zlikalo. In jih je pač treba še marsikaj v življenju naučit. Da se stvari ne pospravijo same, da se hrana ne znajde v hladilniku po principu 'mizica pogrni se' in da vsega svojega denarja pač ne moreš zabit za gluposti, če je treba na koncu meseca plačat stroške.
Nevem zakaj bi mogle živet z vzgojnimi ukrepi vaših mamic.
3.Hočete nedosegljivo
Mislim, veš kako bi bilo življenje dolgočasno, če bi nam bilo vse na pladnju prinešeno
4.Vedno iščete isti tip moškega
No. Tu se ne bi mogla strinjat. Če izhajam iz svojih lastnih izkušenj....nope, ne, niti približno. Čisto so si različni.
Je pa res, da cepam na določen tip osebnosti, kar je v veliki meri povezano z nekim sistemom vrednot in interesov, ki jih goji posameznik.
5."Če bom nedosegljiva, me bo bolj spoštoval"
Tega nisem nikoli razumela. Če mi je tip všeč, mi je všeč in to jasno pokažem. Niti ne znam skrivat, niti si tega ne želim, ker ne vidim v tem nobenega smisla.
6.Iščete metuljčke, kompatibilnosti pa ne
Oboje more bit prisotno. Če bi iskala zgolj kompatibilnost bi v Salamonca napisala oglas, da iščem tipa, ki:
- dela do 5h (da se bova lahko kdaj videla) in vstaja ob 7.30 (da mi kavo skuha in da bo, dokler jaz vstanem ravno pravšnje temperature)
- spi na levi strani postelje
- se tušira zjutraj (da imam zvečer kopalnico fraj)
- je isto hrano kot jaz (da ne bi bilo problemov z neee, ne greva tega jest, meni to ni všeč)
in tako dalje v patos in še dlje.
prisotna more bit prava mešanica podobnosti in različnosti (da ni dolgčas), metuljčki, X faktor, spolna privlačnost, ...... in še miljaužnt in en zadeva, ki so predpogoj za skladno delujočo zvezo.
predvsem pa pripravljenost za prilagajanje in sklepanje kompromisov in izogibanje emocionalnim odzivom in raznim 'drama queen' zadevam.
7.Predpostavljate, da ste girlfriend material za vsakega tipa, ki vam je všeč.
Mhm. Tudi na razgovor za službo moreš it prepričan sam vase. Ker si ti EDINI pravi za to službo. In zagotovo hočejo samo tebe. Le da oni tega še ne vedo.
Samozavest je ključna pri pecanju. For sure.
8."Tipi so prasci-zato bom prasica"
Tega nikoli nisem razumela. Js obožujem tipe. In poznam ful simpatičnih, ful v redu dečkov. In ja. Marsikdo od njih je naredu kako 'prasec-like' dejanje v življenju. Ampak navadno je zato obstajal razlog.
In spet smo pri:
"Naj prvi vrže kamen tisti, ki je nedolžen!"
9.Iščete princa na belem konju
Never settle for less than perfect.
10.Imate zamegljen pogled na lastno tržno vrednost
Klasična slika.Atraktivna punca, stara 23-26 let, skensla vse možne tipe.Pr 30, ko ura tik-taka, snubcev je pa vedno manj, pa pristane z enim, ki je kakšno stopnjo pod tipi, ki jih je skenslala. Takšno prisilno zbijanje kriterijev z leti je prav hecno opazovati.Tega ne bi bilo, če bi ženske znale razumsko oceniti lastno vrednost in si poiskati zase optimalnega tipa, ko je tudi njihova tržna vrednost na vrhuncu.
To mi spet zveni kot nek ženitveni oglas. Ne dojamem tega koncepta šparanja.
Kar je bilo iz moje strani zavrnjeno je bilo takoj, brez naknadnega zavajanja in z razlogom.