Libido. napisal/-a: In dobim odgovor: "Res ti je ratalo? Ne morem verjet"
Tole je slišat bolj kot "UAU super duper mega fakin' hudo", ne pa kot da je pričakoval, da ne boš naredila.

g00fy_qa napisal/-a:Večkrat izjavi kaj v stilu "TOLE boš imela oblečeno??"
Pol pa prbije: ja sej on bo res mel to obleceno, sam jst ga bom mogla pa gledat! Tak da se naj rajsi oblece tako kot je meni lepo!

ampak se je v naslednjem trenutku zavedel kaj je izjavil, ker je nastala čista tišina in hitro dodal tale pa moj cukerček in me objel. to je bila po mojem najbolj "ponesrečena" izjava, ampak nisem delala prevelike panike in se dandanes temu nasmejimo 
v-e-s-n-a napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Večkrat izjavi kaj v stilu "TOLE boš imela oblečeno??"
Moja prijateljica to velikokrat baje rece tudi svojemu fantu....pa ceprav k navadnim enobarvnim sivim hlacam hoce obleci rdeco majico s kratkimi rokavi.
Ampak samo zato, ker je moj fant mnenja, da iste barve spadajo skup. Meni pa je lepše če k sivim hlačam ne obleče sivo majico, ampak pač modro, zeleno, itd.... Seveda se moj fant zaveda da oblačenje in kombiniranje ni njegova vrlina in ima že celo življenje ženske, ki mu pomagajo pri izboru oblačil (prej sestra, potem kolegica, sedaj jaz; drugače bi kupil prve stvari, ki jih zagleda). Ne bom ga pa zdej ubila, če se v isto barvo obleče (samo predlagam, kaj bi bolše pasalo skup). Isto on meni kdaj pokomentira kaj imam oblečeno in me sploh ne moti.

in potem je kšn objemček hitro lahk prevč drzen za moje pojme...pol pa me to potre. a ne bi blo boljš, če bi povedu? tipi včas ne zastopjo, da nam je treba samo razložt, pa je ok. ker včasih prehitro napačno sklepamo.
sicer pa jz nasplošno nism nek privrženc objemov, ko se srečam s kom..bi me vrjetno prej to motilo, da bi vsako kolegico objel, kakor da me ne predstavi vsakemu..
*mala* napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Večkrat izjavi kaj v stilu "TOLE boš imela oblečeno??"
Moja prijateljica to velikokrat baje rece tudi svojemu fantu....pa ceprav k navadnim enobarvnim sivim hlacam hoce obleci rdeco majico s kratkimi rokavi.
.... Seveda se moj fant zaveda da oblačenje in kombiniranje ni njegova vrlina in ima že celo življenje ženske, ki mu pomagajo pri izboru oblačil (prej sestra, potem kolegica, sedaj jaz; drugače bi kupil prve stvari, ki jih zagleda).
Ne vem, zakaj vas to spravi iz tira, ampak ok.