Izrecene besede ob razhodu
Za "kreg" sta vedno potrebna 2. Če te tako moti to moje domnevno vtikanje preprosto spreglej oz. preskoči moje poste, kot da ne obstajajo 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ne govorim o tem. Niti nisem nikjer trdila, da si ti koga sesula
Pravim, da oseba, ki je zapuščena je že tko al tko sesuta na pol. Nato tisti, ki zapušča navede še en beden razlog za razhod, ker pravega niti slučajno nima namena povedat, ker bi mogu gledat kako človeka sesuje do konca. In si rajš kot da bi povedu dejanski razlog zmisli neki čist banalnega (kot rabim čas zase, morm razpucat stvari sam s sabo, blablabla), nato pa zapuščeni sam ugotovi, da je bla vmes še tretja oseba.
Normalno, da še bolj zaboli, kot pa če bi ti povedu po resnici.

Pravim, da oseba, ki je zapuščena je že tko al tko sesuta na pol. Nato tisti, ki zapušča navede še en beden razlog za razhod, ker pravega niti slučajno nima namena povedat, ker bi mogu gledat kako človeka sesuje do konca. In si rajš kot da bi povedu dejanski razlog zmisli neki čist banalnega (kot rabim čas zase, morm razpucat stvari sam s sabo, blablabla), nato pa zapuščeni sam ugotovi, da je bla vmes še tretja oseba.
Normalno, da še bolj zaboli, kot pa če bi ti povedu po resnici.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj