Izrecene besede ob razhodu
bittersweet2 napisal/-a:@ tmis_ jup za nas rakice je res značilno, da mamo pomanjkanje samozavesti kar se tiče ljubezni... hkrati pa zelo nerade pokažemo, da smo ranljive.... pa rabimo, da nas vsake tok časa spomnete, da nas mate radi, ko drgač začnemo v glavi ustvarjat teorije zarote
Če v horoskop ful verjameš, se velikokrat začneš RES obnašat točno tako, kot naj bi "zate veljalo".
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Pa ves, da mi je tocno to zamerila in me je kasneje obtozila, da je nisem imel rad in da mi je bilo vseeno zanjo zato ker sm bil totalen pokerface ob breakupu.purple_rain napisal/-a:^^skor še slabš.Če bi te motil njen..izpad..bi vsaj zgledalo, da te gane; takole pa deluje, kot da ti je res tolk vseeno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Sramežljivka
ana27 napisal/-a:Komu zdaj ti odgovarjaš?
In kako ti veš, da ima toliko na računu?
*mala* napisal/-a:orhidejca/ana- a je tako težko verjet, da mogoče obstajajo osebe z 50.000€ na računu?
Odgovarjala sem pa tebi oz. tvojemu alter egu

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ej jaz sem tudi nekje prebrala, da si ti kurba pa to še ne pomeni, da sem 100% verjela temu.
Aja in zato, ker me ne bo nihče brisal na osnovi tega, če se tvoja kolegica to izmisle in potem ti veselo ponavljaš za njo.
Aja in zato, ker me ne bo nihče brisal na osnovi tega, če se tvoja kolegica to izmisle in potem ti veselo ponavljaš za njo.
Zadnjič spremenil ana27, dne 24. Avg. 2010 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^

ana27 napisal/-a:Ej jaz sem tudi nekje prebrala, da si ti kurba pa to še ne pomeni, da sem 100% verjela temu.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Edino od enga tipa sem doživela, da mi je povedu čist iskreno, da ga je minil in ne najde več iskrice. Še danes ga neizmerno spošujem in cenim, ker je povedu točno tko kot je, brez ovinkarjenj
Dva sta bla pa pač osebe, ki mata v glavi zabito teorijo, da je bolš si neki zmislt, da človeka ne prizadaneš tok, čeprov se ne zavedata, da boli še bol, če nisi iskren.
Oba sta šla v razdor veze z izgovorom, da rabta čas zase. Prvi mi je po enem letu povedu, da bo fotr (tok o njegovih potovanjih, žuranju,...), za ta druzga sem pa zvedla, da je šel nazaj k bivši

Dva sta bla pa pač osebe, ki mata v glavi zabito teorijo, da je bolš si neki zmislt, da človeka ne prizadaneš tok, čeprov se ne zavedata, da boli še bol, če nisi iskren.
Oba sta šla v razdor veze z izgovorom, da rabta čas zase. Prvi mi je po enem letu povedu, da bo fotr (tok o njegovih potovanjih, žuranju,...), za ta druzga sem pa zvedla, da je šel nazaj k bivši

Zadnjič spremenil Stripy, dne 24. Avg. 2010 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.