Izrecene besede ob razhodu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

orhidejca/ana- a je tako težko verjet, da mogoče obstajajo osebe z 50.000€ na računu? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

bittersweet2 napisal/-a:@ tmis_ jup za nas rakice je res značilno, da mamo pomanjkanje samozavesti kar se tiče ljubezni... hkrati pa zelo nerade pokažemo, da smo ranljive.... pa rabimo, da nas vsake tok časa spomnete, da nas mate radi, ko drgač začnemo v glavi ustvarjat teorije zarote :D

Če v horoskop ful verjameš, se velikokrat začneš RES obnašat točno tako, kot naj bi "zate veljalo".
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

pomoje je vsak razlog vredu, če vsaj malo meji na resnico..kolegici je nek tip, ki ji je bil všeč, rekel, da bi raje bil sam in da sploh nima želje po ničemer, ker se mora "sestaviti", čez 2h pa se je žvalil z drugo :?

p.s. jaz tudi rakica, nimam težav z ničemer od navedenega :wink:
Houd de wereld tegen
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

delusional napisal/-a:mi je rekel, da je tako obseden z njo, da bi ji dal 50.000 eur na račun, da bi bila z njim in ji rekel, da če jima ne uspe, da naj ta denar obdrži.

vbistvu bi jo kupil za 50k? malo nizko smo padli :? (takega se jaz ne bi niti s palčko dotaknila)
Houd de wereld tegen
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

*mala* napisal/-a:orhidejca/ana- a je tako težko verjet, da mogoče obstajajo osebe z 50.000€ na računu? :D

Komu zdaj ti odgovarjaš?
In kako ti veš, da ima toliko na računu?

Tmis to je pa res ja. Tako kot se nekatere ravnajo po tistem kar jim vedeževalka napove.

Ally maš prav tole zadnje.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

purple_rain napisal/-a:^^skor še slabš. :P Če bi te motil njen..izpad..bi vsaj zgledalo, da te gane; takole pa deluje, kot da ti je res tolk vseeno.
Pa ves, da mi je tocno to zamerila in me je kasneje obtozila, da je nisem imel rad in da mi je bilo vseeno zanjo zato ker sm bil totalen pokerface ob breakupu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonbonchek »

Kaj sva si rekla ob razhodu?
- No, sej se še kej vidva ane.

In nisva se nikoli več. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ana27 napisal/-a:Komu zdaj ti odgovarjaš?
In kako ti veš, da ima toliko na računu?

*mala* napisal/-a:orhidejca/ana- a je tako težko verjet, da mogoče obstajajo osebe z 50.000€ na računu? :D

Odgovarjala sem pa tebi oz. tvojemu alter egu :wink: (in BTW- res ne vem zakaj še nista oba nicka banana??)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Ej jaz sem tudi nekje prebrala, da si ti kurba pa to še ne pomeni, da sem 100% verjela temu.

Aja in zato, ker me ne bo nihče brisal na osnovi tega, če se tvoja kolegica to izmisle in potem ti veselo ponavljaš za njo.
Zadnjič spremenil ana27, dne 24. Avg. 2010 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ :eek:
ana27 napisal/-a:In kako ti veš, da ima toliko na računu?
:wall:
Pa kaj si se tolk v ta denar zapičila..
ana27
Kofetarica
Kofetarica

A kaj, ker se punce ne kupi z denarjem.

In kar veselo napadajte mala, julia in purple. Že dolgo vem, da vam je cilj kregat folk v temah in spreminjat debato, ampak tole je čisto OT!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ :P

ana27 napisal/-a:Ej jaz sem tudi nekje prebrala, da si ti kurba pa to še ne pomeni, da sem 100% verjela temu.

Aja in zato, ker me ne bo nihče brisal na osnovi tega, če se tvoja kolegica to izmisle in potem ti veselo ponavljaš za njo.

:lol: :lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

ana27 napisal/-a:In kar veselo napadajte mala, julia in purple. Že dolgo vem, da vam je cilj kregat folk v temah in spreminjat debato, ampak tole je čisto OT!!
Ma čudno da ste zmer ene (ena?!) in iste povod za kregarije, a..
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Edino od enga tipa sem doživela, da mi je povedu čist iskreno, da ga je minil in ne najde več iskrice. Še danes ga neizmerno spošujem in cenim, ker je povedu točno tko kot je, brez ovinkarjenj :respekt:

Dva sta bla pa pač osebe, ki mata v glavi zabito teorijo, da je bolš si neki zmislt, da človeka ne prizadaneš tok, čeprov se ne zavedata, da boli še bol, če nisi iskren.

Oba sta šla v razdor veze z izgovorom, da rabta čas zase. Prvi mi je po enem letu povedu, da bo fotr (tok o njegovih potovanjih, žuranju,...), za ta druzga sem pa zvedla, da je šel nazaj k bivši :D
Zadnjič spremenil Stripy, dne 24. Avg. 2010 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Aja in kdo je začel? Sem se jaz vtaknila v vajine poste ali vidve v moje?

Juliji pa se opravičujem, ker nima nič tu zraven!
Odgovori