Začeti zvezo za katero veš, da iz nje verjetno ne bo nič?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Sama imam faks pa sem imela fanta, ki še OŠ ni imel in je zaradi tega zveza funkcionirala povsem normalno. Itak sva opravljala vsak svojo službo in ne skupno. Imam pa kolegico, ki ima zidarja in jima to še kako prav pride pri zidavi hiše: njuni stroški so se zaradi tega precej zmanjšali. Ji marsikatera kar zavida tisto spedenano hišo.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Njah no, folk...

Meni se zdi "rat" večji fail, kot pa njene jezikovne pomanjkljivosti. Iz naslednjih razlogov:

- "Rat" pomeni "vojna".

- Trivialno je zadeti "d" namesto "t".

- Za človeka, ki napiše "rat" namesto "rad", se mi zdi dosti bolj verjetno, da sploh ne zna prav napisat, kot se mi to zdi za nekoga, ki krajša besede iz lenobe, ali piše v narečju, ker se mu tako zdi kul.

Eno je stil, za katerega se odločiš. Drugo je neznanje.

Prav tako se mi zdi, da njen "večvrednostni kompleks" ni neutemeljen. Človek, ki dela na univerzitetni izobrazbi, ima vrednote, ki povprečnemu človeku s srednjo poklicno ne pomenijo dosti, in/ali jih ne dosega.

Je pa seveda popoln fail, da ona tukaj piše o tem, ko je šla z njim vsega skupaj na en zmenek; in tisto o balkanskem temperamentu... karkoli že to je. :lol:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
tardeca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tardeca »

sama opažam da ima veliko žensk probleme z manj izobraženemi moškimi... pač navajene smo bit mn izobražene... tiste za v kuhinju.. pa ne me narobe zastopt.. vse se izobražujemo pa vse... pa si želimo bit uspešne... ampak želimo si tut uspešnega moškega... marsikera ni pripravljena biti tista v hiši k nosi domov večjo plačo (pa to ne mislm konkretno na ta primer.. ker zidarji znajo met tut lepe plače.. )
ravno v zadnjih dneh... sem brala nek dober članek (a nažalost se ne spomnim kje) da smo ženske v boju za enakopravnost izgubile nekaj kar večina močno pogreša (jaz sm del te večine) pogrešam tisti način ko so bili moški glavni pri zapeljevanju.. (rožice, pa odpiranje vrat p tak)
no uglavnm jz te čist zastopm kaj hočeš povedat.. ni ti treba ga užent.. lahko ga pa bolš spoznaš pa boš vidla kako bo
p.s. jz sm vrjetno rojena v napačnem stoletju... ker jz bi z lahkoto se pustila osvajat in razvajat in bit sam gospodinja
*crazy in love*
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:Ma dej, slovenski fax preverja samo to, ali si se pripravljen napiflati določeno število strani in strinjati s profesorji. Ne bi o nekih hudih vrednotah izhajajočih iz univ. dipl. govoril :P

Hja, za dosti faksov je to na žalost res :(

Ne pa za vse.

Ena taka vrednota bi bila npr. znanje. Če nisi šel na gimnazijo, je to precej jasen indikator, da te svet ne zanima.

Ne morem si predstavljat bit z nekom, ki ga svet ne zanima.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Pri faksu ne gre tok za znanje (večinsko), kot za sredstvo pri doseganju ciljev. In cilji pomenijo ambicije. Ambicije interese.. and so on, and so on..
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Expo »

Alwaleed napisal/-a:Če nisi šel na gimnazijo, je to precej jasen indikator, da te svet ne zanima.

Seriously, je ta tema namenjena tekmovanju v pisanju neumnosti?

Ob takšnih izjavah tudi facepalm odpove.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Expo napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Če nisi šel na gimnazijo, je to precej jasen indikator, da te svet ne zanima.

Seriously, je ta tema namenjena tekmovanju v pisanju neumnosti?

Indikator, ne dokaz.

Reading comprehension. Maybe you've heard of it.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:Sicer pa saj veš, da kar nekaj najbogatejših ljudi nima (oziroma vsaj takrat, ko so obogateli, niso imeli) uni izobrazbe, pa spreminjajo svet, ne samo da jih zanima ;)

Tudi jaz nimam univerzitetne izobrazbe, pa se še vedno bolje štekam z ljudmi, ki so se dalj časa izobraževali, kot s tistimi, ki se niso.

Izjeme... Pravila.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Recimo temu tako.

Najbolje se razumem s tistimi, ki so presegli svojo izobrazbo. Ta je tipično že v izhodišču vsaj srednja ali visoka, ampak takšni ljudje vedo o svetu bistveno več, kot jih je naučila izobrazba, ker jih svet zanima.

Potem so tisti, ki imajo izobrazbo, ampak ne vedo o svetu dosti več, kot je bilo treba za izobrazbo. S takimi se pretežno skregam, ker verjamejo neumnosti, ampak se z njimi lahko vsaj za silo pogovarjam.

Potem je pa folk, ki nima niti izobrazbe niti zanimanja, in s temi se ne morem pogovarjati prav o ničemer. Živjo, lepo vreme, kajne, ja ja, tako tako, adijo.

To, nekako, so moje izkušnje z izobrazbo. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ plus: folk, ki nima izobrazbe, pa ima vseeno zanimanja...al smo tko ozkogledni in taki ne obstajajo? :?
Dobro, govoriš o svojih izkušnjah; ve(rjame)m tudi, da jih ni na miljone - so pa.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Madona ste revo napadli... Čeprav je napisala post površno pa tko da izpade ko ena kura ji dam prav.

Sicer na podlagi 1 zmenka ne moreš sklepat, kako boš z nekom funkcioniral, ampak, če te takoj že neki moti, kaj šele bo... tisto pravo je, da si na začetku tok v oblačkih, da te ne moti nič.

Sam sicer spoštujem vse poklice in mi je ubistvu vseeno za rajo, ampak kot partnerko si predstavljam kvečjemu eno, ki ima izobrazbo kot jaz in podobne želje po karieri (ker s to potegne za sabo ogromno stvari) in to ni nek večvrednostni kompleks, ampak izhajam iz izkušenj, ko sem bil z nižje izobraženo, manj razgledano punco...

Balkanski temperament?... pravzaprav ravno nasprotno, me odbija, tako, da bi raje imel eno nakulirano severnjakinjo, če lahko upalim eno kontro.

Moj nasvet: uživaj študentsko življenje, dobro naredi fax, potuj, izkorsti prosti čas, skratka get the most out of it in si najdi nekoga, ki ti bo za tvoje pojme enakovreden oz. ne boš mela nobenih takih pomislekov že na začetku.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

purple_rain napisal/-a:^^ plus: folk, ki nima izobrazbe, pa ima vseeno zanimanja...al smo tko ozkogledni in taki ne obstajajo? :?
Dobro, govoriš o svojih izkušnjah; ve(rjame)m tudi, da jih ni na miljone - so pa.

Ne razumem, zakaj je treba neprestano razlagat, da obstoj nekega trenda ne pomeni, da je za čisto vsakega Zemljana dosledno vedno tako. In nasprotno: da obstoj izjem ne razveljavi trenda.

No, to je bilo retorično. Seveda razumem, zakaj je to treba vedno razlagat. Sem pa razočaran, da je tako.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 22. Avg. 2010 1:23, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^meni je pa žal, da taki ne dobijo dovolj "recognition"-a. Just that.

IloveCoffee napisal/-a:si najdi nekoga, ki ti bo za tvoje pojme enakovreden oz. ne boš mela nobenih takih pomislekov že na začetku.
:gut:
Odgovori