Delala sm že...
-delal sem že:
-telefonski anketar
-kelnar
-redar v diskaču
-selitve
-prostovoljni gasilec
-reševalec iz vode
-vodja tabornikov
Še kaj bi se našlo.Večina del je bila študentskih, razen prostovoljnega gasilca, tabornika in pa redaril sem na črno.
Skratka, opravljal sem vsa možna zajebana dela, najbolj zajebano mi je bilo anketiranje, saj te vsak tretji pošlje v pm.Zdaj zato toliko bolj cenim, da je moje delovno mesto klimatizirana pisarna.
-telefonski anketar
-kelnar
-redar v diskaču
-selitve
-prostovoljni gasilec
-reševalec iz vode
-vodja tabornikov
Še kaj bi se našlo.Večina del je bila študentskih, razen prostovoljnega gasilca, tabornika in pa redaril sem na črno.
Skratka, opravljal sem vsa možna zajebana dela, najbolj zajebano mi je bilo anketiranje, saj te vsak tretji pošlje v pm.Zdaj zato toliko bolj cenim, da je moje delovno mesto klimatizirana pisarna.
-
- Cosmofrik
Moj tapru šiht je biv pr 18 k sm ga delov mal več kokr en tedn. Je lastnik spizdu in mi ni dav nič. Potlej sm raznašov časopis 6 dni v tednu po 2 uri na dan en mesec. Pr 19 delov nič. Aja edin pr 15 sm raznašal kufre 4 ure k je kolega šu na morje in sm ga nadomestu. Potlej pr 20 sm probal delat na petrolu pa ni nanesl več kokr 2 dni. Največ pa kr sm delov je blo 1,5 mesca razvoz robe kr je blo zakon. 2 dni meru zemljišla z geometrom, 1 dan probal v gradbeništvu, 1 dan v avtopralnici pa enkrt probov u fabrki.
Nisem bogvekaj delov spet, ampak važn je namen.
mal sm izbirčn, ker ne sam kašn je dev pa kuk je plačan važni so tut zlo sodelovci in če ni mal zajebancije mene use koj mine.
)
Nisem bogvekaj delov spet, ampak važn je namen.

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Delala sem že:
-promocije pijač
-pomoč pri prodaji v DMu
-pomoč pri prodaji v Tokotu
-hostesiranje za IOP d.o.o.
-promocije za Microsoft
-pomoč pri prodaji H&M
-kot asistetka produkcije pri lokalni tv...
Vsa dela so bila dela preko študentskega servisa.
-promocije pijač
-pomoč pri prodaji v DMu
-pomoč pri prodaji v Tokotu
-hostesiranje za IOP d.o.o.
-promocije za Microsoft
-pomoč pri prodaji H&M
-kot asistetka produkcije pri lokalni tv...
Vsa dela so bila dela preko študentskega servisa.
"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Sometimes good things fall apart so better things can fall together."
-
- Sramežljivka