Fantastično, da ste se izognili taki usodi, in upam, da vas ne začne kdo vlečt nazaj.

barbie_girl_85 napisal/-a:Marjanca, nadzor ni zdrav. Tista, ki prenaša "nadzor" s strani partnerja, je bolana, ne tista, ki ga ne prenese.
marjancax napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Marjanca, nadzor ni zdrav. Tista, ki prenaša "nadzor" s strani partnerja, je bolana, ne tista, ki ga ne prenese.
Nisem nikjer napisala, da je zdrav. Niti ne kako morata partnerja prenašati nadzor. Ampak nobenih oči ne bo prisotnih samo, če boš živela sama. Imam pa občutek, da si se do tašče tudi sama nesramno obnašala.
Stripy napisal/-a:Ko boš pa enkrat dejansko zaposlena, pa dojela, kak je strošek za hrano, položnice, avto, pa še kak otrok, s svojimi potrebami, vrtcom pa še igračkami, boš pa dojela, da le ni tko lahko.
Stripy napisal/-a: Rajš si zakreditiran do amena, da se vn ne vidš, kot pa si urediš stanovanje pr starših, če maš to možnost?
v-e-s-n-a napisal/-a:Trenutno sem res brez sluzbe ja. Stanovanje je kupil on in tudi on vlaga noter (jaz dala nekaj prisparanega denarja), koliko je pac mogoce (pocasi gre....zato se pa ze to dela par let), ampak potem ko bova, ce bova zivela skupaj in bom dobila sluzbo, bom pa jaz odplacevala kredit in placevala stroske.
Ja...je pac eden tistih srecnezev, ki si je to lahko privoscil. Drugace bi bila verjetno v najemu.
Stripy napisal/-a: Rajš si zakreditiran do amena, da se vn ne vidš, kot pa si urediš stanovanje pr starših, če maš to možnost?
marjancax napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Marjanca, nadzor ni zdrav. Tista, ki prenaša "nadzor" s strani partnerja, je bolana, ne tista, ki ga ne prenese.
Nisem nikjer napisala, da je zdrav. Niti ne kako morata partnerja prenašati nadzor. Ampak nobenih oči ne bo prisotnih samo, če boš živela sama. Imam pa občutek, da si se do tašče tudi sama nesramno obnašala.