Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
beautyisyoun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: KOPER

Neprebrana objava Napisal/-a beautyisyoun »

aha tako torej. okej hvala *mala* :)

purple_rain .. res je ja da moreš bit previden, zato tudi poskušam čim več uprašati, čeprav se mogoče kaj zdi neumno..
in še dobro da so take fajn punce na forumih ki pomagajo :PP
be true to you .
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

purple_rain napisal/-a:^^ *mala*, mi2 bi mogle ustanovit kšno kampanjo za spodbujanje k spletnim nakupom :lach:

Jooj, dej nehi! Jz se morem prou bremzat, da ne nabavim tle čez miljon zadevščin, ki so mi fajn ampak bi se komot dalo žvet tut brez njih. Dobr, da še nimam svoje vise/mastercarda, ker prek mamičine ne morm skoz :)

Zdej nazadnje nabavla neki prek ene slovenske strani - 31gorillas.com
Majo čez zadeve za razne športe z dilcami pa neke plezaške stvari. Če bo slučaajno kej tm čez naročala - preverjeno funkcionira tko kot je treba (še obvestila o stanju naročila dobiš za vsak korak: ko pregledajo naročilo in ko je stvar poslana). Gut! Naslednji teden pa še neki dobim (to pa prek fejsbuk biznisa, hehe). Pa liiihkar še neki na Amazonu čekiram. Hjaao (tolk o šparanju in to). Res je super za lenobo podpirat - lah s kauča al pa pojstle šopingiraš, haha. :lach: Plus stvari, ki se jih pri nas ne da dobit, so tut kr fejst mamljiva stvar.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^:D
Jz sem kar vesela, da mam tko omejen buđet, sicer bi jz tud kr nabavlala prčkarije, sam zato ker mi je pač luštn tko kupovat. :lach:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Ja, ja. Men je tut fajn, da mam mejčkn omejen budget. :) Zadnje dni lih "opazujem" kolegico, ki ma pr 20ih svoj Mastercard (so ji ga kr dali na banki, ker pač dela prek študenta) - in je že tko v šopingu 10x bolj pogosto k jz, pol pa še usput k za dobro jutro kšno torbico pa plašček pa dvoje čeveljčke prek ebaya kupi. Ker je blo vse ja tooook poceni. Uglavnem - point being: če maš neomejen dostop do kartice, to ni ravno varno za pozitivno stanje na računu :lach:
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

miikena napisal/-a:če maš neomejen dostop do kartice, to ni ravno varno za pozitivno stanje na računu :lach:
Žal res. :lach:
Ah, kartico dobit je tamanjši problem (jz sem tud "ponosna" lastnica Vise Electron - cifro znam napamet :lach:), problem je, kot itak že vemo, da to pač ni jama brez dna..škoda. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js mam svojo Mastercard že od 18 leta in 550€ limita :? Ampak se na srečo zadržujem, ker nimam nič denarja na Maestro :lach: Je bla pa kriza, ko "odkrila" eBay, ker že naslednjo štipendijo zapravla vedno :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hautehippie »

^Mene bi starši ubili, če bi si dala delat kreditno (čeprav priznam, sem že velikokrat razmišljala o tem) :D
Sicer pa bi bila verjetno enkratna izkušnja z Net-a-porter med kakšnimi razprodajami, pa bi izpuhteli denarčki :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Takrat nisem imela izbire, ker sem nujno rabila za plačilo letala in hotela. Je šla še mami zdraven in je jamčila zame :D (pač ker nimam rednega dohodka, da njej trgajo, če js nimam dovolj; ampak seveda se to še ni zgodilo). Itak sem vedno zapravljala svoj denar, tako da ni bilo problema :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hautehippie napisal/-a:^Mene bi starši ubili, če bi si dala delat kreditno
?! Razumem edin, če si stara 16 (or something).
Sicer pa: zato so pa elegantnejša rešitev (za nas z omejenim buđetom) debetne kartice - porabiš kolikor imaš, ker je direktno vezana na osnovni račun in je denar takoj trgan.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hautehippie »

Maestro kartico itak imam. In ne, nisem 16, ampak je dejstvo, da tudi jaz ne bi dala LASTNE kreditne v roke svojih otrok... verjetno dokler niso stalno zaposleni, če malo pretiravam :D With great power comes great responsibility :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^to imaš prav, ja.
Sori, mal sem grdo tist prej napisala..
Vem, zato pa tolk sitno vsem hočem svetovat, če se že rabi kašna taka kartica, debetno (zarad zgor omenjenih razlogov), če človek ima svoja sredstva in jih zna - vsaj mal :D - z glavo uporabljat.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Mene pa tole online nakupovanje niti ne gane, večinoma kupujem samo kozmetiko, ki se je pri nas ne dobi/je pri nas dražja, pa sem in tja kako malenkost na eBayu in asosu. Kot je Carrie v SATC rekla Shopping is my cardio. :lach: Mi pride pa Visa zelo prav na potovanjih.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Js se s kupovanjem preko spleta še nisem srečala, čeprau me zelo mika. Ampak imam eno uprašanje. kako vedeti kakšno velikost čevljev ali oblek naj naročim ? Saj nimam samo ene številke in to je to.. pač odvisno od modela oblačil in obutev. Ima kdo kakšne zanimive izkušnje in kako naj se izognem neposrečenim nakoupom ?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^najboljš je poznat znamko (oblačil, čevljev) - s tem mislim, da veš katera njihova cifra ti ustreza; če je še ne poznaš, se pozanimaj, če jo prodajajo kje v tvoji bližini, da greš lahko sprobat (tko sem jz čevlje kupila, sicer samo 1x) - "zakaj ne kar tam v trgovini kupiti?", se mogoče vprašaš: ker se velikokrat zgodi, da je izdelek na netu cenejši, celo tudi s poštnino.
Dalje, če to ni možno, imajo strani običajno tudi kakšne njihove "size charts/guidelines", kjer lahko preveriš katera velikost bi ti ustrezala. In pa fino je preveriti, kako je s primeri vračanja izdelka, če ti slučajno kej ni všeč/ne paše/karkoli - rok vračila & cena, ki je lahko kar visoka (pač poštnina v tujino, npr.).
Aja, pa vedno preveri stran/prodajalca (npr. eBay ima dober sistem glede tega; poguglaj, vprašaj/preberi na forumih, itd.).

Če pa še vedno nisi ziher, pač ne kupuj.
Začni s čim manjšim, hehe, npr. kozmetika, elektronske igračke, knjige, ..karkoli.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

densy napisal/-a:punce, če katera rabi vabilo v slo spletno trgovino fashiondays.si (spletni outlet - stvari znižane do 80%- lancaster, D&G, pierre cardin, ed hardy, Ck), naj mi pošlje zs z e-mailom :)

tudi meni lahko pošljete zs če želite povabilo :D
Odgovori