Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
breskwica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a breskwica »

sirova štručka napisal/-a:^^ in nekdo, ki gre na tako neumnost dat tega smeškota, naj bi bil dovolj zrel, da bi bil sposoben vzgajat otroka...

temu se pa lah sam nasmejim.
:D :D :D
po tvojem je to merilo za zrelost kake smajleke dajem.
BRAVO PUNCA. zmagaš . kr tko naprej
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Prenehajte z offtopicom!!!! :roll: delusional, sirova, djta se pustit na miru no..
Nadaljni posti, ki bodo offtopic bodo brisani.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

kake mate ene... težko dobit prijateljico? Saj pa prijateljica se ne dobi. Pač se spozna osebe zaradi določenih življenskih situacij in pol se pač ali fejst ali malo ali pa sploh nič zaštekaš. To pride samo od sebe, ne moreš pa iskat prijateljice pa jih testirat pa govorit kak je težko dobit prijateljico. Za prijateljstvo se moreta dva zelo trudit in ujet da uspe. Ni dovol samo en. Podobno kot zveze.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

ok, tako se pač reče. dobit v smislu srečat, spoznat ali kakor hočeš to razumet. prijateljic lahko dobiš oz. srečaš, kolkor hočeš, problem pa je zgradit (če ti je ta izraz bolj všeč) dobro prijateljstvo, ker si lahko z nekaterimi npr. dober prijatelj, nato dobijo fanta, pa se ti ne javijo več, dokler jih ta ne pusti, pole pa ti spet jokajo, kako jim je gorje. in ko spoznaš kakšne so v resnici nekatere "prijateljice", si pač moraš poiskati nove oz. zgradit novo prijateljstvo. sej tudi pri ljubezenskih zvezah se reče "dobit fanta/punco", kar pa spet ni ravno točno, če hočemo bit tako pikolovski, ker se za pravo zvezo moraš potrudit, "dobiš" nekoga pa lahko npr. za ons. zadovoljen z razlago? :wink:
some111
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a some111 »

Se najde tuki kakšna predstavnica ženskega spola, ki obožuje badminton, tenis ali pa enostavno kakšen vzpon na Šmarno Goro ali njej podoben hrib?

Do 20 let, ZS. :)
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Dioniz napisal/-a:kake mate ene... težko dobit prijateljico? Saj pa prijateljica se ne dobi. Pač se spozna osebe zaradi določenih življenskih situacij in pol se pač ali fejst ali malo ali pa sploh nič zaštekaš. To pride samo od sebe, ne moreš pa iskat prijateljice pa jih testirat pa govorit kak je težko dobit prijateljico. Za prijateljstvo se moreta dva zelo trudit in ujet da uspe. Ni dovol samo en. Podobno kot zveze.

no vidš, sej Dioniz bolj ve kot ostale :D bi lahko bil še moj prijatelj, če ne bi bil iz maribora :lach:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dark.angel »

hey
je tukaj kakšna ki ima 18-20 let. ima veliko prostega časa, rada hodi ven in v šoping=) Vse moje prijateljice so to poletje ful zasedene, delajo al pa so na morju, če je kateri dolgčas nej mi piše na zs=) lepo bi bilo da je z ljubljane. sama sicer nisem bi pa večkrat šla v lj pa nimam s kom.. pište:P če ne druzga usaj za klepet :razz: :P
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

jozica1 napisal/-a:
serena86 napisal/-a:no, da pa še jaz malo pokomentiram, ker spremljam ta forum že nekaj časa. :D prave prijateljice je res zelooooo težko najti, potrebovala pa bi tudi jaz kake nove. ampak, ker glede na vaše poste, s kje ste, ni nobene z mojega konca, bi bila vesela, če bi katera hotela prijateljstvo prek neta.

kako pa veš? s katerega konca pa si? Slovenija je majhna :wink:

Ja, to tudi mene zanima :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
babygirl22
Sramežljivka
Sramežljivka

še ena

Neprebrana objava Napisal/-a babygirl22 »

hojla

tudi jaz se javljam ker bi rada spoznala osebo,ki ve kaj je to prijateljstvo.
Žal sem izgubila osebe zaradi izkoriščevanja, tako da sem se odločila da si poiščem nove.
Sicer sem 26letna mamica, mi pa vseeno manjka oseba ki bi ji lahko zaupala.
Torej če si iz okolice Kamnika,Ljubljane,Kranja, stara med 20 in 30 let se mi javi na ZS
Pozdravček :)
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kittyCAT00 »

Drgač js sm enim parim pisala prek zasebca pa nbena pol ne odpiše prvo pa pišete kk iščete kolegice itd.
uglaunm če je kira iz štajerske, celje, za kako kavico kdaj al pa klepet nj piše privat.. lp :D
Elin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Elin »

Za kakšno kavo/chat sem pa tudi jaz - možne smeri: od Celja do Ljubljane :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a serena86 »

lol, sirova štručka :rofl: :rofl: :rofl:
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
sunshinee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sunshinee »

Res je. Prave prijatelje lahko isces s svetilko pri belem dnevu. Tako redki so.
Ampak nova prijateljstva in nova poznanstva so vedno dobrodosla. Se posebej ce si osamljen :-( piste kaj ce je kiri dolgcas
***Ninch***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ninch*** »

Ja se strinjam s tem da težko obdržiš pravo prijateljstvo,še posebaj v času študija ko se te poti nekako razidejo ko gre vsak študirat na svojo stran,nima več časa itd.
Sama nisem osamljena,imam prijateljice ampak ne več tiste taprave,so že bolj znanke postale,tako da če je kera zainteresirana za kakšen čvek naj piše,da si prikrajšamo dolgočasne ure :D :D Sem 21 let,in iz štajerskega konca,ampak kraj ni ovira,saj imamo prevoz,nismo več v starem veku :P
Odgovori