ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

najbolj me preseneča, da si iz ff prešla pr njemu na queen. to redkokateri uspe. koliko časa sta bla ff?

koliko pa sta starejša ta 2 tipa?

sigurno da pripomore, to da maš preveč časa. če bi bla sfukana od 8 ur dela, ne bi tolk na sex mislila.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Vprašanje je bilo, ali si mu TO dobesedno tako povedala, kot si napisala spodaj:

norolescentka napisal/-a: špilala bi mu dohtarco, učitlco, dovolila sm mu analca, deepthroat in oralc kdaj češ... ja P***a DEJ SI ME VZEM če se ti ponujam...z mano v postelji res ni dolgčas no...res se potrudm, vse itak spedenan, kšn erotičn peril, take poze,tut erotične igračke.. pa vse...... sm se zgrozila ob misli, da me tole čaka u lajfu. tip za kompam, jst bom pa izvisela...

In je on rekel.....ne, hvala, nisem za deepthroat&analca&dohtarco, ne da se mi seksat.

Al si to "dej si me vzem če se ti ponujam" sporočala v mislih z dobrimi nameni in pogledi s kavča? Mogoče občasnim zavijanjem očmi?

Je dejansko vedel, koliko ti pomeni npr hard seks in kako bedno se počutiš ob tem, da ga z njim nimaš? Kako si ga želiš? Kako te on onesrečuje? Kako te ne more zadovoljiti?

In na vse to je rekel: Ne morem, ti si moja kraljica????
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

delusional napisal/-a:najbolj me preseneča, da si iz ff prešla pr njemu na queen. to redkokateri uspe. koliko časa sta bla ff?

koliko pa sta starejša ta 2 tipa?

sigurno da pripomore, to da maš preveč časa. če bi bla sfukana od 8 ur dela, ne bi tolk na sex mislila.

jah kja pa vem...garala sem že tut ko črna živina, pa se je zmer še čas našu sm hodla na šiht k vešča :) sam res je blo študentsko delo. ta bivši je bil kr ene 3 leta starejši, zdejšnji pa je star tok k jest ( a morm poudart, da mal zamujam z diplomo :D )

to, iz ff na queen dela zaupanje. vidu je, da je s ff konc. in vzel me je kot odraslo odgovorno osebo. sem resa brutaln poštena pa to
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

barbie_girl_85 napisal/-a:VAl si to "dej si me vzem če se ti ponujam" sporočala v mislih z dobrimi nameni in pogledi s kavča? Mogoče občasnim zavijanjem očmi?

Je dejansko vedel, koliko ti pomeni npr hard seks in kako bedno se počutiš ob tem, da ga z njim nimaš? Kako si ga želiš? Kako te on onesrečuje? Kako te ne more zadovoljiti?

In na vse to je rekel: Ne morem, ti si moja kraljica????

ne. začela sva z ljubljenjem. rekla sem spank me .D pa je reku ne morem, ker si moj srček .srčkov se ne spenka :D

drugič-erotično perilo-se spravimo v akcijo, cel zagret...na konc use zvodeni...

tretjič dejva se pogovort o tem. ja sej vem da je premal strasti med nama draga, ampak, ne vem kaj mi je zadnje čase, sploh nimam volje. to se je pol zavleklooooooooo na tu mač cajta

četrtič...zdelo se mi je kot da ga silim v seks tut če se nisva vidla par dni, seks bil, a spet vse tko nežžno u izi...rečem pa kam da fak je šla najina strast? ne vem reče...js te ljubim, to je vse kar vem.

petič..jok in stok, ker mu ni do seksa. me objame, mi razlaga da me ljubi...js pa kričim da mam vsega poln k, da kaj vraga je z nama narobe in da ne bom več dolgo zdržala

predlagam seks u naravi...ni zainteresiran.

mu predlagam da bi mogoče pomagal, če ne bi tolk čaku name, ampak me samo zgrabil pa opravil.ok, to že, a je pozabil name :) oralca nism vidla v tistem času že sto let

zato sm rekla, lej, ne morem. me to tko mori, mi sam seks in vse kar sledi ob njem tolk pomeni da...odhajam. in sm šla
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nč te ne štekam. ti si mu rekla, da si se zatreskala v njega in da je konc s ff. in pol je reku ok, bova hodila??

kolk si ti pol stara? tuk k jst ? :D
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:nč te ne štekam. ti si mu rekla, da si se zatreskala v njega in da je konc s ff. in pol je reku ok, bova hodila??

kolk si ti pol stara? tuk k jst ? :D

ne to je neki časa trajal. začela kot ff...se začela videvat dobivat...hodit na kave...ugotovila da bi želela preživljat več časa skup. in pol sm se zaljubila...pol sva še neki časa razmišljala al bi šla v vezo al ne...in pol sva šla. skupaj sva bla pa pol okol leto in pol.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

norolescentka napisal/-a: :( veš kako mi je blo hudo. drugače sva se ful ujemala :( tle pa kr naprej blokade blokade blokade :( pol pa ti je hudo k vidiš, da se še njegovim frendom svetjo očke, torej dokaz, da si seksualno privlačna...a on raje pregleda vse k ma na kompu, reče ni mi do seksa al pa se gre s tabo softično zadevo. šokira te....
LOL.
..kako je že Jochie nedolg nazaj reku - vsaka je dobra, dokler je ne dobiš v zvezo? :lach:
Resno - ja, drugi te lahko še vedno vidjo kot poželjivo, ampak žal smo ljudje taki, da se prevečkrat zgodi, da sčasoma pozabimo kaj imamo in interes/strast zbledi..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:najbolj me preseneča, da si iz ff prešla pr njemu na queen. to redkokateri uspe.

Veš, to uspe ženskam, ki niso "a fucking bitch".
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

A k sta bla FF je pa seks štimal?!?!
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Alwaleed napisal/-a:
delusional napisal/-a:najbolj me preseneča, da si iz ff prešla pr njemu na queen. to redkokateri uspe.

Veš, to uspe ženskam, ki niso "a fucking bitch".

Pa ne no. Delusional je srček. :love:

Fucking bitch normalnemu tipu ni FF material. Prehod iz FF je pomojem redko nek iskren true love scenarij... bolj to, da punca fanta postavi pred dejstvo - kej več al pa konec seksa, pa se potem zaradi strahu pred izgubo le-tega in švoh samozavesti in lagodnosti? odloči za resno vezo, ki gre slej ko prej cugrund.

Nevem no. Kokrkol obračam se tist najboljše zgodi na prvo žogo in hitro. Prej najboljši prijatelj, prej kolegica 10 let, k je nisem opazu, blabla, FF, ki je to z nekim razlogom (ponavadi gre za osebo, ki te privlači, ti je kul ampak se z njo ne vidiš za 40 let)...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:bussi: wiiiiii wi
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

V bistvu ne vem, zakaj bi se prehod iz FF v zvezo dojemal kot nek "uspeh" zenske. Ce se osebi razumeta, delujeta skladno ter si potencialno nasploh zelita zveze je prehod iz FF v zvezo bolj ali manj naraven.

Skakati v FF situacije z namenom spreobrnit celo situacijo v zvezo je pa noro, neproduktivno in v koncni fazi neiskreno do druge osebe.

Deluje mi, da je norolescentkin ex enostavno izgubil interes. Zanimivo v bistvu, ker se dejansko nisem naletela na moskega, ki si ne bi zelel tigrice za partnerko.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

90% žensk, ki se podajo v ff in mislijo, da bodo to lahko furale, se čustveno zapletejo in hočejo potem več od tipa. ker jih obnori dober, adrenalniski f**.
tipom se to ne dogaja, ker dokaj hitro popredalčkajo žensko in ali jim takoj nekaj klikne, ali jim nikoli ne. fukajo pa itak k roboti.

Če si potencialno želiš resne zveze, se v to sploh ne podaš. z nudenjem brezplačnega sexa ne dobiš nič več kot s kurcem po glavi. da ne govorimo o tem, kako se nekateri tipi pred svojimi kolegi delajo norca iz svojih ff.

ja, presenečajo me taki primeri, ko preidejo iz ff v zvezo...
ponavadi je to na podlagi izsiljevanja ženske...
poznam par primerov in pri vseh, je ženska priznala svoja čustva in dala ultimat. potem je bila nekaj časa tišina. in potem zveza.
je bil f** tako dober, da je tip to celo pomešal s čustvi? ne dobi nobene druge za sex?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:tipom se to ne dogaja, ker dokaj hitro popredalčkajo žensko in ali jim takoj nekaj klikne, ali jim nikoli ne. fukajo pa itak k roboti.

Pretežno mi to zveni kar res. Ne verjamem pa v tako razvidno razmejitev med spoli. So primeri, ko se čustveno zaplete ženska, in so primeri, ko se čustveno zaplete moški.

To obnašanje, ki si ga omenila - da se moški delajo norca iz svojih FF - se mi zdi pa izjemno grdo. Šovinizem najgrše sorte.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

IloveCoffee napisal/-a:A k sta bla FF je pa seks štimal?!?!

je ja. ful strasti in to, s tem da to ni bil obični ff, mislim...js sm mela eno fazo, ko mi je blo do tega...njemu sm pač povedla da mi je simpatičn in k sva se malo pogovarjala (malce alkohola :D ) sva se odločla da pa bi midva "neki mela". in sva se dala dol :D pol pa sva to pač ponavlala ker nama je blo fajn...js sm se pa pol zalubla, stvari so prešle v bolj resne vode (predstavljanje kolegom, kofetki, povabila na žuranje...) in pol sm res rekla, al bova kej več mela, lohk pa tudi nehava a ne, ker pač...sem bla zaljubljena in ga nisem želela delit. on v bistvu ni skakal v druge postelje v tistem času ko me je spoznal ( sem zvedla kasneje), kar je najbrž že pomenilo, da me ma na nek način rad. in pol sva postala par pač.

in res je blo grozno da se je sfižlo :cry: ker njegov karakter je bil drugače čudovit. aja, no s tem sm pač hotla razložt, da moj ni bil neka ff mašina...ni bil tiste sorte, da bi se dajal skoz dol, vsak dan z drugo.
Odgovori