Pravo sploh ni piflarija!!Če kdo, ki je na pravu to misli,pa je sfalil študij:) Tako da ne verjet, ko pravijo da je piflarija,pa da je težko...nobenega zakona ne rabimo znat na pamet-vsaj v MB ne. Treba je RAZUMET! Res, da se je treba več na pamet naučit, kot na katerem drugem faksu, ampak samo to ti ne pomaga,da izpit opraviš. Mi mamo skoraj vsak izpit sestavljen iz primerov tudi,in lahko znaš cel zakon s členi vred, pa ne boš naredil...
Zato pa ljudje rim po 10x delajo (no,upam da nebom koga užalila, so tud izjeme..mogoče...), ker so napiflani, razumejo pa ne...
Samo nekaj si zapomnite vse,ki grete na pravo-NE VERJET GROZNIM ZGODBICAM STAREJŠIH ŠTUDENTOV! te si zmišljujejo samo tisti,ki ne prenesejo,da so sami krivi za svoj neuspeh, pa bluzijo kak je rim težki,kak je prof.zajeban...vsi,ki so se dejansko naučili, majo lepe izkušnje...seveda, mogoče obstajajo izjeme, ampak zaradi tega ni tak težko,da bi moral 2meseca trepetat pred izpitom, tak kot sem jaz,pol pa ugotovila, da je to dejansko čist normaln izpit

enako pa velja tud za vse ostale izpite, ki veljajo za težke...
...ampak...tud za pravo je treba imet talent (je napisal v blogu prof. Acceto, in s vsem napisanim se fuuul strinjam), vsi ga nimajo, in če ne razumete snovi, vam gre težko ipd., ne vem, če se sploh splača vztrajat:S služb itak ni
ni pravo tak zlato, kot se čuje....