ana27 - že kakšen dober podlak bi ti moral zadostovati.
kikyca - trenutno sem v iskanju novega podlaka in nadlaka. Pretty Woman Vitamine Coctail so ukinili, novi Essie Good To Go mi pa ni več tako všeč kot mi je bila stara verzija.
Sej če pogooglaš izdelek, bo zihr njegova slikca na netu. Da vsaj vidimo kateri lak je in odtenek (lahko samo ime in odtenek napišeš seveda, ostalo znamo same )
Za moje se pa še odločam kakšna barva jih naj doleti za čez vikend. Ali krvavo rdeča ali kaj v smislu Alessandro 263. Težke odločitve
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Sej če pogooglaš izdelek, bo zihr njegova slikca na netu. Da vsaj vidimo kateri lak je in odtenek (lahko samo ime in odtenek napišeš seveda, ostalo znamo same )
Za moje se pa še odločam kakšna barva jih naj doleti za čez vikend. Ali krvavo rdeča ali kaj v smislu Alessandro 263. Težke odločitve
Maybelline Colorama 37
V tvojem primeru bi se odločila za črno, čeprav jaz prisegam na čimbolj svetle odtenke.